Wil je niet langer gebruikmaken van Seniorengeluk? Je kunt je abonnement op Seniorengeluk opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Dankzij onze 100% opzeggarantie kun je altijd zorgeloos opzeggen. 

Seniorengeluk opzeggen

Seniorengeluk is een van de datingsites van Safe Dating Networks. Ondanks dat de naam doet vermoeden dat de website enkel gebruikt wordt voor dating tussen ouders, is dat niet het geval. Iedereen van 18 jaar en ouder kan zich aanmelden in hun zoektocht naar een date, relatie of vriendschap. Aanmelden kost niets, maar als je graag volledig gebruik van de website wilt maken dan heb je een VIP-account nodig.

Profiel Seniorengeluk

Op het profiel van Seniorengeluk kun je een beschrijving van jezelf geven en foto’s toevoegen. Eén van die foto’s moet een goed beeld geven van je hoofd. Dit wordt de profielfoto en deze is voor alle leden van Seniorengeluk zichtbaar. De overige negen foto’s zijn alleen te zien als het betreffende lid een VIP-account heeft. De regels over deze foto’s zijn wat soepeler. Op deze foto’s mag je bijvoorbeeld ook samen met je huisdier afgebeeld zijn. Het is wel belangrijk dat je op alle foto’s zelf zichtbaar bent. Dit in tegenstelling tot de regels op Pepper, waar je ook foto’s van je interesses mag plaatsen.

VIP-abonnement

Je kunt je in eerste instantie gratis aanmelden bij Seniorengeluk. Zo kun je even rondkijken of het echt wat voor je is. Net als bij veel andere datingsites, zoals bijvoorbeeld Lexa of Parship, heb je dan nog niet alle mogelijkheden tot je beschikking. Je kunt bij Seniorengeluk met een gratis account alleen het volgende:

  • Profiel maken
  • Profielen bekijken
  • Knipogen sturen
  • Foto’s plaatsen
  • Profielfoto’s bekijken
  • Simpel zoeken

Als je meer uit je account bij Seniorendating wil halen, dan is een VIP-account onvermijdelijk. Je kunt met een gratis account bijvoorbeeld geen berichten ontvangen of sturen. Hierdoor is het bijna onmogelijk om echt in contact te komen met andere gebruikers. Ben je serieus op zoek naar een date, dan zul je dus moeten betalen. De prijzen van dit abonnement zijn afhankelijk van hoe lang je van plan bent om lid te blijven. Je kunt voor een maand lid worden, maar ook voor 2 of 4 maanden. De prijs is afhankelijk van de gekozen termijn. Een abonnement voor vier maanden is bijvoorbeeld goedkoper dan het abonnement wat maandelijks opzegbaar is. In 2020 waren de prijzen als volgt:

  • 1 maand voor € 24,99 per maand
  • 2 maanden voor € 19,99 per maand
  • 4 maanden voor € 14,99 per maand

Seniorengeluk opzeggen

Wanneer je de liefde van je leven gevonden hebt of je je geluk wilt wagen op een andere datingsite, dan kun je Seniorengeluk opzeggen. Dit doe je heel gemakkelijk met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen in de velden naast de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief verwerkt, waarna je deze helemaal gratis kunt downloaden. Je kunt de opzegbrief zelf verzenden naar Seniorengeluk of dit overlaten aan 123opzeggen. Kies voor je de laatste optie, dan zal 123opzeggen ervoor zorgen dat de opzegbrief bij Seniorengeluk terechtkomt. Zij kunnen je abonnement dan opzeggen.

100% opzeggarantie

Als je besluit op te zeggen met de service van 123opzeggen, dan krijg je hier automatisch onze 100% opzeggarantie bij. Deze garantie houdt in dat 123opzeggen net dat beetje harder loopt voor jou. We garanderen je dat je opzegbrief goed verwerkt wordt en mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal goed gaan, dan zorgt 123opzeggen dat de problemen zo goed mogelijk opgelost worden. Zo ben je verzekerd van een zorgeloze opzegging.