Allround Vitality opzeggen

5 / 5 (148 beoordelingen)

Wil jij je abonnement bij Alroud Vitality opzeggen? Kies voor een opzegbrief van 123opzeggen en geniet van onze 100% opzeggarantie. Bij 123opzeggen weet je zeker dat je abonnement opzeggen jou geen kopzorgen bezorgt. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en kies ook voor het zorgeloos opzeggen van Alround Vitality. 

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresAllround Vitality
Adres bedrijf
3029 AV Rotterdam

, 20-09-2020

Betreft: Allround Vitality opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

148 Beoordelingen Allround Vitality

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Vanwege medische redenen/ ik kon niet eerder opzeggen door ziekenhuisopname de 2 dozen stuur ik retour per post

Ik vergeet ze in te nemen en heb de hele doos vol thuis zonde van het geld.

Geldklopperij!

maag problemen

geen intresse

Ik vergeten op In te nemen. Ik heb genoeg op de voor raad.

Ik vergeet het in te nemen, dus zonde van het geld. Heb nu een voorraad liggen

Geen werking niet blij meer mee

terminaal ZIEK

Wil geen gebruik van maken.

maak geen gebruik meer van het product

geen gebruik

Geen gebruik

Geen resultaat

Heb operatie ondergaan en mag dit niet meer gebruiken

niet lekker

lekker makkelijk

De vitamine tabletten zijn erg moeilijk te slikken

Allround Vitality opzeggen is heel eenvoudig met 123opzeggen

Allround Vitality is een bedrijf wat multivitaminen en omega 3 produceert en verkoopt. Men kan bij Allround Vitality een proefpakket bestellen, waarbij alleen de verzendkosten betaald hoeven te worden. De klant ontvangt dan een maandvoorraad pillen. Allround Vitality zegt dat je na acht dagen al een positief effect kunt ervaren van de vitaminen en omega 3 pillen van het bedrijf. Zou zouden je nagels sterker worden, de huid een gezondere gloed krijgen en wordt het haar glanzender en dikker. Dat klinkt natuurlijk als muziek in je oren als je waarde hecht aan een gezond leven.

Inhoud supplementen

Als je vitaminesupplementen van Allround Vitality neemt, krijg je een groot scala aan essentiële vitaminen binnen. Denk hierbij aan de belangrijke vitamine A, B1, B2, Niacine, Pantotheenzuur en Foliumzuur. Deze vitaminen zijn stuk voor stuk belangrijk om het menselijk lichaam in topconditie te houden. De vitaminen van Allround Vitality zijn ontwikkeld naar de laatste inzichten van Nederlandse specialisten en erkende apothekers. Ze voldoen daarbij ook aan de strenge kwaliteitseisen, zodat je weet dat je een goed product krijgt.

Omega 3 staat bekend om zijn gunstige effecten op het hartritme. Zo zou het de kans op een hartstilstand verkleinen en krijgen mensen die voldoende omega 3 binnen krijgen minder snel een herseninfarct. Heel belangrijk om voldoende Omega 3 binnen te krijgen dus. In de Omega 3 supplementen van Allround Vitality zit genoeg EPA en DHA om deze effecten te ondersteunen. Natuurlijk blijft het nog steeds belangrijk om genoeg vette vis te eten om het maximale uit de effecten te halen.

Allround Vitality Klachten

Ondanks dat deze supplementen goed klinken, zijn er wel veel klachten te vinden over het bedrijf. Zo zouden mensen na het proefpakket automatisch vast zitten aan een jaarabonnement, ondanks dat ze dit liever niet willen. Dat is natuurlijk heel vervelend. Als je een proefpakket hebt aangevraagd, zorg er dan voor dat je het bedrijf duidelijk maakt dat je geen nazending wilt ontvangen.

Allround Vitality opzeggen

Zit je toch vast aan de nazendingen van Allround Vitality, maar wil je hier graag vanaf? Met de opzegbrief van 123opzeggen is opzeggen heel eenvoudig. Hierboven staat de opzegbrief voor Allround Vitality en die is nagenoeg klaar. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het invullen van je eigen gegevens. Die gegevens kun je invullen in de velden naast de brief, waarna ze in de brief geladen worden. De brief is nu klaar voor verzending en hoe je dat wilt doen kun je zelf beslissen. Je kunt ervoor kiezen om de verzending zelf te doen. In dat geval kun je de brief heel makkelijk zelf downloaden door gebruik te maken van de knop onderaan de brief. Je hebt vervolgens alleen nog een envelop en een postzegel nodig om de brief klaar voor verzending te maken. Het tripje naar de brievenbus zul je nu wel zelf moeten doen.

Als je liever opzegt vanachter je computer, kun je gebruikmaken van onze verzendservice. In dat geval is het van belang dat je kiest voor de verzendoptie. Nadat je gekozen hebt voor de betaling, zullen wij ervoor zorgen dat de brief bij Allround Vitality op de mat valt. Hier hoef jij niks voor te doen. Het is daarna aan Allround Vitality om je abonnement stop te zetten en de betalingen te stoppen. Je krijgt van 123opzeggen altijd een kopie van de brief in je mailbox, zodat je die voor je eigen administratie kunt bewaren. Zo kun je altijd aantonen dat je een brief verstuurd hebt naar het bedrijf. Zo makkelijk kan opzeggen zijn als je opzegt met de verzendservice van 123opzeggen!