Bitdefender opzeggen

4.5 / 5 (10 beoordelingen)

Wil je niet langer gebruikmaken van het antiviruspakket van Bitdefender? Je kunt Bitdefender opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 4,95
Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen bezorgd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 4,95 van mijn bankrekeningnummer


AdresBitdefender
Adres bedrijf
D-58239 Schwerte

, 15-08-2020

Betreft: Bitdefender opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

10 Beoordelingen Bitdefender

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Voldoet niet

Windows scanner

nieuwe computer met standaard virusscanner

Ik gebruik geen bitdefender meer het bevalt me niet.

Wegens omstandigheden te hoge kosten

Ik gebruik niet meer.

wordt niet gebruikt

Bitdefender opzeggen

Bitdefender is de wereldwijde bekroonde antivirus en antimalware software van het bedrijf Softwin. De software is zowel beschikbaar voor bedrijven als voor particulieren en is te verkrijgen in verschillende samenstellingen met elk een eigen prijs. Bevalt Bitdefender je niet en wil je overstappen naar een andere virusscanner, zoals Kaspersky of McAfee? Maak gebruik van de opzegbrief van 123opzeggen om je abonnement op te zeggen.  

Soorten abonnementen

Als particulier kun je kiezen uit drie verschillende antiviruspakketten. Heb je niet veel nodig en wil je alleen je computer beschermen? Kies dan voor Bitdefender Internet Security. Je kunt dan gebruikmaken van de mogelijkheid van ouderlijk toezicht, de bescherming tegen malware, spyware, adware en ransomware. Je kunt zelf kiezen voor hoeveel apparaten je tegelijk wilt beschermen. Dit kan er één zijn, maar ook tien. Het is volledig afhankelijk van je eigen behoeftes.

Wil je liever de uitgebreide versie van Bitdefender hebben die ook gebruikt kan worden op MacOS, Android en iOS, dan kun je kiezen voor Total Security van Bitdefender. Daarbij krijg je ook de apparaat-optimer bij dit product, waardoor je pc in topconditie blijft. Wil je daarbij ook anoniem surfen, kies dan voor Premium Security van Bitdefender. Bij dit pakket krijg je naast alle eerder genoemde functies ook onbeperkt VPN verkeer.

Bitdefender opzeggen

30 dagen voordat het abonnement verloopt, krijg je van Bitdefender altijd een e-mail met de melding dat je binnenkort actie moet ondernemen. Je kunt het pakket dan verlengen of opzeggen. Wil je Bitdefender makkelijk opzeggen? Kies er dan voor om een opzegbrief van 123opzeggen te gebruiken. Je hoeft maar een paar gegevens in te vullen om de opzegbrief compleet te maken. Die gegevens worden namelijk helemaal automatisch in de opzegbrief verwerkt, waarna je deze helemaal gratis kunt downloaden en zelf kunt opsturen. Wil je liever dat 123opzeggen de opzegbrief voor je verstuurt, dan kan dit ook. Kies in dat geval voor de verzendoptie bij de brief. Na bevestiging zullen wij er dan voor zorgen dat de opzegbrief bij Bitdefender terechtkomt. Zij zullen je abonnement dan opzeggen, zodat jij met een gerust hart kunt overstappen naar een andere virusscanner.