Verzenddienst

Verzenddienst

De verzenddienst van 123opzeggen zorgt ervoor dat jouw opzegbrief bij de betreffende aanbieder van abonnementen of lidmaatschappen terecht komt. Gebruik maken van de verzenddienst is niet verplicht; je kunt ook gratis de opzegbrief downloaden als pdf en deze zelf versturen naar de betreffende organisatie om je abonnement, lidmaatschap of donatie te beëindigen.

Hoe maak ik gebruik van de verzenddienst?

Om gebruik te maken van de verzenddienst vul je eerst het formulier in op de pagina van de organisatie waarbij je graag je overeenkomst op wilt zeggen. De opzegbrief wordt dan automatisch aangemaakt. Vervolgens kies je voor de gewenste verzendmethode.

Verzendmethoden

Bij alle opzegbrieven zijn er diverse verzendopties. Zo kun je soms kiezen een standaard verzending, spoedverzending, of aangetekende verzending. Voor de verschillende verzendmethode gelden verschillende tarieven. Deze bedragen zijn direct zichtbaar en kun je vinden bij de betreffende verzendmethode, links van de opzegbrief. Bij sommige opzegbrieven is de verzenddienst gratis!

Het gemak van opzeggen

123opzeggen is een handige tool voor iedereen die een abonnement, lidmaatschap of verzekering wilt opzeggen. Dankzij de verschillende verzendopties en het gemak van de service, is het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen en verzekeringen met 123opzeggen zo geregeld.

Zeg abonnement op

Landschap

Wat wil je opzeggen?

Gebruik de gratis opzegbrief

Golf