Hans Anders heeft de volgende opzegbrieven 2

Hans Anders opzeggen

Hans Anders is van origine een Nederlands bedrijf. In 1982 opende de opticienketen haar eerste filiaal in Rotterdam, maar tegenwoordig heeft het bedrijf ruim 440 vestigingen in Nederland, België, Frankrijk en Zweden. De naam Hans Anders komt voort uit de drang om het opticiensschap anders aan te pakken en een van de oprichters van het bedrijf heette Hans. Inmiddels is het bedrijf niet langer in Nederlandse handen, maar werd het overgekocht door het Franse Alpha en Alpinest.

Bij Hans Anders kun je niet alleen terecht als je eenmalig een bril of een set contactlenzen wilt aanschaffen. Je kunt er ook terecht als je je gehoor wilt beschermen of je gehoor juist beschadigd is. Tevens kun je een abonnement afsluiten voor brillen en contactlenzen, zodat je altijd voorzien bent van een goed passend model of setje en je nooit zonder komt te zitten. Je zicht is immers wel heel belangrijk.

Lens Totaal Plan

Voor de lensdragers onder ons is er het Lens Totaal Plan (LTP). Je kunt eenvoudig je lenzen en sterkte invullen waarna je de door jou gekozen setjes thuisgestuurd krijgt. Als je gekozen hebt voor maandlenzen krijg je hier ook lenzenvloeistof bij. Als je gebruikmaakt van dit abonnement, ontvang je tien procent korting per jaar op je lenzen. Hierdoor ben je dus goedkoper uit dan wanneer je lenzen iedere maand los koopt bij Hans Anders.

Bril Totaal Plan

Naast het LTP, heeft Hans Anders ook het BTP wat staat voor Bril Totaal Plan. Voor een vast bedrag per maand kun je nu sparen voor een nieuwe bril en krijg je bovendien ook tot wel 60 procent korting op die bril. Je krijgt automatisch om het jaar of om de twee jaar bericht dat je een bril mag uitzoeken. Voor een kleine meerprijs per maand kun je je glazen samenstellen zoals je wilt. Als je een Blue Light filter wilt of meekleurende glazen dan kun je dat altijd aangeven. Zo krijg je altijd een bril die bij je past.

Kritiek op opzegmethode

Hans Anders krijgt veel kritiek op de manier van opzeggen van deze twee abonnementen. Veel mensen weten namelijk niet dat ze hun geld niet terugkrijgen als ze hun abonnement tussentijds opzeggen. Het geld wat je al betaald hebt voor deze service krijg je namelijk terug in de vorm van een tegoedbon. Het is daarom belangrijk om op te zeggen nadat je je nieuwe bril in ontvangst genomen hebt. Dan weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor iets wat je niet echt terugkrijgt.

Makkelijk opzeggen Hans Anders

Bij 123opzeggen weten we dat opzeggen niet altijd het makkelijkste proces is. Vaak is het niet zo eenvoudig als het afsluiten van een abonnement en daarom bieden wij onze opzegservice aan. Jij hoeft voortaan nooit meer te zoeken naar het adres van een bedrijf. Dit hebben wij allemaal al voor je gedaan. Je hoeft nu alleen maar je gegevens in te vullen in de opzegbrief naar keuze. Of het nu een opzegbrief is voor een sportabonnement of een lidmaatschap voor een politieke partij, maakt hierbij niet uit. Bij 123opzeggen hebben we opzegbrieven voor elk abonnement, zo ook voor het Bril Totaal Plan en het Lens Totaal Plan. Kies hierboven voor het abonnement naar keuze en maak je brief compleet!

Verzendservice 123opzeggen

Als je je opzegbrief liever niet zelf verstuurt, maar dat aan een ander wilt overlaten dan kan 123opzeggen je daarbij helpen. Dankzij onze verzendservice hoef je zelfs de deur niet meer uit om je abonnement op te zeggen. Wij zorgen ervoor dat de brief op de juiste plek belandt. Zodra Hans Anders de opzegbrief verwerkt heeft, zul jij een email of brief krijgen met daarin de bevestiging van opzegging. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.