The Inner Circle opzeggen

5 / 5 (43 beoordelingen)

Wil jij niet langer lid zijn van The Inner Circle? Je kunt je The Inner Circle abonnement stopzetten met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresThe Inner Circle
Adres bedrijf
1017 RR Amsterdam

, 27-09-2020

Betreft: The Inner Circle opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

43 Beoordelingen The Inner Circle

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

ik heb een match

Ik ben al een eeuwigheid bezig om die op te zeggen en tot op heden is mij dit niet gelukt en wordt mijn opzegging genegeerd. Maar ik blijf er al wel maanden voor betalen wat ik een schande vind.

Hoe kom ik van jullie abonnement en kosten af?????

Geen partner gevonden

Niets voor mij

Niet meer nodig

Slechte site

Wil niet voor mn lidmaatschsp verder betalen

Kost teveel

Super lastig om vanaf te komen. Niet fijn

Geen interesse meer

Dacht dat ik eenmalig moest betalen was mij niet duidelijk dat ik al een jaar er voor betaal vind dit niet netjes dit is de reden geef het even aan dan was het geen probleem geweest

Partner gevonden

Niet mijn ding

Geen interesse. En ik had geen abo aangemaakt. Eenmalg betaald!

Ik wil geen mega duur account meer.

Slechte app

Het zou 5 euro kosten, ennu is er 20 euro afgeschreven van mijn rekening! Ik wil mijn geld terug het is totaal misleidend ik ben echt heel boos.

Abonnement opzeggen. Wil geen betaald account meer

Ik heb nooit akkoord gegeven om 40 euro van mijn rekening af te schrijven, het zou gaan om 10 per maand. Pure misleiding, onacceptabel!

Geen datingsite voor mij en erg vervelend dat dit niet standaard na 3 maanden stopt!!!

The Inner Circle opzeggen

Na Tinder, Lexa en Relatieplanet is er ook een iets exclusiever groepje datende mensen. The Inner Circle is niet voor iedereen. Voordat je je aan kunt melden is er een selectieprocedure waar je doorheen moet, maar dan behoor je wel tot de crème de la crème van de singles. Althans, dat beweert The Inner Circle.

Hoe werkt The Inner Circle?

Voordat je mag daten via The Inner Circle, zul je je moeten aanmelden. Dit is niet zo lastig, iedereen met een LinkedIn of Facebook-profiel mag zich aanmelden. Zodra je je hebt aangemeld wordt het echter een stuk spannender. Een vijfkoppige jury zal zich buigen over je profiel en kijken of jij hebt wat nodig is om lid te worden van The Inner Circle. Ze kijken naar je opleiding, werk en uiterlijk. Als zij vinden dat jij behoort tot de begeerlijke singles van de wereld, zul je geaccepteerd worden en krijg je van The Inner Circle profielen te zien van mensen die net zo begeerlijk zijn al jij.

Leden 

In 2017 bestond The Inner Circle wereldwijd uit 280.000 leden. Nog eens 250.000 aspirant leden stonden op dat moment op de wachtlijst. Hier kom je automatisch terecht als je niet geselecteerd wordt door de jury. Nu vraag je je wellicht af waarom mensen lid zouden willen worden van zo’n app. De reden is vaak dat mensen vaak iemand willen met dezelfde sociale status of iemand met een betere status. Dit willen ze om deze status ook door te geven aan de kinderen. Het is een soort van overlevingsinstinct.

Kosten 

In principe kost het gebruik van de app helemaal niets. Het aanmelden en reageren is gratis, maar als je wil genieten van extra mogelijkheden kun je kiezen voor een betaald account. Deze accounts komen er in een aantal gradaties, waarbij de duurste ongeveer 40 euro per maand kost.

The Inner Circle opzeggen?

Ben jij lid geworden van het exclusieve groepje van The Inner Circle, maar is het niet wat je ervan verwacht had? The Inner Circle opzeggen kan gelukkig heel eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Om gratis gebruik te maken van deze opzegbrief, hoef je enkel je gegevens in te vullen in de velden naast de brief. Die gegevens worden daarna automatisch in de opzegbrief geladen, waarna je die volledig gratis kunt downloaden door op de download-knop te drukken. Je hoeft de brief nu alleen nog maar te verzenden. Je gebruikt hiervoor een envelop en een postzegel. Het adres van The Inner Circle staat al bovenaan de brief, dus die hoef je niet meer op te zoeken.

Als je liever volledig online wilt opzeggen, kan dit ook. 123opzeggen bespaart je dan voor een kleine vergoeding dat loopje naar de brievenbus. Vul je gegevens zoals hierboven genoemd staat in en kies vervolgens voor de verzendoptie. 123opzeggen zal er dan voor zorgen dat de opzegbrief bij The Inner Circle terechtkomt, zodat zij jouw opzegging in orde kunnen maken. Jij hoeft je dus helemaal geen zorgen te maken. Zodra je de bevestiging binnen hebt, wordt je betaalde abonnement bij de dating-app gestopt.