Lexamore opzeggen

5 / 5 (57 beoordelingen)

Wil je niet langer gebruikmaken van de datingsite Lexamore? Je kunt je abonnement bij Lexamore opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest regelen met Lexamore. Zo makkelijk kan Lexamore opzeggen zijn. 

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 2,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresLexamore
Adres bedrijf
1001 EV Amsterdam

, 08-08-2020

Betreft: Lexamore opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

57 Beoordelingen Lexamore

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Geen interesse meer

Partner gevonden

Levert niks op

Het was goed.

Geen interesse meer.

nieuwe liefde

Partner gevonden.

geen vertrouwen in de juiste match te vinden

Vindt het niet leuk

Ik heb inmiddels al een jaar een relatie en heb vorige maand ook al geprobeerd op te zeggen om niet meer te hoeven betalen. Heel vervelend dat dit niet lukt. Het moet nu echt stoppen.
Veel dank

Geweldig! En zo snel.

Geen belangstelling

maak er geen gebruik van

Ik heb Lexamore nooit gebruikt. Ben door misleiding lid geworden.

Niet meer van toepassing

nieuwe partner

al veel eerder opgezegd, wordt nog steeds geld afgeschreven van mijn rekening,

geen interesse

gewoon geen zin meer in de dames

Het is niks voor mij.

Lexamore opzeggen

Steeds vaker vinden mensen hun relatie via het internet. Vooral datingsites als Lexa en Ourtime zijn heel populair. Meetic – het bedrijf achter deze sites – heeft nog een andere datingsite die bij velen nog onbekend is: Lexamore. Deze datingssite koppelt mensen aan elkaar met een persoonlijkheidstest. Mensen met overlappende antwoorden, worden dan elkaar getoond en de mensen achter de profielen kunnen dan een keuze maken of ze wel of niet willen praten met de ander. Op deze manier hoef je niet door een hele lijst met profielen te klikken, maar zie je gelijk wie er bij je past op basis van je persoonlijkheid. Heb jij een lidmaatschap op Lexamore, maar wil je hiervan af? Lexamore opzeggen doe je snel en makkelijk met een opzegbrief van 123opzeggen.

Reden opzeggen Lexamore

Veruit de meeste mensen die hun Lexamore abonnement doet dit omdat ze een nieuwe liefde gevonden hebben. Toch zijn er ook mensen die de moed opgeven en denken dat ze op deze manier geen liefde gaan vinden. Soms is online dating niet voor hun weggelegd en ontmoeten ze hun grote liefde liever in persoon.

Verschil Lexa en Lexamore

Veel gebruikers van de datingsites zijn verward over Lexa en Lexamore. De websites lijken nagenoeg gelijk, maar toch is er wel verschil. Bij Lexamore word je gematcht aan andere mensen die op zoek zijn naar een leuke date. Je hoeft dus niet zelf door alle profielen te gaan, zoals dat bij Lexa wel het geval is. De persoonlijkheidstest van Lexamore vind je niet terug op Lexa. Doordat de sites verschillende diensten aanbieden, geldt voor beide websites ook een apart abonnement. Je kunt dus niet met een Lexa abonnement gebruikmaken van Lexamore en andersom.

Lexa opzeggen

Als je een abonnement neemt bij Lexamore, ga je voor een bepaalde tijd een abonnement aan. De eerste termijn staat vast en je kunt niet tussentijds opzeggen. Als je dus een abonnement voor 12 maanden afsluit, dan kun je pas na die 12 maanden opzeggen. Is de eerste termijn afgelopen, dan kun je wel iedere maand opzeggen. Voor een abonnement bij Lexamore betaal je:

  • 39 euro voor 3 maanden
  • 29 euro voor 6 maanden
  • 19 euro voor 12 maanden

Is jouw eerste termijn afgelopen en wil je stoppen met Lexamore, dan kun je je abonnement handig opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen, waarna er automatisch een opzegbrief gemaakt wordt. Die opzegbrief kun je zelf gratis downloaden en versturen naar Lexamore. Als je liever hebt dat wij de opzegbrief voor je verzenden, dan kun je kiezen voor de verzendoptie naast de brief. Wij zullen er dan voor zorgen dat de opzegbrief bij Lexamore terechtkomt, zodat ze je abonnement kunnen beëindigen.

100% Opzeggarantie

Als je opzegt met de verzendservice van 123opzeggen, dan kun je genieten van de 100% opzeggarantie. Dit betekent dat we ervoor zorgen dat de opzegging goed verloopt. Ook als er onverhoopt toch iets misgaat, zullen wij erachter komen waar de opzegging strandt en zorgen dat het alsnog geregeld wordt. Let op: deze garantie bieden we alleen als je de opzegbrief via ons verzendt. Als je besluit de opzegbrief zelf te verzenden, dan zul je er zelf achteraan moeten gaan.