ANBO opzeggen

5 / 5 (18 beoordelingen)

Wil jij de ANBO niet langer steunen of overstappen naar een andere vereniging? Je kunt de ANBO opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. Zo makkelijk kan opzeggen zijn!

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresANBO
t.a.v. ANBO servicecenter
Adres bedrijf
3440 DA Woerden

, 20-09-2020

Betreft: ANBO opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Lidnummer:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

18 Beoordelingen ANBO

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Geen interessen meer

voor ons te duur

Geen interesse meer

maak geen gebruikj meer

Ik maak er geen gebruik van

pensioenen al 10 jaar niet verhoogd.

geen interese meer ,ik ben ziek Longkanker

Ik maak er geen gebruik van.

Maak er nooit gebruik van en is mij daarom te duur

abonnemen te duur

Kreeg alle informatie netjes per mail binnen, maar maakte er weinig gebruik van, misschien in de toekomst wel weer

even klaar mee

even klaar mee

iemand anders regel mijn zaken

Geen interesseu


ANBO opzeggen

ANBO is een onafhankelijke vereniging die zich inzet voor de belangen van ouderen. Ze toetsen de meningen van de leden, zodat ze een standpunt kunnen innemen over een bepaald onderwerp. Op die manier staan ouderen sterker wanneer ze iets op politiek vlak willen bekritiseren en hopelijk veranderen. Naast die mogelijkheid tot politieke lobby, profiteer je bij ANBO ook van scherpe aanbiedingen.

De vereniging bestaat al meer dan honderd jaar. Het begon in 1900 in Arnhem. Door publicist Perio werd de Bond voor Staatspensionering opgericht die uiteindelijk samen met de Algemene Bond voor Bejaarden doorging als de ANBO, de Algemene Nederlandse Bond voor Ouderen. Samen wilden ze strijden voor een goed pensioen en wilden ze de belangen van de ouderen van Nederland behartigen. ANBO telt meer dan 100.000 leden, waarvan 500 vrijwilligerswerk doen. Dit kan door ouderen te helpen met hun belastingaangifte of ervoor te zorgen dat ouderen niet vereenzamen. Door dit soort vrijwilligers wordt een kwetsbare groep geholpen, zodat veel ouderen langer zelfstandig kunnen leven.

Ledenpanel ANBO

Maandelijks stelt ANBO via het platform ANBO Actueel vragen aan 34.000 leden en 28.000 niet leden. Op die manier proberen ze in kaart te brengen wat de mening van de senioren in ons land is, zodat ze die op een juiste manier kunnen vertegenwoordigen. Ze drukken – in tegenstelling tot andere verenigingen – niet hun eigen zin door, maar luisteren naar de leden. Juist doordat ze luisteren hebben ze bijvoorbeeld in 2018 geregeld dat er geen onterechte huurverhoging kwam bij mensen die huurden bij een woningcorporatie in Limburg.

Je bent al lid van de ANBO voor 45 euro per jaar, maar ondanks dat dit jaarlijks niet om veel geld gaat kan het wel teveel zijn. Zeker ouderen die rond moeten komen van een AOW weten dat je soms echt op de kleintjes moet letten en dan zul je keuzes moeten maken. Als ANBO opzeggen daarom iets is wat je wilt doen, dan helpen we je daar graag mee. ANBO opzeggen kan namelijk eenvoudig met de opzegbrief van 123Opzeggen.nl. Bij 123Opzeggen.nl hebben we opzegbrieven voor alle categorieën. Zo kun je eenvoudig je sportabonnement opzeggen of alle soorten verzekeringen. Zelfs als je abonnement er nog niet tussen staat, kun je de algemene opzegbrief gebruiken om je abonnement op te zeggen.

ANBO gratis online opzeggen

De brief hierboven is speciaal samengesteld om ANBO op te zeggen. Je kunt eenvoudig gebruikmaken van deze brief door je gegevens in te vullen. Er wordt dan automatisch een brief gemaakt die verzendklaar is. Je kunt ervoor kiezen om de brief zelf naar ANBO te sturen. Het adres hebben voor het gemak alvast bovenaan de brief gezet. Je kunt er echter ook voor kiezen om de verzending aan ons over te laten. Wij zorgen er dan voor dat de brief op de juiste mat terecht komt. Jij kunt lekker achterover leunen en wachten op de bevestiging van ANBO. Zij zullen je een bericht sturen via de mail of per post met daarin de opzegdatum en het verdere verloop van de opzegging. Zo makkelijk kan opzeggen zijn!