Wil je niet langer gebruikmaken van je abonnement bij Pepper? Je kunt Pepper opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Pepper opzeggen

Pepper is een Nederlandse datingsite die het daten net even anders aan wil pakken dan de grote concurrenten Lexa, 50Plusmatch en Parship. Pepper is namelijk van mening dat een foto meer zegt dan 1000 woorden. Je zult dus geen uitgebreide beschrijvingen gaan vinden of maar een foto. Elk Pepperprofiel zal gevuld moeten worden met een aantal foto’s.  

Profielen op Pepper

Als je een profiel aan wilt maken op Pepper, zal deze in ieder geval vijf foto’s moeten bevatten. Deze foto’s moeten jou als persoon omschrijven. Laat bijvoorbeeld foto’s van jou, je interesses en je grote liefdes in het leven zien. Zo leert iemand je aan de hand van de door jou geplaatste foto’s kennen. Naast deze foto’s kun je ook vragen invullen die je graag aan je toekomstige date wil stellen. Denk hierbij aan zaken, zoals: wie was je idool toen je een tiener was of wat is je guilty pleasure? Deze vragen zijn in veel gevallen een uitstekende gespreksstarter, waardoor jij en je toekomstige date gelijk een opening hebben.

Strenge controles

Pepper wil dat haar leden in een goede en veilige omgeving kunnen daten en daarom zijn er strenge controles op de website. Zo wordt elk profiel handmatig gecontroleerd en bij twijfel zal de datingssite de gebruiker vragen om contact op te nemen, zodat diegene de echtheid kan aantonen. Pas als dit goed vastgesteld is, wordt het account actief en kan de gebruiker ook echt gebruikmaken van de websites. Zo hoopt Pepper iedereen te voorzien van een leuke en veilige datingssites.

Prijzen Pepper

Met een gratis account kun je je profiel maken en aantonen of je interesse hebt in een van de matches die je hebt gekregen op basis van de persoonlijkheidstest. Dit kan de andere gebruiker zien, maar als je echt met elkaar wilt praten, zul je een betaald profiel moeten hebben. Deze accounts worden op basis van een abonnement voor 1, 3, 6 of 12 maanden afsluiten. Des te langer je het abonnement vastlegt, des te goedkoper de maandelijkse prijs wordt. De prijzen zijn als volgt:

  • 1 maand kost € 25,-
  • 3 maanden kost € 15,-
  • 6 maanden kost € 9,95
  • 12 maanden kost € 8,50

Zodra de gekozen termijn is afgelopen, zal het abonnement automatisch verlengd worden voor onbepaalde tijd. Pas als jij het abonnement opzegt, zal dit abonnement stoppen. Heb jij inmiddels de liefde van je leven gevonden of wil je een andere datingssite proberen? Je kunt Pepper opzeggen met behulp van 123opzeggen.

Pepper opzeggen

Pepper opzeggen regel je snel en eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen in de velden naast de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief verwerkt, waarna je de persoonlijke opzegbrief gratis kunt downloaden. Je kunt de opzegbrief nu zelf verzenden of dit laten regelen door 123opzeggen. Kies je voor de laatste optie dan vragen we hier een kleine vergoeding voor. In ruil daarvoor zorgen wij ervoor dat de opzegbrief bij Pepper terechtkomt, zodat zij jouw abonnement kunnen stopzetten.