Heb je de ware gevonden of wil je gewoon stoppen met daten? Je kunt je voor Parship afmelden door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Dankzij de 100% opzeggarantie wordt Parship opzeggen een eitje zonder zorgen!

Parship opzeggen

Parship opzeggen Datingssites, zoals Lexa, Relatieplanet en Parship worden steeds vaker gebruikt door mensen om een partner te vinden. Ruim 13 procent van de stellen die zijn gaan samenwonen (2013) heeft elkaar ontmoet via het internet. Vooral van mensen die al wat ouder zijn, is internetdating een veelgebruikte manier om elkaar te ontmoeten. Parship is een van de sites die veel gebruikt wordt door mensen die op zoek zijn naar een vaste relatie. Deze site is vooral voor mensen van boven de 30 die hoogopgeleid zijn en op zoek zijn naar een levenspartner.

Hetgeen wat Parschip onderscheidt van andere datingsites is dat ze werken volgens het ‘Parship-Principe’. Dit principe zorgt ervoor dat Parship mensen met overeenkomende persoonlijkheden en gewoontes bij elkaar kan brengen. Tot dit matchingsprincipe behoort een persoonlijkheidstest waarbij er antwoord gegeven dient te worden op 32 vragen. Vervolgens krijg je hiervan zelf een kopie, zodat je jezelf beter leert kennen. Door al die vragen kan het systeem patronen herkennen, waardoor relatievalkuilen vermeden kan worden en door al die kennis kun je nu gekoppeld worden aan mensen met overeenkomende persoonlijkheden.

Klachten over Parship

Toch is Parship wereldwijd wel een aantal keren negatief in het nieuws geweest. Zo adverteerde de datingsite in eerste instantie met ‘wetenschappelijke persoonlijkheidstest’, maar hier bleek niet echt een wetenschap achter te zitten. De vragen zouden namelijk gericht zijn op het emotionele aspect van de mens en dat is niet betrouwbaar, omdat het nooit te controleren is. Daarbij is Parship door TROS Radar uitgeroepen tot slechtste datingsite van Nederland en zijn er veel klachten te vinden over het opzeggen van de datingssite. Mensen zouden – in hun ogen – onterechte facturen krijgen en het herroepingsrecht zou niet nageleefd worden.

Dat moeilijke opzeggen kan 123opzeggen.nl verhelpen. Doordat wij opzegbrieven bieden voor allerlei categorieën, kunnen we het opzeggen een stuk gemakkelijker voor je maken. Zo hebben we ook deze speciale opzegbrief gemaakt voor Parship, waardoor jij alleen nog maar je gegevens hoeft in te vullen. Nadat je je gegevens ingevuld hebt, kun je de brief downloaden, printen en versturen naar het adres dat we voor het gemak alvast bovenaan de brief hebben gezet. Je hoeft hierdoor niet meer eindeloos te speuren naar het adres voor het opzeggen, dat hebben wij alvast voor je gedaan.

Verzendservice 123opzeggen

Zelfs het versturen kan 123opzeggen van je overnemen. Tegen een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de brief op de juiste plek terechtkomt en dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Je kunt lekker achterover leunen en wachten tot Parship je een bevestiging van opzeggen toestuurt. Zodra je die bevestiging binnen hebt, weet je zeker dat de opzegging goed verwerkt is.