Heb je een abonnement op Relatieplanet, maar wil je je dit niet langer? Je kunt je abonnement op Relatieplanet opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Dankzij onze 100% opzeggarantie ben je verzekerd van een zorgeloze opzegging. 

Relatieplanet opzeggen

Mensen zijn altijd op zoek om andere leuke mensen te leren kennen. Dit kun je bijvoorbeeld doen tijdens een avondje stappen, een evenement of gewoon in de kroeg bij jou om de hoek. Maar wat nou als je op zoek bent naar een serieuze relatie of date, maar je niet de deur uit wil? Dan kan een online datingsite een uitkomst bieden. Sites als Lexa en Relatieplanet zijn al heel wat jaren de populairste sites op het gebied van online dating.

Deze vorm van dating is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, en zeker in het leven van een single is dit een belangrijke opvulling van de vrije tijd. Bij Relatieplanet kun je je gratis aanmelden en zelf een profiel aanmaken. Zo heb je de mogelijkheid om in contact te komen met duizenden andere vrijgezelle mannen en vrouwen die zoeken naar een leuk contact voor een avond of voor een heel leven. Met een betaald abonnement op Relatieplanet kun je natuurlijk van meer functies gebruik maken dan dat je een gratis account hebt. Zo kun je als abonnee zien wie jouw profiel heeft bezocht, en kun je makkelijk antwoorden op berichten die mensen jou sturen. Is jouw doel bereikt en heb je eindelijk die leuke single gevonden? Dan kun je Relatieplanet opzeggen.

Relatieplanet abonnement beëindigen na een succesvolle match

Een serieuze relatie vinden via een datingsite als Relatieplanet, doe je natuurlijk niet alleen online. Om de kansen op het vinden van een leuke match te kunnen vergroten, organiseert deze datingsite ook allerlei evenementen voor mensen die single zijn. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan reizen voor singles, of heb je de mogelijkheid om in contact te komen met leuke mensen tijdens een wijnproeverij. Dit zijn een aantal redenen waarom Relatieplanet zo populair is onder vrijgezellen mensen van Nederland. Als je een abonnement hebt, kun je ervoor kiezen om zelf op zoek te gaan naar een leuke single man of vrouw, maar je kunt dit ook laten doen door de computer. Aan de hand van de informatie in jouw profiel, wordt er automatisch gezocht naar een passende match.

Relatieplanet opzeggen

Wanneer je een leuke match gevonden hebt en het ook lijkt te klikken in het echte leven, heb je Relatieplanet niet meer nodig. Ook wanneer je toch geen behoefte hebt aan een partner of wanneer je op een andere manier op zoek wilt gaan naar een leuke match, kun je Relatieplanet opzeggen. Dit regel je gelijk heel eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen in de velden bij de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief gezet, waarna je de opzegbrief gratis kunt downloaden. Je kunt er vervolgens voor kiezen om de opzegbrief zelf te versturen naar Relatieplanet of om dit over te laten aan de verzendservice van 123opzeggen. Dankzij onze 100% opzeggarantie weet je altijd zeker dat je opzegbrief in de juiste handen terechtkomt, zodat je abonnement kan worden opgezegd. Voor deze verzendservice vragen we een kleine vergoeding, maar in ruil daarvoor kun jij achterover leunen en hoef je je geen zorgen te maken over de verdere verwerking van je opzegging.