Artichoke Slim opzeggen

4.5 / 5 (67 beoordelingen)

Als jij niet langer gebruik wilt maken van Artichoke Slim, kun je je abonnement op het product opzeggen. Gelukkig is Artichoke Slim opzeggen heel eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Om gebruik te maken van de opzegbrief hoef je enkel je gegevens in te vullen. Als je daarna kiest voor de verzendoptie, zorgt 123opzeggen ervoor dat de brief bij Artichoke Slim terechtkomt, zodat zij je abonnement kunnen opzeggen. 

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresArtichoke Slim
Adres bedrijf
4700 BD Roosendaal

, 20-09-2020

Betreft: Artichoke Slim opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

67 Beoordelingen Artichoke Slim

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Ik gebruik het niet meer

Medische reden

Geen resultaat

Bij deze wil ik u mededelen dat ik niets heb mogen ontvangen

gewoon ermee stoppen

Gebruik het niet meer

Product geeft geen resultaat

Werkt bij mij niet

Het help wel maar ik weet nie hoeveel da kost ik krijg maar staaltjes en stuur ze terug, maar ik al bestellingen ????
Hopend op een gunstig antwoord
Groetjes

ik wil niet verder het is prima zo

het geeft me niet het gewenste resultaat. val geen gram af.

Wil geen gebruik meer maken van dit product. Ik ben genoeg sfgevallen nu.

Wil gewoon stop zetten

Ik wil niet verder afvallen zit op gewicht nu

niks afgevallen en wil mijn geld terug

Het wordt voor mij te duur
Wil dat jullie het product per direct stoppen

Ik heb het geprobeerd en wil er niet mee verder gaan

Het beoogde doel is bereikt.

bedrog nemen gewoon geld van u rekening en je kan ze nergens berijken

Afzetterij!!!!!

Artichoke Slim opzeggen doe je makkelijk met 123opzeggen

Artichoke Slim is een nieuw product van Yogoma. Dat bedrijf is ook de drijvende kracht achter Hydrodermal en Shimendu en wil mensen nu helpen om wat kilo’s kwijt te raken. Dit zou moeten kunnen met het nemen van capsules met gedroogde bladeren van de artisjok. Deze bladeren geven meer energie, stimuleren de vetverbranding en onderdrukken het hongergevoel. Hierdoor zou het voor jou een stuk makkelijker worden om wat overtollige kilo’s kwijt te raken.

Klachten Artichoke Slim

Artichoke Slim biedt nu een gratis probeerpakket aan. Men maakt hier uiteraard gretig gebruik van, want gratis is altijd leuk. Toch zijn mensen vaak wel verbaasd als ze achteraf de rekening gepresenteerd krijgen. Ze vergeten dikwijls namelijk de kleine letters onder de aanmelding te lezen. Hier staat vermeld dat wanneer je het proefpakket niet na 14 dagen retour stuurt, je vast zit aan het ‘herhaalgemak’ van Artichoke Slim. De pakketten die je daarna toegestuurd krijgt kosten vervolgens 49,95 euro per maand en dat vinden heel veel mensen wat te duur. Op websites van Radar en de Consumentenbond zijn hier daarom ook veel klachten over te vinden. Consumentenbond stelt zelfs dat mensen dit bedrag moeten storneren, aangezien het gaat om een ongewenste nazending.

Artichoke Slim opzeggen

Als jij ook een gratis probeerpakket besteld hebt, maar geen interesse hebt in verdere nazendingen, dan kun je je abonnement altijd opzeggen door een opzegbrief te sturen naar de klantenservice van Yogoma. Om dit te doen kun je gebruikmaken van de opzegbrief van 123opzeggen. Wij hebben voor elk type abonnement of contract een bijpassende opzegbrief. Of je nu een sportschoolabonnement of een donatie voor een goed doel wil opzeggen, maakt bij 123opzeggen niet uit. Ook voor Artichoke Slim hebben wij een geschikte opzegbrief. Om gebruik te maken van die opzegbrief, hoef je alleen maar je gegevens in de velden naast de opzegbrief in te vullen. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna je die digitaal kunt ondertekenen. Je kunt er vervolgens voor kiezen om de brief te downloaden en zelf te versturen of dit door ons te laten doen. Als je kiest voor de eerste optie, kost het gebruik van 123opzeggen helemaal niets. Je hebt dan enkel een envelop en een postzegel nodig om de brief naar Yogoma te versturen.

Verzendservice 123opzeggen

Wanneer je niet zelf naar de brievenbus kunt of wilt lopen, kun je ervoor kiezen om de verzending van de opzegbrief aan ons over te laten. Wij vragen hiervoor een kleine vergoeding, maar in ruil hiervoor hoef jij de deur niet meer uit en heb je geen postzegels nodig. Artichoke Slim opzeggen wordt op die manier wel heel eenvoudig. Wij zorgen ervoor dat de opzegbrief voor Artichoke Slim bij Yogoma op de mat valt, waarna zij de opzegging in orde horen te maken. Jij kunt op deze manier dus heel eenvoudig opzeggen vanachter je computer.