Wil je geen boodschappen meer laten bezorgen door Albert Heijn? Je kunt je abonnement op de AH Bezorgbundel opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden.

AH Bezorgbundel opzeggen

De AH Bezorgbundel is een abonnement waarmee je zo vaak als je wilt boodschappen kunt laten bezorgen of ophalen. Het is vergelijkbaar met maaltijdbezorgservices als HelloFresh en Marley Spoon, maar dan voor al je boodschappen. Ophalen kan bij één van de daarvoor bestemde locaties, zogenoemde Pick Up Points. Ben je al abonnee en wil je jouw abonnement op de AH Bezorgbundel opzeggen? Dat kan bij 123opzeggen al in twee stappen, met onze unieke opzegbrief.

Voordelen van de AH Bezorgbundel

De AH Bezorgbundel is ideaal als het niet lukt om in de winkel boodschappen te doen. Bijvoorbeeld als je slecht ter been bent. Maar ook wanneer je een grote hoeveelheid boodschappen nodig hebt voor een feestje of gewoon omdat je het fijn vindt om in je eigen tempo vanuit je luie stoel te winkelen. Albert Heijn bezorgt je bestelling tot in de keuken. Klanten kunnen exclusief een persoonlijk bezorgmoment kiezen en gebruikmaken van de AH Bezorgbundel Bonus. Dit zijn extra aanbiedingen speciaal geselecteerd voor trouwe klanten. Ze gelden zowel online als in de supermarkt, op vertoon van een actieve bonuskaart.

De supermarkt bezorgt bijna overal in Nederland, maar niet op Waddeneilanden. De bezorgservice is alleen door particulieren te gebruiken en dus niet beschikbaar voor zakelijke klanten. Bij grote drukte is het helaas vaak niet mogelijk om de boodschappen binnen twee weken te laten bezorgen. Met een abonnement op de AH Bezorgbundel kun je wel drie weken vooruit bezorgmomenten kiezen. Voor klanten zonder AH Bezorgbundel geldt een maximum van twee weken.

Soorten abonnementen

Ben je van plan om het komende halfjaar of jaar met regelmaat boodschappen te bestellen bij Albert Heijn? Dan kun je kiezen voor een abonnement van 6 of 12 maanden. Dit kost een vast bedrag per maand. Als je binnen de bestelmomenten van jouw bundel bestelt, betaal je verder geen bezorgkosten of andere kosten. Voor een abonnement zijn er twee opties: de Onbeperkt Bezorgbundel en de Daldagen Bezorgbundel. Het verschil tussen zit ‘m in de tijd en prijs van de bezorging.

AH Onbeperkt Bezorgbundel
Dit abonnement kost 10 euro per maand bij een abonnement van 12 maanden. Hiermee kun je vanaf maandag 12.00 uur tot en met zaterdag 22.00 uur onbeperkt en zonder servicekosten laten thuisbezorgen of ophalen.

AH Daldagen Bezorgbundel
Deze bezorgbundel is iets voordeliger, maar je kunt hierbij alleen op dinsdag, woensdag en donderdag laten thuisbezorgen of ophalen zonder servicekosten. Het kost 8 euro per maand bij een abonnement van 12 maanden.

Regels voor een bezorgbundel

Voor het aanschaffen heb je een geactiveerde Bonuskaart nodig. De bundel betaal je via automatische incasso en wordt automatisch verlengd. Er geldt een opzegtermijn van een maand, waar je een herinnering van zult krijgen. Na verlenging is de bundel maandelijks opzegbaar. Wil je weten wat de status is van jouw bundel? Die vind je in je account van Albert Heijn. Je AH Bezorgbundel start op de dag van aankoop. Als je dus eerder een losse bestelling hebt geplaatst, dan geldt de bundel nog niet en betaal je gewoon bezorgkosten. Ben je nog op tijd om de bestelling te wijzigen. Dan hoef je geen bezorgkosten te betalen. Lukt het niet meer op te wijzigen? Dan betaal je voor de eerstvolgende de bestelling geen bezorgkosten meer.

Wijzigingen aanbrengen

Als je jouw abonnement wijzigt, zal er een nieuwe AH Bezorgbundel beginnen. Het resterende bedrag van je oude bundel wordt verrekend met je nieuwe abonnement. Het verschil wordt teruggestort of geïncasseerd. Het is niet mogelijk om je IBAN te wijzigen. Daarvoor moet je je lopende bundel opzeggen en een nieuwe starten met je nieuwe bankrekening. Via de app kun je alleen eenmalige bestellingen plaatsen. Het is niet mogelijk om zo de AH Bezorgbundel niet bestellen. Een AH Bezorgbundel kan niet worden gepauzeerd.

AH Bezorgbundel opzeggen

Als je opzegt binnen twee weken na aanschaf, stopt de bundel meteen en wordt je geld binnen twee weken teruggestort. Is dit langer dan twee weken geleden? Dan kun je de bundel niet op te zeggen totdat de termijn van de bundel (6 of 12 maanden) is verstreken. Als de termijn voorbij is, geldt de opzegtermijn van minstens een maand.

Wil je dat wij voor jou de AH Bezorgbundel opzeggen? In de opzegbrief staat bijna alle informatie die nodig is om op te zeggen. Jij hoeft alleen nog jouw persoonlijke gegevens in te vullen en te kiezen voor een verzendmethode. Wil je de brief zelf op de post doen? Dan kun je ‘m gratis downloaden. Kunnen wij je helpen met verzenden? Dan zorgt 123opzeggen, in ruil voor een klein bedrag, dat jouw opzegbrief bij AH terechtkomt. In de brief staat het verzoek aan Albert Heijn om een bevestiging te sturen. Zo weet je dus meteen wanneer jouw opzegging definitief is.