Parship opzeggen

4.5 / 5 (7 beoordelingen)

Wil je het lidmaatschap van Parship opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Parship als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


Adres


Parship
t.a.v. Klantenservice
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam

, 24-06-2019

Betreft: Parship opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper Opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Plaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening

7 Beoordelingen Parship

Schrijf een beoordeling over Parship

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Veel te lastig ik ben niet hoger opgeleid

Heb een relatie

heb een relatie

Weinig te zien van andere profielen, veel te veel betaald!! Weinig matchen.

Parship opzeggen is in drie stappen klaar door de 123opzeggen opzegservice

Datingssites, zoals Lexa, Relatieplanet en Parship worden steeds vaker gebruikt door mensen om een partner te vinden. Ruim 13 procent van de stellen die zijn gaan samenwonen (2013) heeft elkaar ontmoet via het internet. Vooral van mensen die al wat ouder zijn, is internetdating een veelgebruikte manier om elkaar te ontmoeten. Parship is een van de sites die veel gebruikt wordt door mensen die op zoek zijn naar een vaste relatie. Deze site is vooral voor mensen van boven de 30 die hoogopgeleid zijn en op zoek zijn naar een levenspartner.

Hetgeen wat Parschip onderscheid van andere datingsites is dat ze werken volgens het ‘Parship-Principe’. Dit principe zorgt ervoor dat Parship mensen met overeenkomende persoonlijkheden en gewoontes bij elkaar kan brengen. Tot dit matchingsprincipe behoort een persoonlijkheidstest waarbij er antwoord gegeven dient te worden op 32 vragen. Vervolgens krijg je hiervan zelf een kopie, zodat je jezelf beter leert kennen. Door al die vragen kan het systeem patronen herkennen, waardoor relatievalkuilen vermeden kan worden en door al die kennis kun je nu gekoppeld worden aan mensen met overeenkomende persoonlijkheden.

Klachten over Parship

Toch is Parship wereldwijd wel een aantal keren negatief in het nieuws geweest. Zo adverteerde de datingsite in eerste instantie met ‘wetenschappelijke persoonlijkheidstest’, maar hier bleek niet echt een wetenschap achter te zitten. De vragen zouden namelijk gericht zijn op het emotionele aspect van de mens en dat is niet betrouwbaar, omdat het nooit te controleren is. Daarbij is Parship door TROS Radar uitgeroepen tot slechtste datingsite van Nederland en zijn er veel klachten te vinden over het opzeggen van de datingssite. Mensen zouden – in hun ogen – onterechte facturen krijgen en het herroepingsrecht zou niet nageleefd worden.

Dat moeilijke opzeggen kan 123opzeggen.nl verhelpen. Doordat wij opzegbrieven bieden voor allerlei categorieën, kunnen we het opzeggen een stuk gemakkelijker voor je maken. Zo hebben we ook deze speciale opzegbrief gemaakt voor Parship, waardoor jij alleen nog maar je gegevens hoeft in te vullen. Nadat je je gegevens ingevuld hebt, kun je de brief downloaden, printen en versturen naar het adres dat we voor het gemak alvast bovenaan de brief hebben gezet. Je hoeft hierdoor niet meer eindeloos te speuren naar het adres voor het opzeggen, dat hebben wij alvast voor je gedaan.

Verzendservice 123opzeggen

Zelfs het versturen kan 123opzeggen van je overnemen. Tegen een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de brief op de juiste plek terechtkomt en dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Je kunt lekker achterover leunen en wachten tot Parship je een bevestiging van opzeggen toestuurt. Zodra je die bevestiging binnen hebt, weet je zeker dat de opzegging goed verwerkt is.