Wil je niet langer gebruikmaken van Novamora? Je kunt je abonnement op Novamora opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Novamora opzeggen

Voor de mensen die spanning in hun leven zoeken en niet op zoek zijn naar een vaste relatie of juist een uitstapje uit hun huidige relatie, is Novamora een geschikte datingsite. De website is er niet op gericht om serieuze langdurige relaties op te vinden. Wil je dat wel, dan kun je beter kijken op Pepper, Relatieplanet of Lexa. Je vindt bij Novamora vooral mensen die op zoek zijn naar een seksdate, onenightstand of friend-with-benifits. De website is in een korte tijd snel gegroeid door grote reclame campagnes, waardoor de bezoekersaantallen soms wel boven een half miljoen uitkomen. Aanmelden bij Novamora is gratis, maar wanneer je berichten wilt verzenden dan kost dat wel een maandelijks bedrag.  

Geen nepprofielen

Novamora claimt dat er geen gebruik gemaakt wordt van nepprofielen die je lang aan het lijntje houden. Toch lees je in klachten op klachtwebsites wel vaak dat mensen het vermoeden hebben dat ze te maken hebben met chatbots. Een andere veelgehoorde klacht is dat er vooral veel mannen op de website zitten en dat de vrouwen overspoelt worden met berichten. Hier worden de mannen de dupe van, omdat de vrouwen vaak alleen reageren op potentieel interessant aanbod en de rest negeren.

Abonnementen Novamora

Als je berichten wilt sturen naar mensen op Novamora, dan heb je hiervoor VIP-toegang nodig. Dit houdt in dat je een abonnement afsluit voor een bepaalde periode waarin je berichten kunt sturen naar gebruikers en ook al hun foto’s kunt bekijken. Voor een abonnement op Novamora betaal je een minimum bedrag van 14,99 euro als je een abonnement voor 3 maanden afsluit. Wil je liever iets minder lang vastzitten aan een abonnement, dan kun je ook kiezen voor een abonnement van 1 of 2 maanden. De prijzen kunnen dan oplopen tot 24,99 euro.

Happy Hour

Als je nog niet zeker weet of je lid wil zijn van Novamora, dan kun je in sommige periodes ook gebruikmaken van het zogeheten happy hour. Je kunt dan gedurende één uur alle functionaliteiten van de website gebruiken met een gratis account. Wil je naderhand weer reageren op berichten die je ontvangen hebt, dan zul je een abonnement moeten afsluiten of moeten wachten op het volgende happy hour.

Novamora opzeggen

Is het daten niet wat je ervan verwacht had of heb je een vaste afspraak kunnen regelen? Je kunt je abonnement eenvoudig opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen je gegevens maar in te vullen, waarna er automatisch een opzegbrief voor je gemaakt wordt. Die opzegbrief kunt gratis downloaden en zelf versturen naar Novamora. Ook kun je ervoor kiezen om 123opzeggen de opdracht te geven om je opzegbrief te versturen. In dat geval vragen we een kleine vergoeding voor deze verzending en zullen wij ervoor zorgen dat de opzegbrief goed terecht komt, zodat Novamora jouw abonnement kan opzeggen.