Maak jij niet langer gebruik van Advanza en wil je hier ook niet langer een abonnement op hebben? Je kunt Advanza opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Advanza opzeggen

Het is als Zzp’er niet makkelijk om aan voldoende werk te komen om rond te komen. Je bent continu op zoek naar nieuwe klanten en dat kan een hoop druk op iemand leggen. Om het je een stukje gemakkelijker te maken is Advanza gemaakt. Bij Advanza vindt je als Zzp’er eenvoudig nieuw werk en nieuwe klanten door je aan te melden als bedrijf. Jij kunt op die manier snel aan nieuw werk komen en je klantenbestand uitbreiden.

Hoe werkt het Advanza?

De werking van Advanza is eenvoudig. Je meldt je aan als bedrijf en laat weten wat je specialisatie is. Vervolgens wacht je tot een consument of bedrijf aangeeft hulp nodig te hebben bij een bepaald onderdeel. Dit kan zijn de boekhouding of een belastingaangifte. Als jij daarbij kunt helpen, kun je een offerte sturen naar de consument. Als de aanvrager jouw offerte vervolgens uitkiest, kun je aan de slag gaan en heb je een nieuwe klant gevonden. Zo makkelijk kan het zijn om nieuwe klanten te werven.

Tarieven Advanza

Als ondernemer betaal je bij Advanza een vast bedrag per ontvangen lead. Vaak is dit 10 euro per ontvangen lead en je kunt hier zelf een maximum aan stellen, zodat je niet te veel betaald. Let wel op: dat je een lead ontvangt betekent niet dat je dat werk ook krijgt. Je krijgt alleen de gelegenheid om een offerte te sturen. Of je daarna het werk ook krijgt is afhankelijk of je offerte ‘wint’. Advanza zelf zegt dat het gaat om aantrekkelijke leadprijzen, maar op verschillende websites lees je reacties dat men de prijzen vooral erg hoog vinden en dat opdrachtgevers vaak niet reageren en dat dat toch wel storend is. Toch kan Advanaza wel een handig opstapje zijn naar meer klanten voor een beginnend bedrijf of een bedrijf in zwaar weer. Op die manier kun je laagdrempelig het klantenbestand uitbreiden en meer werk genereren.

Advanza opzeggen

Toch kan het zijn dat Advanza niet werkt voor jouw bedrijf. In dat geval is Advanza opzeggen misschien wel de juiste keuze. Je kunt het opzeggen eenvoudig doen via 123opzeggen. Om gebruik te maken van onze handige opzegservice, hoef je alleen maar je gegevens in te vullen in de invulvelden naast de opzegbrief. Deze gegevens worden vervolgens automatisch in de brief geladen, waarna jij die na ondertekening eenvoudig kunt downloaden. Het downloaden van een opzegbrief is bij 123opzeggen helemaal gratis. Het adres staat al bovenaan de brief en je kunt ‘m dus zelf eenvoudig opsturen naar Advanza. Je hebt alleen een envelop en een postzegel nodig.

Toch weten wij ook dat niet iedereen standaard postzegels en enveloppen in huis heeft. Om er toch voor te zorgen dat je schriftelijk kunt opzeggen, bieden wij onze verzendservice. Voor een kleine vergoeding zorgen wij er dan voor dat de brief bij Advanza op de mat valt. Zij zijn er daarna verantwoordelijk voor dat de brief verwerkt wordt, jouw abonnement wordt opgezegd en dat jij geen leads meer ontvangt. Zodra de brief voor Advanza verwerkt is, zul je een bevestiging van opzegging ontvangen, zodat je weet waar je aan toe bent.