Avast opzeggen

5 / 5 (14 beoordelingen)

Wil jij niet langer gebruikmaken van de antivirussoftware van Avast? Je kunt Avast opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Wel zo makkelijk!

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresAvast
Adres bedrijf
3821 AL Amersfoort

, 20-09-2020

Betreft: Avast opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

14 Beoordelingen Avast

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

herschikking middelen

.............

Wordt mij veel te duur en moet bezuinigen

Ik ben overgestapt op Mac

andere virusscanner

ik maak geen gebruik meer van antivirus van Avast, en maak gebruik van een ander gratis antivirus van Ziggo

Te duur...!!!!

kan avast moeilijk bereiken meestal ook nog engels, en is voor mij te duur.

Ik vind Uw abonnement duur. Via outlook ben ik al goed beschermt.

Online is het ontzettend lastig om een abonnement op te zeggen.

Ik heb al een virus scanner van mij ziggo internet provider

Avast opzeggen

Avast Antivirus is een van de populairste antivirus programma’s ter wereld. Ruim 400 miljoen mensen gebruiken het programma wereldwijd om hun apparaten te beschermen tegen virussen, malware en andere bedreigingen. Zowel particulieren als bedrijven maken gebruik van de verschillende versies van het programma. Het mooie van Avast is dat je er niet voor hoeft te betalen, als je daar de meerwaarde niet van inziet. Je kunt ook kiezen voor de gratis, uitgeklede versie. Je zult dan geen geavanceerde functies hebben, maar je zult wel beschermd zijn tegen virussen en malware.

Avast Premium

Als je overtuigd bent van de meerwaarde van Avast en je graag wil betalen voor extra bescherming, dan kun je kiezen voor Avast Premium. Dankzij dit abonnement kun je naast de bescherming tegen virussen, spyware en andere bedreigingen ook genieten van een bescherming tegen ransomware, neppe websites, hackers en mensen die via de webcam meekijken. Je bent zo dus verzekerd van een veilige omgang met uw apparaat en loopt bijna geen kans om in de valstrikken van internetcriminelen te trappen.

Avast Ultimate

Als je je online beveiliging liever nog verder uitbreidt, dan kun je ook nog kiezen voor Avast Ultimate. Voor een extra bedrag per jaar kun je dan ook gebruik maken van de VPN-verbinding van Avast, een computer schoonmaakprogramma en een wachtwoordenkluis. Normaal betaal je voor al deze programma’s samen een bedrag van over de 200 euro, maar als je kiest voor Avast Ultimate betaal je minder dan de helft van dat bedrag. Heel fijn voor mensen die echt 100% anoniem en beschermd willen zijn op het internet.

Avast opzeggen

Heb jij op dit moment een Avast antiviruspakket, maar wil je alle extra’s niet meer of overstappen naar bijvoorbeeld McAfee of AVG? Je kunt Avast eenvoudig opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna je de brief zelf gratis kunt downloaden en versturen naar Avast. Wil je liever dat 123opzeggen dit voor je doet, dan kun je gebruikmaken van onze verzendservice. Dankzij die verzendservice, weet je zeker dat de opzegbrief bij Avast terechtkomt. Zij zullen je opzegbrief dan verwerken, zodat je abonnement stopgezet kan worden. Zo wordt opzeggen makkelijk en snel.