Volkskrant opzeggen

5 / 5 (9 beoordelingen)

Wil je het abonnement van Volkskrant opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Volkskrant als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


Adres



Volkskrant
t.a.v. Ledenadministratie De Volkskrant
Adres bedrijf
1000 BA Amsterdam

, 11-12-2019

Betreft: Volkskrant opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

9 Beoordelingen Volkskrant

Schrijf een beoordeling over Volkskrant

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

overlijden

Lees de krant te weinig

mijn man leest hem nog nauwelijks

de krant is haar(vrouw van 81) opgedrongen .

opschonen financieen

De Volkskrant opzeggen is zo gepiept

De Volkskrant is na De Telegraaf en het Algemeen Dagblad de grootste krant van Nederland. Van oorsprong is het een rooms-katholieke krant die zich vanaf de jaren zestig vooral richt op hoger opgeleiden. Dit merk je vooral doordat de krant meer aandacht heeft voor kunst en lifestyle.

Naast het NRC Handelsblad en Trouw, wordt De Volkskrant gezien als kwaliteitskrant. Die titel krijgt een krant alleen als ze veelzijdige berichtgeving met diepgang bieden. Ze schrijven vooral over politiek, wetenschap, kunst, literatuur en economie. In tegenstelling tot kwalitatief mindere kranten schrijft een kwaliteitskrant in mindere mate over sport.

Net als andere kranten, merkt ook De Volkskrant dat het aantal lezers/abonnees terugloopt. In 2004 had de krant nog een oplage van 305.000 stuks per dag. In 2011 was dit aantal al teruggelopen naar 263.747 per dag. Deze daling komt vooral doordat mensen hun nieuws tegenwoordig steeds meer via het internet lezen. Het is voor een krant daardoor steeds lastiger om actueel te blijven. De nieuwsfeiten van gisteren zijn namelijk al lang gelezen door iedereen. Een krant moet zich steeds meer onderscheiden door middel van diepgang. Achtergrondverhalen over de nieuwsfeiten en dergelijke.

De Volkskrant abonnement gratis stopzetten met 123Opzeggen.nl

De Volkskrant wil graag iedereen bedienen van nieuws, ook de onlinedoelgroep. Daarom hebben ze gekozen om ook een interactieve Editie aan te bieden. Via deze interactieve app krijgen mensen al het nieuws dat ze gewend zijn van de krant, met als toevoeging dat ze ook bewegend beeld en geanimeerde grafieken kunnen zien. Op die manier wordt het nieuws nog duidelijker en wordt er meer diepgang verschaft.

Ben jij iemand die het nieuws veelal via het internet volgt, dan kan het zijn dat je je abonnement op de krant liever opzegt. Met de gratis opzegservice van 123Opzeggen.nl gaat dat gelukkig heel gemakkelijk. Je hoeft enkel een aantal gegevens in te vullen. Deze gegevens zijn nodig om een opzegbrief te genereren die aan alle wettelijk gestelde eisen voldoet. Jij kunt de brief nu geheel kosteloos downloaden, printen en versturen die naar het adres die wij voor het gemak alvast bovenaan de brief gezet hebben. Deze service is bij 123Opzeggen.nl helemaal gratis.

Verzendservice

Wij kunnen ons voorstellen dat het fijner kan zijn dat wij de hele opzegging voor je regelen. Ook dat kan bij ons. We vragen hiervoor een kleine vergoeding, maar het scheelt jou een hoop gedoe. Je hoeft alleen een paar gegevens in te vullen en wij regelen de rest, zoals jij het wenst. Je kunt bij ons namelijk ook kiezen hoe we de brief verzenden. Misschien heb jij liever dat we de brief aangetekend verzenden, geen probleem! Ook de reguliere post en spoedpost behoren tot de opties. Bij ons kun je alles kiezen en je hoeft je nergens meer zorgen over te maken. Jij kunt lekker achterover leunen en wij zorgen ervoor dat de brief op de juiste mat valt. Wel zo rustig!