Wil je niet langer gebruikmaken van de creditcard van American Express? Je kunt je Amex kaart opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Zo makkelijk kan opzeggen zijn. 

American Express opzeggen

American Express, ook wel Amex genoemd, is de bekendste financiële dienstverlener van de wereld. Het bedrijf is in 1850 opgericht en in eerste instantie was de taak van het bedrijf om post snel, veilig en verzekerd te bezorgen. In 1891 werd de American Travellers Cheque geïntroduceerd. Hiermee moesten reizende Amerikaanse zakenlieden overal ter wereld kunnen betalen. Reizen werd hierdoor een stuk makkelijker. Sinds 1958 specialiseert het bedrijf zich in betaalkaarten. In eerste instantie was dit op papier, maar tegenwoordig zijn ze van plastic en kan iedereen er veilige betalingen mee doen bij bijna alle pinautomaten en online. Elke dag weer handelt het bedrijf miljoenen transacties af.

American Express kaarten

Voor een creditcard van American Express betaal je een vast bedrag per maand. Afhankelijk van hoeveel extra’s je wilt, wordt dit bedrag bepaald. Ook het bestedingslimiet is niet vooraf vastgesteld. Het bedrijf kijkt naar je financiële situatie en past de creditcard hierop aan. Gespreid betalen is bij Amex niet mogelijk. Elke maand zul je het gehele bedrag moeten aflossen. Een BKR-registratie is hierbij dus niet aan de orde. Je kunt bij Amex kiezen voor verschillende soorten kaarten. Afhankelijk van het maandelijkse bedrag krijg je extra’s bij je kaart. Zo krijg je bij de luxe Platinum Card snelle grenspassage op Schiphol, onbeperkt toegang tot luchthavenlounges, uitgebreide reisverzekering, annuleringsverzekering, autohuurverzekering, upgrades en extra’s bij hotels. Voor zo’n kaart betaal je een bedrag van 58,50 per maand, maar als je veel reist kan dit zeker interessant zijn.

De goedkoopste kaart van Amex is de Blue Card. Hiervoor betaal je maandelijks 3 euro en je geniet dan van een aankoop-, fraude en Geld-Terug-Garantieverzekering. Daarbij krijg je ook 1 punt per 2 uitgegeven euro op alle uitgaven en kun je 2 extra Blue Cards aan familie en vrienden geven. Met de gespaarde punten kun je Membership Rewards sparen. Deze rewards kun je vervolgens inwisselen voor korting op vliegtickets, upgrades en mooie cadeaus.

American Express Flying Blue

De betaalkaart is niet enkel meer voor zakenlieden. Tegenwoordig is er een kaart voor iedereen. Of je een consument bent, een eigen zaak hebt of de baas bent van een grote multinational; er is altijd een kaart die past bij jezelf of je bedrijf. Naast de gebruikelijke kaarten die American Express aanbiedt, bieden ze ook kaarten aan in samenwerking met andere bedrijven. Zo kun je een Flying Blue kaart aanvragen. Dit is ideaal voor mensen die vaak vliegen met Air France en KLM. Je kunt sneller Miles sparen, waardoor je kunt genieten van extra comfort tijdens je vlucht, zoals extra beenruimte of toegang tot de lounge. De Flying Blue kaart komt in vier verschillende soorten:

  • Flying Blue Entry: 0,5 Miles per aankoop, presales bij concerten, aankoopverzekering
  • Flying Blue Silver: 0,8 Miles per aankoop, jaarlijkse bonus van 15XP
  • Flying Blue Gold: Minimaal 1 Mile per aankoop, jaarlijkse bonus van 30XP
  • Flying Blue Platinum: Minimaal 1,5 Mile per aankoop, bonus van 60 XP, autohuurverzekering

Opzeggen American Express

Amex is met dat vaste bedrag per maand niet de goedkoopste creditcard en daarom kan het best zijn dat je wilt wisselen van creditcardmaatschappij. je kunt ook creditcards kiezen bij een bedrijf als Mastercard, Visa of bij jouw eigen bank. Daarbij is het zonde om te betalen voor iets wat je misschien niet gebruikt. In zulke gevallen kan American Express opzeggen een slimme keuze zijn. Bij 123Opzeggen.nl weten we als geen ander dat het opzeggen van een creditcard niet altijd even makkelijk is. Daarom willen we het je graag wat makkelijker maken. Je kunt bij ons gebruikmaken van onze handige en kosteloze opzegservice. Door enkele gegevens in te vullen, wordt er automatisch een unieke opzegbrief gemaakt. De brief kun je gratis downloaden, printen en versturen naar American Express.

Je kunt er ook voor kiezen dat wij de opzegging van American Express volledig op ons nemen. In dat geval zorgen wij er tegen een kleine vergoeding voor dat de American Express opzegbrief op de juiste mat valt. Jij kunt rustig achterover kunt leunen, terwijl wij ervoor zorgen dat de opzegging afgehandeld wordt. Zodra de opzegging verwerkt is, zul jij een bevestiging per post of per mail ontvangen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Zo makkelijk kan het zijn!