Heb jij een abonnement op de Donald Duck, maar merk je dat ze ongelezen in de hoek gelegd worden? Zonde natuurlijk! Donald Duck opzeggen doe je snel en eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. 

Donald Duck opzeggen

Donald Duck is een wekelijks verschijnend tijdschrift, waarin vooral stripverhalen staan. Donald Duck is – zoals de naam al doet vermoeden – de hoofdpersoon van het blad. Naast Donald komen er ook allerlei andere Walt Disney figuren langs in de verhalen. Het blad wordt in de Benelux uitgegeven door DPG. In 1952 zag het tijdschrift Donald Duck voor het eerst het licht in Nederland. De eerste editie werd bij elk gezin afgeleverd dat ook een abonnement had op Margriet. Het blad telde toen nog 24 pagina’s en waren afwisselend geprint in kleur en zwart-wit. Abonnees van Margriet konden een abonnement nemen voor 15 cent per nummer. Tegenwoordig kost de Donald Duck minimaal 3,15 euro per nummer. Het aantal pagina’s in de Donald Duck is ook verhoogd. Van de 24 pagina’s in het begin is het aantal nu opgelopen naar 44 pagina’s per editie.

Oplage Donald Duck loopt terug

Ondanks dat Donald Duck het meest gelezen tijdschrift onder kinderen van 6-12 (81%) en studenten (10%), loopt de oplage wel gestaag terug. In 1970 lazen nog meer dan 350.000 mensen het tijdschrift. Tegenwoordig zijn dit er net iets meer dan 200.000. Als jij je abonnement op Donald Duck wilt opzeggen, kan 123opzeggen je daarbij helpen. Wie weet wil je liever losse edities kopen dan een abonnement aanhouden, of wil je eens wisselen van tijdschrift. Kinderen krijgen naar mate ze ouder worden natuurlijk ook interesses.

Donald Duck opzeggen

Als jij Donald Duck wilt opzeggen, kun je dat op verschillende manieren doen. Deze manieren zijn: 

  • Per brief
  • Telefonisch
  • Per e-mail
  • Via de live-chat

Veel mensen kiezen ervoor om op te zeggen per brief, omdat ze dan zelf een verzendbevestiging hebben. Als je telefonisch, per mail of via de live-chat opzegt, heb je geen bewijs dat je ook daadwerkelijk een opzegging gedaan hebt. Gelukkig kan opzeggen per brief ook eenvoudig als je gebruikmaakt van de opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen je gegevens maar in te vullen en te kiezen voor de verzendoptie. 123opzeggen zal er vervolgens voor zorgen dat de opzegbrief bij Donald Duck terechtkomt, zodat jij de deur niet langer uit hoeft om je opzegging te verzenden. 

Zodra Donald Duck de opzegging verwerkt heeft, zal de klantenservice je een opzegbevestiging sturen. Bewaar deze bevestiging goed, zodat je altijd kunt bewijzen dat je Donald Duck hebt opgezegd.