Wil je Film1 niet langer in je televisiepakket hebben? Je kunt Film1 opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Film1 opzeggen

In Nederland zie je door de bomen het bos soms niet meer door de vele streamingdiensten. Amazon Prime, Netflix, Videoland en dan moet je Film1 natuurlijk niet vergeten. Eén van de weinige streamingdiensten die ook daadwerkelijk televisiezenders heeft waar een deel van het aanbod op getoond wordt. Zo is alles on demand, maar kun je ook eens een film kijken waar je zelf niet meteen op geklikt zou hebben. Toch kan het zijn dat door de grote hoeveelheid alternatieven, je eens toe bent aan een ander streamingplatform. Je wilt dan zo eenvoudig mogelijk kunnen wisselen en dankzij de handige opzegbrieven van 123opzeggen, is dit in een paar muisklikken geregeld!

Kies je provider

Doordat Film1 een optie is bij veel verschillende televisieproviders en zij allemaal andere prijzen hanteren, moet je de streamingdienst ook opzeggen bij de betreffende provider. Gelukkig hebben wij al het uitzoekwerk al voor je gedaan en hoef jij alleen nog maar je eigen provider te kiezen. Alle adresgegevens en belangrijke informatie staat al in de brief, zodat jij hier gelijk gebruik van kunt maken en je niets meer zelf hoeft uit te zoeken.

Vul de gegevens aan

Aan jou nu de taak om de missende gegevens in de velden bij de brief in te vullen. Dit zijn de gegevens die jouw provider nodig heeft om de opzegging te verwerken. Het is belangrijk dat je deze gegevens goed en zorgvuldig invult, omdat de medewerkers van de klantenservice van jouw provider je gegevens anders misschien niet kunnen vinden. Controleer deze daarom altijd goed.

Verzend je opzegbrief naar Film1

Zodra de gegevens in de opzegbrief staan, kun je twee dingen doen: de opzegbrief zelf versturen of dit aan 123opzeggen overlaten. Kies je voor de eerste mogelijkheid, dan kun je de opzegbrief gratis downloaden door op de knop onderaan de brief te klikken. De brief wordt dan in zijn volledigheid gedownload en je kunt ‘m dan versturen naar het adres bovenaan de brief.

Wil je liever niet zelf de opzegbrief versturen? Kies dan vooral voor onze verzendservice. Voor een kleine vergoeding zorgen wij er dan voor dat de opzegbrief bij de juiste provider terechtkomt, zodat jouw abonnement op Film1 opgezegd wordt. Verder wijzigt er dan niets aan jouw abonnement, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Zodra je abonnement op Film1 opgezegd is, ontvang je hiervan een bevestiging van je provider.