Wil jij je abonnement bij Allround Vitality opzeggen? Kies voor de opzegbrief van 123opzeggen met 100% opzeggarantie. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

Allround Vitality opzeggen

Allround Vitality produceert en verkoopt vitaminen, mineralen en kruiden. Je kunt er een abonnement afsluiten voor multivitaminen en omega 3. Nieuwe klanten kunnen een kennismakingspakket bestellen met een maandvoorraad supplementen, waarvoor je alleen maar de verzendkosten hoeft te betalen. Ben je al geabonneerd op een pakket? Via 123opzeggen is Allround Vitality opzeggen een eitje.

Inhoud supplementen

Als je vitaminesupplementen van Allround Vitality neemt, krijg je een groot scala aan essentiële vitaminen binnen. Denk hierbij aan de belangrijke vitamine A, B1, B2, Niacine, Pantotheenzuur en Foliumzuur. Deze vitaminen zijn stuk voor stuk belangrijk om het menselijk lichaam in goede conditie te houden. De vitaminen van Allround Vitality zijn ontwikkeld naar de laatste inzichten van Nederlandse specialisten en erkende apothekers. Ze voldoen daarbij ook aan de strenge kwaliteitseisen, zodat je weet dat je een goed product krijgt.

Voordelen supplementen

Volgens Allround Vitality kun je al na acht dagen een positief effect ervaren van de vitaminen en omega 3-supplementen. Zo zouden je nagels sterker worden, de huid een gezondere gloed krijgen en wordt het haar glanzender en dikker. Dat klinkt natuurlijk als muziek in je oren als je waarde hecht aan een gezond leven. Omega 3 staat bekend om haar gunstige effecten op het hartritme. Zo zou het de kans op een hartstilstand verkleinen en krijgen mensen die voldoende omega 3 binnenkrijgen minder snel een herseninfarct. Heel belangrijk om voldoende Omega 3 binnen te krijgen dus. In de Omega 3 supplementen van Allround Vitality zit genoeg EPA en DHA om deze effecten te ondersteunen. Natuurlijk blijft het nog steeds belangrijk om genoeg vette vis te eten om het maximale uit de effecten te halen.

Kennismakingspakket i-Vitality

Om nieuwe klanten kennis te laten maken met de producten, kan een kennismakingspakket worden aangevraagd. Het kennismakingspakket i-Vitality kost 19,95 euro, inclusief verzendkosten, en bevat voor een maand aan multivitaminen. Met zo’n pakket kun je zelf bepalen of de supplementen een positief effect hebben op jouw gezondheid. Ben je tevreden over het pakket? Dan kun je een vervolgpakket bestellen.

De tarieven voor vervolgpakketten:

  • 1 maand (19,95 euro)
  • 3 maanden (59,85 euro)
  • 6 maanden (116,70 euro)
  • 1 jaar (229,40 euro)

Allround Vitality klachten

Ondanks dat deze supplementen goed klinken, zijn er wel veel klachten te vinden over het bedrijf. Zo zouden mensen na het proefpakket automatisch vastzitten aan een jaarabonnement, ondanks dat ze dit liever niet willen. De kosten hiervan kunnen oplopen tot meer dan 200 euro. Dat is natuurlijk heel vervelend. Als je een proefpakket hebt aangevraagd, zorg er dan voor dat je het bedrijf duidelijk maakt dat je geen nazending wilt ontvangen.

Allround Vitality opzeggen

Zit je toch vast aan de nazendingen van Allround Vitality, maar wil je hier graag vanaf? Misschien ga je liever over op een andere abonnement voor supplementen, zoals TakeDaily of Viteezy. Met de opzegbrief van 123opzeggen is opzeggen eenvoudig geregeld. Hierboven staat de opzegbrief voor Allround Vitality en die is nagenoeg klaar. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is het invullen van je eigen gegevens. Deze zullen meteen in de brief worden geladen. Als de brief klaar is voor verzending kun je ervoor kiezen om de verzending zelf te doen. In dat geval kun je de brief heel makkelijk zelf downloaden door gebruik te maken van de knop onderaan de brief. Je hebt vervolgens alleen nog een envelop en een postzegel nodig om de brief klaar voor verzending te maken. Het tripje naar de brievenbus zul je nu wel zelf moeten doen.

Opzegbrief laten opsturen

Als je liever opzegt vanachter je computer, kun je gebruikmaken van onze verzendservice. In dat geval is het van belang dat je kiest voor een verzendoptie. Na betaling zullen wij ervoor zorgen dat de brief bij Allround Vitality op de mat valt. Hier hoef jij niks voor te doen. Het is daarna aan Allround Vitality om je abonnement stop te zetten en de betalingen te stoppen. Je krijgt van 123opzeggen altijd een kopie van de brief in je mailbox, zodat je die voor je eigen administratie kunt bewaren. Zo kun je altijd aantonen dat je een brief verstuurd hebt naar het bedrijf. Zo makkelijk kan opzeggen zijn als je opzegt met de verzendservice van 123opzeggen!