Wil je niet langer gebruikmaken van het antiviruspakket van Bitdefender? Je kunt Bitdefender opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Schrijf een beoordeling over Bitdefender

Beoordeel je ervaring

23 Beoordelingen

Ik maak geen gebruik van Bitdefender

Andere virusscanner

Andere beveiliging

Zoals al vorig jaar vermeld: ik heb een computer gekocht met gratis antivirus en heb mijn accout bij u opgezeg

Het deïnstalleren na wat problemen is nooit goed gekomen en kon het programma niet installeren. Toen overgestapt op een ander programma.

Wegens omstandigheden te hoge kosten. Computer gaat per 1december weg.
Krijg ik nog geld terug van de overige 9 maanden?
Krijg ik nog wat terug van de

Niet meer van toepassing.

Telkens wanneer ik mijn laptop opstart word ik geconfronteerd met hun zelfgenoegzame, irritante 0pdringerige reclame die met 4 a 5 pagina's steeds mijn programma verstoord . WAARDELOOS!!!

Wil per direct geen gebruik maken van Bitdefender door prive omstandigheden.

Ik gebruikte het alleen voor Windows maar ben geheel overgestapt op Android.

Niet meer nodig

Omdat ik nog twee antivirus programma's heb. Clean my Mac en Live safe dat werd een beetje veel en daarom stop ik met Bitdefender
alleen omdat ik mij weer moet abonneren voor een nieuw jaar.
Bitdefender heeft het altijd goed gedaan en er is niks mis mee .
Mer de vriendelijke groeten
TC van Mourik

Via mijn werk beschermd tegen virus. Wil geen nieuw abonnement.

Voldoet niet

Windows scanner

nieuwe computer met standaard virusscanner

Ik gebruik geen bitdefender meer het bevalt me niet.

Wegens omstandigheden te hoge kosten

Ik gebruik niet meer.

Bitdefender opzeggen

Bitdefender is de wereldwijde bekroonde antivirus en antimalware software van het bedrijf Softwin. De software is zowel beschikbaar voor bedrijven als voor particulieren en is te verkrijgen in verschillende samenstellingen met elk een eigen prijs. Bevalt Bitdefender je niet en wil je overstappen naar een andere virusscanner, zoals Kaspersky of McAfee? Maak gebruik van de opzegbrief van 123opzeggen om je abonnement op te zeggen.  

Soorten abonnementen

Als particulier kun je kiezen uit drie verschillende antiviruspakketten. Heb je niet veel nodig en wil je alleen je computer beschermen? Kies dan voor Bitdefender Internet Security. Je kunt dan gebruikmaken van de mogelijkheid van ouderlijk toezicht, de bescherming tegen malware, spyware, adware en ransomware. Je kunt zelf kiezen voor hoeveel apparaten je tegelijk wilt beschermen. Dit kan er één zijn, maar ook tien. Het is volledig afhankelijk van je eigen behoeftes.

Wil je liever de uitgebreide versie van Bitdefender hebben die ook gebruikt kan worden op MacOS, Android en iOS, dan kun je kiezen voor Total Security van Bitdefender. Daarbij krijg je ook de apparaat-optimer bij dit product, waardoor je pc in topconditie blijft. Wil je daarbij ook anoniem surfen, kies dan voor Premium Security van Bitdefender. Bij dit pakket krijg je naast alle eerder genoemde functies ook onbeperkt VPN verkeer.

Bitdefender opzeggen

30 dagen voordat het abonnement verloopt, krijg je van Bitdefender altijd een e-mail met de melding dat je binnenkort actie moet ondernemen. Je kunt het pakket dan verlengen of opzeggen. Wil je Bitdefender makkelijk opzeggen? Kies er dan voor om een opzegbrief van 123opzeggen te gebruiken. Je hoeft maar een paar gegevens in te vullen om de opzegbrief compleet te maken. Die gegevens worden namelijk helemaal automatisch in de opzegbrief verwerkt, waarna je deze helemaal gratis kunt downloaden en zelf kunt opsturen. Wil je liever dat 123opzeggen de opzegbrief voor je verstuurt, dan kan dit ook. Kies in dat geval voor de verzendoptie bij de brief. Na bevestiging zullen wij er dan voor zorgen dat de opzegbrief bij Bitdefender terechtkomt. Zij zullen je abonnement dan opzeggen, zodat jij met een gerust hart kunt overstappen naar een andere virusscanner.