Er zijn 611 opzegbrieven in de categorie Overig

0 t/m 9

A

B

Staat het bedrijf er niet tussen, gebruik de algemene opzegbrief!

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Onnodig geld betalen is voor niemand leuk en daarom is het verstandig om eens in de zoveel tijd je bankrekening bij langs te gaan. Kijk eens even waar je geld heen gaat. Zitten daar abonnementen bij van diensten of producten die je niet meer gebruikt? Als dit het geval is, dan wordt het tijd dat je die abonnementen stopt. Het is natuurlijk eeuwig zonde om onnodig voor dingen te betalen. 123Opzeggen.nl heeft een handige opzegservice, waardoor jij snel, gemakkelijk en geheel kosteloos al je abonnement stop zet. Zo makkelijk heb jij nog nooit geld bespaard!

Veel mensen houden abonnementen aan, omdat ‘het gaat om een paar euro’ en wie weet heb je het ooit nog eens nodig. Wat veel mensen vergeten is dat je een abonnement zo weer kan aanvragen. Als je het nu niet gebruikt, is het zonde om het aan te houden. Je kunt het dan veel voordeliger opzeggen en later weer hervatten.

Opzeggen via 123Opzeggen.nl

Op onze website zijn heel veel abonnementen in een categorie ondergebracht. Dit doen we om zoeken wat makkelijker te maken, zodat jij de juiste brieven snel kunt vinden. Toch zijn er abonnementen die we niet zo makkelijk in een categorie kunnen indelen. Ze zijn simpelweg te uniek of er zijn zo weinig eenzelfde bedrijven, dat het de moeite niet is om een speciale categorie aan te maken. Deze bedrijven komen dan onder ‘overige abonnementen’ te staan. Een van die abonnementen is bijvoorbeeld het scheermesabonnement van Boldking. Er zijn eigenlijk geen bedrijven die dezelfde dienst aanbieden, maar er zijn wel mensen die het abonnement van Bolding willen opzeggen. Dat soort bedrijven vind je hier.

Ook in deze categorie geldt dat het aanmelden voor deze diensten vaak heel eenvoudig gaat, maar het opzeggen onnodig moeilijk is. Op zich logisch, want ze willen hun klanten natuurlijk niet kwijt. Dat snappen we, maar dat is niet de bedoeling en eigenlijk mag het ook niet. Wij willen graag een service bieden voor mensen die het opzeggen te lastig vinden via het bedrijf zelf. We hebben alles voor je uitgezocht en zo kost het voor jou maar een paar minuutjes om van je abonnement af te komen. Dat scheelt jou een hoop kopzorgen.

Gratis opzegbrief

Kies bijvoorbeeld voor onze gratis opzegservice. Je vult een aantal gegevens in bij de brief die bij het abonnement hoort dat jij wil opzeggen. Ons systeem maakt dan snel de perfecte opzegbrief, die voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen. Zo weet je zeker dat alle informatie in de brief volledig is en dat het opzeggen lukt. Deze service kost helemaal niks. Je kunt de brief gratis downloaden, printen en versturen naar het adres wat wij alvast bovenaan de brief hebben gezet.

Verzendservice

Als je liever hebt dat wij alles overnemen, is dat ook geen enkel probleem. Wij zorgen er dan voor dat de brief op de juiste mat komt en dat is voor jou weer een zorg minder. Voor deze dienst vragen wij een kleine vergoeding. Je kunt ook kiezen welke bezorgwijze wij moeten gebruiken voor jou brief. Kies uit de reguliere post, spoedpost of een aangetekende brief. Wij zullen de brief dan versturen op de door jou aangewezen manier.