Er zijn 670 opzegbrieven in de categorie Overig

0 t/m 9

A

B

C

Staat het bedrijf er niet tussen, gebruik de algemene opzegbrief!

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Onnodig geld moeten betalen, dat wil natuurlijk niemand. Daarom is het verstandig om zo nu en dan je bankrekening te checken, om erachter te komen waar je geld precies naartoe gaat. Zitten daar abonnementen bij van diensten of producten die je niet meer gebruikt? Dan kun je misschien beter één of meerdere van deze abonnementen opzeggen. Het is natuurlijk eeuwig zonde om onnodig voor dingen te betalen. 123opzeggen heeft een handige opzegservice, waarmee jij snel, gemakkelijk en helemaal gratis al je abonnementen stopzet. Zo makkelijk heb jij nog nooit geld bespaard!

Abonnementen opzeggen via 123opzeggen

Veel mensen houden abonnementen aan. Vaak omdat het gaat om ‘maar een paar euro’s’, en wie weet heb je de dienst of het product ooit nog eens nodig. Wat veel mensen vergeten is dat je een abonnement zo weer kan aanvragen. Als je het nu niet gebruikt, is het zonde om het aan te houden. Je kunt het dan veel voordeliger opzeggen en later weer hervatten. Op onze website zijn heel veel abonnementen in een categorie ondergebracht. Dit doen we om zoeken wat makkelijker te maken, zodat jij de juiste brieven snel kunt vinden.

Een paar categorieën waar je uit kunt kiezen:

Overige abonnementen

Toch zijn er genoeg abonnementen die we niet zo makkelijk in een categorie kunnen indelen. Ze zijn simpelweg te uniek of er zijn zo weinig soortgelijke bedrijven, dat ze eigenlijk op zichzelf een afzonderlijke categorie verdienen. Om het toch een beetje overzichtelijk te houden, komen deze bedrijven onder ‘overige abonnementen’ te staan. Eén van die abonnementen is bijvoorbeeld het scheermesabonnement van Boldking. Er zijn eigenlijk geen bedrijven die dezelfde dienst aanbieden, maar er zijn wel klanten die hun abonnement op Boldking willen opzeggen. Dat soort bedrijven vind je op deze pagina.

Makkelijk opzeggen

Ook in deze categorie geldt dat het aanmelden voor deze diensten vaak heel eenvoudig gaat, maar het opzeggen onnodig moeilijk wordt gemaakt. Op zich logisch, want bedrijven willen hun klanten natuurlijk niet kwijt. Dat snappen we. Maar goede klantenservice is ook mensen helpen die geen klant meer willen zijn. Wij zijn er voor mensen die opzeggen via het bedrijf zelf te lastig vinden. Daarom hebben we onze opzegservice ontwikkeld. We hebben alles voor je uitgezocht zodat het jou maar een paar minuutjes kost om van je abonnement af te komen. Dat scheelt een hoop gedoe.

Gratis opzegbrief

Kies je bijvoorbeeld voor gratis opzegservice? Dan hoef je alleen maar de brief te kiezen die bij het abonnement hoort dat jij wilt opzeggen. Navigeer bijvoorbeeld naar Anytime Fitness opzeggen en vul een aantal persoonlijke gegevens in. Ons systeem maakt dan snel de perfecte opzegbrief, die voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen. Zo weet je zeker dat alle informatie in de brief volledig is én dat het opzeggen goed verloopt. Deze service kost helemaal niets. Als de brief compleet is, kun je ‘m gratis downloaden, printen en voorzien van een envelop en postzegels. Het versturen moet je zelf nog doen. Naar welk adres? Dat hebben wij al voor je bovenaan de brief gezet.

123opzeggen verzendservice

Als je liever hebt dat wij de verzending van je overnemen, doen we dat ook graag voor je. Daarvoor is onze verzendservice bedoeld. Voor deze dienst vragen we een kleine vergoeding. Als jouw opzegbrief klaar is voor verzending, zorgen wij ervoor die zo snel mogelijk bij het desbetreffende bedrijf op de mat valt. Dat is voor jou weer een zorg minder. Je kunt ook kiezen welke bezorgwijze wij moeten gebruiken voor jou brief. Kies uit een normale verzending, een spoedverzending of een aangetekende brief. Wij zullen de brief dan versturen op de door jou gekozen manier. Zo ben je snel van je abonnement af, zonder daarvoor de deur uit te moeten. Bespaar jezelf een hoop moeite en maandelijks heel wat geld door gebruik je maken van de verzendservice van 123opzeggen!