Relatieplanet opzeggen

5 / 5 (11 beoordelingen)

Wil je het lidmaatschap van Relatieplanet opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Relatieplanet als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 2,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresRelatieplanet
t.a.v. de klantenservice
Adres bedrijf
1043 AP Amsterdam

, 07-04-2020

Betreft: Relatieplanet opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Oproepnummer:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

11 Beoordelingen Relatieplanet

Schrijf een beoordeling over Relatieplanet

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Relatie gevonden

Ik heb iemand gevonden

Hallo ik wil graag opzeggen van de datingsite, reden ik heb een geweldige fijne lieve vrouw gevonden

Ik denk de ware liefde te hebben gevonden

Ik wil er per direct mee stoppen

Een account bij Relatieplanet. Hoe werkt dat eigenlijk?

We zijn altijd op zoek om andere leuke mensen te leren kennen. Dit kun je bijvoorbeeld doen tijdens een avondje stappen, een evenement of gewoon in de kroeg bij jou om de hoek. Maar wat nou als je op zoek bent naar een serieuze relatie of date, maar je niet de deur uit wil? Dan kan een online datingsite een uitkomst bieden. Sites als Lexa en Relatieplanet zijn al heel wat jaren de populairste sites op het gebied van online dating.

Online dating is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, en zeker in het leven van een single is dit een belangrijke opvulling van de vrije tijd. Bij Relatieplanet kun je je gratis aanmelden en zelf een profiel aanmaken. Zo heb je de mogelijkheid om in contact te komen met duizenden andere vrijgezelle mannen en vrouwen die zoeken naar een leuk contact voor een avond of voor een heel leven. Met een betaald abonnement op Relatieplanet kun je natuurlijk van meer functies gebruik maken dan dat je een gratis account hebt. Zo kun je als abonnee zien wie jouw profiel heeft bezocht, en kun je makkelijk antwoorden op berichten die mensen jou sturen. Is jouw doel bereikt en heb je eindelijk die leuke single gevonden? Dan kun je Relatieplanet opzeggen.

Relatieplanet abonnement beëindigen na een succesvolle match

Een serieuze relatie vinden via een datingsite als Relatieplanet, doe je natuurlijk niet online. Om de kansen op het vinden van een leuke match te kunnen vergroten, organiseert deze datingsite ook allerlei evenementen voor mensen die single zijn. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan reizen voor alleenstaanden en singles, of heb je de mogelijkheid om in contact te komen met leuke mensen tijdens een wijnproeverij. Dit zijn een aantal redenen waarom Relatieplanet zo populair is onder vrijgezellen mensen van Nederland. Als je een abonnement hebt, kun je ervoor kiezen om zelf opzoek te gaan naar een leuke single man of vrouw, maar je kunt dit ook laten doen door de computer. Aan de hand van de informatie in jouw profiel, wordt er automatisch gezocht naar een passende match.

Relatieplanet stopzetten met 123Opzeggen.nl

Als je die match uiteindelijk gevonden hebt, is het niet langer nodig om een profiel te hebben bij Relatieplanet. Je kunt er nu voor kiezen om je profiel tijdelijk onzichtbaar te maken, zonder dat je je profiel volledig verwijderd. Toch is dit vrij onzinnig als je zeker bent van je zaak. Als dat het geval is, kun je het abonnement beter opzeggen. 123Opzeggen helpt je hierbij door onze handige gratis opzegservice. Je vult enkel wat noodzakelijke gegevens in en er wordt gelijk een brief gegenereerd. Die brief kun je nu downloaden en printen. Het adres waar de brief heen moet, staat al bovenaan de brief. Die kun je dus eenvoudig overnemen op een envelop. Stuur de brief op en wacht op de bevestiging van Relatieplanet.

Verzendservice

We kunnen de opzegging ook volledig overnemen en dat scheelt je nog weer wat kopzorgen. Voor een kleine vergoeding zorgen wij dat de brief op de juiste mat valt en hoef jij enkel te wachten op de bevestiging die Relatieplanet je gaat sturen per mail of per post. Zodra je die binnen hebt, weet je zeker dat het abonnement is opgezegd en dat je niet langer hoeft te betalen voor de diensten van de datingsite.