Heb jij op dit moment een abonnement op AVG Antivirus, maar wil je overstappen naar een andere virusscanner? Je kunt AVG opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

AVG opzeggen

In de tijd van het internet, is het bijna niet meer mogelijk om een computer te hebben zonder antivirus software. Overal liggen hackers en cybercriminelen op de loer die uit zijn op je gegevens. Net als Bitdefender en Avast, is AVG Antivirus een van de bedrijven die antivirussoftware aanbiedt. Door het installeren van deze software op je computer blijft je privacy gewaarborgd en zijn je bestanden beveiligd. AVG biedt veel verschillende computerpakketten aan die allemaal weer wat anders voor je computer kunnen betekenen.

AVG Antivirus

AVG Antivirus is er in twee verschillende varianten: gratis en betaald. Als je kiest voor de gratis versie zul je je computer beschermen tegen virussen, spyware, ransomware en andere malware. Daarbij zul je ook beschermt worden tegen onveilige koppelingen, downloads en e-mailbijlagen. Jij zult met de gratis versie al heel goed beschermt zijn. De gratis versie scant je pc zelfs op prestatieproblemen. Toch heeft de betaalde versie wel een aantal voordelen ten opzichte van de gratis versie. Zo kunnen mensen niet meer via de webcam meekijken en hou je hackers op afstand met een hele goede firewall. Ook je telefoon wordt beveiligd als je kiest voor de betaalde versie. AVG Antivirus Android krijg je er namelijk helemaal gratis bij.

Computeroptimalisatie

Naast de welbekende antivirusprogramma’s biedt AVG ook computeroptimalisatiesoftware aan. Zo kun je anoniem over het web surfen met AVG Secure VPN voor PC en AVG AntiTrack. Deze functie is tevens beschikbaar voor je mobiel in abonnementsvorm. Je betaalt dan ieder jaar een vast bedrag voor het gebruik van het programma. Naast anonimiteit vindt AVG prestaties ook heel belangrijk. Ze willen je computer daarom ook zo snel mogelijk maken en zo up-to-date mogelijk houden. Dit doet het bedrijf met de pakketten AVG TuneUp en AVG Driver Updater.

Virusservice

Naast deze pakketten, biedt AVG ook een service aan. Mocht je namelijk onverhoopt toch last hebben van een virus of malware, dan kan AVG je helpen het te verwijderen. Voor een vast bedrag kun je ze inschakelen. Ze maken een beveiligde verbinding van buitenaf en zullen niet stoppen tot je pc weer schoon is en optimaal werkt. Mocht zelfs AVG je computer niet meer kunnen redden, dan hoef je het geld niet te betalen. Deze service is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Je hoeft dus nooit meer geteisterd te worden door een virus als het aan AVG ligt.

AVG Opzeggen

Als jij op dit moment een betaalde versie van AVG hebt en daar eigenlijk vanaf wilt, dan kan opzeggen gelukkig heel eenvoudig via 123opzeggen. Het kan best zijn dat al die extra functies niet voor jou zijn en dat je liever teruggaat naar de gratis versie. Opzeggen kan gelukkig helemaal gratis. Je kunt gebruikmaken van de opzegbrief die hierboven staat. Vul hiervoor je gegevens in de invulvelden in. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna die na ondertekening klaar is om te downloaden. Je kunt de opzegbrief nu gratis verzenden naar AVG. Het adres hiervoor staat al bovenaan de brief, dus die hoef je niet meer zelf op te zoeken. Je hebt alleen nog een postzegel en envelop nodig.

Mocht je om wat voor reden dan ook niet in staat zijn om de brief zelf te verzenden, dan kun je gebruikmaken van de 123opzeggen verzendservice. Wij nemen in dat geval de verzending van je over. Je kunt de brief aanmaken, zoals hierboven beschrijven staat. Als de brief klaar is, klik je op de verzendoptie en na de betaling regelen wij het verder. Wij zorgen ervoor dat de brief bij AVG op de mat valt. Zij zullen de opzegging verder bewerken en jij zult aan het einde van de abonnementsperiode van je abonnement af zijn. AVG stuurt altijd een bevestiging van opzegging als de opzegging goed verwerkt is. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Let op, het abonnement bij AVG ga je aan voor een duur van een jaar. Als het abonnement alweer vernieuwd is, kun je alleen opzeggen voor het volgende jaar. Je zult dus altijd de huidige periode moeten uitzitten voordat de opzegging ingaat.