Kobo Plus opzeggen

5 / 5 (63 beoordelingen)

Heb jij op dit moment genoeg boeken of lees je gewoonweg niet meer zoveel? Je Kobo Plus abonnement opzeggen is zo gepiept dankzij de verzendservice van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. Hierdoor wordt je abonnement opzeggen wel heel eenvoudig. 

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 11,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een track & trace code en een ontvangstbevestiging per e-mail.
€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.
€ 2,95
Wij versturen jouw brief binnen 5 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


AdresBol.com
t.a.v. klantenservice
Adres bedrijf
3503 RB Utrecht

, 12-07-2020

Betreft: Kobo Plus opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

63 Beoordelingen Bol.com

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Geen gebruik van gemaakt. Lees liever zelf

Tevreden

Uitgelezen

Tijd te kort

Genoeg boeken voorlopig

Bij veel boeken bijbetalen

Bieb is weer open

Bevalt verder prima!

Goede ervaring met dit abonnement

Eerst genoeg boeken

Ik kan mijn boek niet beluisteren

voldoende boeken

Lees niet veel meer

even geen interesse

krijgen het niet voor elkaar om de boeken te downloaden

Niet meer gebruikt

Genoeg boeken

te weinig interessante boeken op kobo plus

Geen tijd om te lezen

prima geregeld, snel en doeltreffend

Kobo Plus opzeggen

E-books worden alsmaar populairder. Steeds meer mensen maken de overstap van papieren boeken naar boeken op een e-reader. Het tijdperk dat we allemaal massaal digitaal gaan lezen lijkt daarmee begonnen en daar springen e-readerfabrikanten in op de vraag naar e-books. Zo is Rakuten Kobo een samenwerking begonnen met Bol.com. Samen ontwikkelden zij Kobo Plus, waarmee mensen onbeperkt e-books kunnen lezen én tegenwoordig ook luisteren. Ondanks dat deze dienst relatief nieuw is en diensten als Bookchoice en Bookspot langer bestaan, kan Kobo Plus al adverteren met het grootste digitale boekenaanbod.

Voordelen Kobo Plus

Nu vraag je je misschien af wat de voordelen zijn van een abonnement op Kobo Plus. Het grootste voordeel is dat je onbeperkt kunt lezen én luisteren. Vooral voor mensen die echt geen genoeg kunnen krijgen van (luister)boeken, is dit heel interessant. Zij kunnen hun hart ophalen en genieten van al het moois wat te krijgen is via Kobo Plus. Daarbij kun je Kobo Plus ook overal meenemen. Zo kun je de Kobo Plus app downloaden op je smartphone of een e-reader, waardoor je geen zwaar boek hoeft mee te dragen als je een stukje moet rijden. De boeken die verkrijgbaar zijn via Kobo Plus, kun je allemaal vinden bij Bol.com en ook downloaden via die weg. Je laadt ze eenvoudig op je telefoon of e-reader en het leesplezier kan beginnen!

30 dagen gratis

Als jij nog niet bekend bent met Kobo Plus en je wil dit graag eens uitproberen, dan kun je Kobo Plus eerst 30 dagen uitproberen. Zo kun jij een maand lang genieten van de mooiste boeken en luisterboeken, zonder dat dit jou geld kost. Als je tevreden bent over het abonnement, kun je het gewoon door laten lopen en betaal je daarna de normale prijs. Ben je echter niet tevreden en wil je het abonnement weer opzeggen, dan kan dit natuurlijk ook! Ook als je wel lid bent geworden en je wil toch eigenlijk liever losse boeken kopen, kan je het abonnement opzeggen. 123opzeggen wil je hier met alle liefde bij helpen.

Kobo Plus opzeggen

123opzeggen weet als geen ander dat het lastig kan zijn om een abonnement op te zeggen. Om die reden is 123opzeggen ook in het leven geroepen. Wij willen opzeggen voor jou zo makkelijk mogelijk maken, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het opzoeken van adressen, uit uitzoeken van opzegmogelijkheden en al deze informatie en service is verzamelt op één centrale plek. Als jij graag gebruik wil maken van 123opzeggen is dat gelukkig heel eenvoudig. Je kunt gebruikmaken van onze handige opzegbrieven. Ieder abonnement heeft een eigen unieke opzegbrief, zodat de brief goed aansluit op het op te zeggen abonnement. Of het nu gaat om een sportschoolabonnement, zorgverzekering of in dit geval een boekenabonnement. Voor elk abonnement heeft 123opzeggen een geschikte brief.

Voor het gebruik van 123opzeggen hoef je in principe niks te betalen. Je kunt gratis een opzegbrief aanmaken door je gegevens in te vullen in de invulvelden naast de opzegbrief hierboven. Daarna kun je de brief kosteloos downloaden door op de knop onder de brief te klikken. Je kunt de brief nu zelf verzenden naar het adres dat bovenaan de brief staat. Als je 123opzeggen op die wijze gebruikt, kost het je alleen een postzegel en envelop!

Wij kunnen ons echter ook voorstellen dat je geen zin hebt om naar de brievenbus te lopen en wie weet heb je helemaal geen postzegels in huis. Om het je nóg makkelijker te maken, bieden we ook onze verzendservice aan. Je hoeft nu zelfs niet meer naar de brievenbus te gaan, want dat doen wij voor je. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen en de opzegfunctie aan te klikken, de rest regelen wij voor een kleine vergoeding. Jij hoeft je daardoor geen enkele zorgen te maken over de brief. Wij zorgen ervoor dat brief bij Kobo Plus op de mat valt. Zij zullen de opzegbrief vervolgens verwerken en jou een bevestiging per mail of per post sturen. Zo makkelijk kan opzeggen zijn!