Wil je niet meer daten of heb je de ware gevonden? Je kunt je abonnement bij Match4me opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Match4me opzeggen

Veel singles willen niets liever dan de partner vinden die echt iets toevoegt aan hun leven. Die levenspartner kom je niet snel tegen en het is voor sommigen iets om moedeloos van te worden. We begrijpen nog steeds niet wat liefde precies is en hoe het ontstaat, dus tot die tijd moeten singles vallen en opstaan in de hoop op die ene leuke match die nooit meer weggaat. Match4me is een datingsite waar hoger opgeleide singles elkaar kunnen vinden. Heb je eenmaal de ware gevonden dan is opzeggen heel eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen.

Waarom alleen hoger opgeleide singles?

Bij Match4me geloven ze dat vrouwen eigenlijk altijd kiezen voor een man die dezelfde of een hogere opleiding heeft. De reden dat er vooral veel naar opleidingsniveau gekeken wordt, is omdat ze in de veronderstelling zijn dat ze beter kunnen praten met een hoger opgeleide man, hij meer inkomen heeft en ze meer kans hebben op intelligente kinderen. Bij mannen werkt dit niet anders. Universitair opgeleide mannen kiezen zelf ook vaker voor vrouwen die ook een hoger opleidingsniveau heeft. Match4me ziet dit als het ultieme criterium om je keuzes op te baseren en daarom doen ze een voorselectie. Bij deze datingsite kun je je alleen aanmelden als je een HBO- of WO-opleiding afgerond hebt. Eerder kon je je met dit criterium ook inschrijven bij Parship, maar deze datingsite is veel algemener geworden in de loop der jaren. 

Gratis profiel bij Match4me

In het begin is Match4me helemaal gratis te gebruiken. Je kunt in vier stappen een profiel aanmaken, waarop je vijf foto’s kunt plaatsen en je wat over jezelf kunt vertellen. Nadat je dit profiel gemaakt hebt, kun je zoeken naar andere leden, berichten van anderen lezen en tien interesse berichten per dag sturen. Wil je liever niet betalen voor Match4me, dan zul je moeten hopen dat een betalend lid je een berichtje stuurt. Doet hij of zij dit, dan kun je gratis reageren.

Volledig lidmaatschap Match4me

Wil je niet langer wachten tot iemand jou een bericht stuurt en zelf actief op zoek gaan naar jouw prins(es) op het witte paard? Door elke maand te betalen voor je lidmaatschap, kun je berichten sturen naar elk lid en kun je bovendien ook zien wie jouw profiel bekeken heeft. Misschien zit hier wel een heel leuk iemand tussen die je zelf over het hoofd gezien hebt! Dankzij het abonnement wordt contact leggen veel makkelijker en kun je hopelijk snel ene leuke date plannen.

Things2Share

Waarin Match4me anders is dan andere datingsites is het Things2Share platform. Hier kun je op een luchtige manier dingen over jezelf delen en dingen van anderen lezen. Of dit nu een foto, blogpost of iets anders is, maakt niet uit. Op basis van die informatie kan iemand jou een beetje beter leren kennen, zonder dat je lastige vragen hoeft te beantwoorden.

Match4me opzeggen

Ben je toch niet helemaal tevreden over Match4me of heb je inmiddels juist de ware al gevonden? Je kunt Match4me opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Deze opzegbrief is speciaal afgestemd op Match4me en je hoeft alleen maar je eigen gegevens in te vullen. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief gezet, waarna je de brief gratis kunt downloaden. Wil je dat 123opzeggen de brief voor je verstuurt, dan kun je kiezen voor de verzendservice. Voor een klein bedrag zorgen wij er dan voor dat de opzegbrief bij Match4me terechtkomt. Wel zo makkelijk!

Let op! De opzegging gaat in vanaf het moment dat de vaste abonnementsperiode afloopt. Heb je gekozen voor een jaarabonnement bij Match4me, dan zal je abonnement stoppen na dat jaar. Je kunt bij Match4me kiezen voor een van de volgende abonnementen:

  • 1 maand
  • 3 maanden
  • 6 maanden
  • 1 jaar

Hou hier rekening mee bij het aangaan en opzeggen van je abonnement.