Wil je niet langer gebruikmaken van de datingsserivice van Zoosk? Je kunt Zoosk opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Dankzij onze 100% opzeggarantie weet je zeker dat de opzegging bij Zoosk goed verwerkt wordt.

Zoosk opzeggen

Zoosk is een datingssite waar singles elkaar kunnen ontmoeten. Het grote verschil met concurrenten, zoals Lexa, Parship en Relatieplanet is dat je bij Zoosk contacten kan leggen met mensen die overal ter wereld wonen. Het is misschien niet altijd even praktisch, maar wel heel erg bijzonder om mensen van allerlei nationaliteiten te spreken. Om gebruik te maken van alle functionaliteiten op Zoosk heb je een abonnement nodig. Als gratis lid, kun je bij deze website niet heel veel.

Aanmelden bij Zoosk

Inschrijven bij Zoosk kost helemaal niets. Je kunt eenvoudig een ‘Date Card’ aanmaken. Kortgezegd is dit je datingprofiel, waarin je informatie kunt geven over jezelf. Om snel een account aan te maken, kun je je profiel ook koppelen met je Facebook of Google+ account. Als je dit doet, kun je ook zien wie van je vrienden nog meer een Zoosk account heeft. Misschien is de match van je dromen wel dichterbij dan je denkt. Naast het maken van een profiel, kun je ook een test invullen. Op basis van die test en je klikgedrag worden er dan matches bij je gezocht. Die mensen worden aan je voorgesteld waarna jij virtuele knipogen kunt uitdelen, cadeautjes kunt geven en zoeken op mensen in je omgeving. Wil je echter graag met andere leden praten of zien wie jouw profiel allemaal bekijkt, dan zul je een betaalt account moeten kiezen. Alleen dan kun je echt gebruikmaken van alles wat Zoosk te bieden heeft en kun je ook echt een date regelen.

Kosten Zoosk

Als je gebruik wilt maken van alle functies van Zoosk, heb je zogeheten Zoosk coins nodig. Je kunt losse coins kopen om jezelf te promoten, carrousel matches te ontgrendelen en cadeautjes te kopen voor andere Zoosk gebruikers. Als je daarnaast ook berichten wil sturen naar gebruikers, dan zul je moeten betalen. De kosten zijn als volgt:

  • 1 maand: 25 euro
  • 3 maanden: 50 euro
  • 6 maanden: 80 euro

Het lidmaatschap voor Zoosk wordt dus goedkoper naarmate je besluit om je abonnement voor een langere periode vast te leggen. Het is aan jou hoe lang je besluit lid te worden. Wil je aan het einde van de vastgelegde periode niet langer lid zijn van de datingssite, dan kun je gelukkig makkelijk opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen.

Zoosk opzeggen

Wil jij niet langer gebruikmaken van Zoosk? Gebruik de opzegbrief van 123opzeggen om je abonnement te stoppen. Vul in de velden naast de opzegbrief je gegevens in. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief verwerkt, waarna je deze gratis kunt downloaden en kunt opsturen naar Zoosk. Hou er wel rekening mee dat je dan een brief naar het buitenland moet sturen. Om het je wat makkelijker te maken, kun je ook gebruikmaken van de verzendservice van 123opzeggen. Wij zorgen er dan voor dat de opzegbrief bij Zoosk terechtkomt, zodat zij jouw abonnement kunnen opzeggen.

100% opzeggarantie

Het fijne aan opzeggen van Zoosk met 123opzeggen, is dat je automatisch onze 100% opzeggarantie erbij krijgt. Dankzij deze garantie hoef je je geen zorgen te maken over de opzegging en kun je ervan uitgaan dat alles goed verwerkt wordt. Mocht er nu toch iets misgaan, dan zal 123opzeggen voor je uitzoeken waar het misgaat en waar mogelijk zullen we die problemen voor je oplossen. Zo wordt opzeggen voor jou wel heel makkelijk!