Wil je jouw bloemen abonnement stopzetten? Je kunt Bloomgift opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

Bloomgift opzeggen

Iedere week bloemen thuisbezorgd krijgen? Dat kan met een bloemenabonnement van Bloomgift. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen met boeketten, brievenbusbloemen of bosjes bloemen. Hoe lang je ze blijft ontvangen, bepaal je zelf. Dat kan een maand, drie maanden, maar ook een half jaar zijn. Zo heb je altijd de mooiste verse bloemen thuis of op het werk. Ook leuk om als cadeau te geven.

Bloemen abonnement

Een bloemenabonnement samenstellen werkt bij Bloomgift heel eenvoudig. Eerst kies je een abonnementsvorm dat het beste bij je past. Voor wie iedere week een nieuwe bos bloemen wilt ontvangen is het bos bloemen abonnement perfect. Zou je liever een mooi boeket dat past bij het huidige seizoen in je kamer hebben staan? Kies dan voor het boeketten abonnement. Iemand verrassen met een bloemcadeau? Dan is er ook een brievenbusbloemen abonnement. Ideaal, omdat de ontvanger niet thuis voor hoeft te zijn. Brievenbusbloemen worden elke week thuisbezorgd en kunnen gewoon door de brievenbus. Bij het afrekenen kun je kiezen wanneer je de bloemen thuisbezorgd wilt krijgen. De dag die je kiest wordt je vaste bezorgdag. Als je bijvoorbeeld hebt gekozen voor een vrijdag, dan zullen ook de volgende zendingen op de vrijdagen erna worden bezorgd. Hoe lang je abonnement doorloopt, mag je zelf bepalen; een maand, drie maanden of een half jaar.

Waarom een bloemenabonnement?

  • Je krijgt bij Bloomgift altijd zeven dagen vers-garantie
  • De bloemen komen direct van de bloemenveiling en worden uniek verpakt.
  • Er worden lage verzendkosten gerekend.
  • Je kunt een persoonlijke wenskaart toevoegen.

Wat kost Bloomgift?

Het abonnement brievenbusbloemen kost maandelijks 59,95 euro. Je krijgt ermee wekelijks op een vast moment de mooiste bloemen thuisbezorgd? Het mooie: je hoeft er niet thuis voor te zijn. Een leuk en betaalbaar abonnement dat je ook als cadeau kunt doen. Voor een abonnement boeketten betaal je per maand 99,95 euro. Iedere maand vier vrolijke met de hand gestoken veldboeketten thuis gestuurd. De veldbloemen fleuren je huis meteen op en kunnen voor de eerste zending ook met een mooie vaas worden geleverd. Daarna worden ze zonder vaas, maar met een Freshbag bezorgd. Het abonnement bos bloemen kost 79,95 per maand. Hiermee ontvang je iedere week een mooie bos rozen, tulpen, zonnebloemen, noem het maar op! De bloemen worden aan de hand van het seizoen geselecteerd.

Bloomgift opzeggen

Ontvang je bloemen van Bloomgift, maar zou je eigenlijk jouw abonnement willen opzeggen? Daar helpt 123opzeggen je graag bij. Hierboven kun je gratis een opzegbrief aanmaken door jouw gegevens in te vullen. Daarna kun je kiezen uit twee opties: de brief downloaden en zelf per post versturen of dit aan ons overlaten. Voor een klein bedrag zorgt 123opzeggen ervoor dat jouw opzegging zo snel mogelijk wordt doorgevoerd door Bloomgift. Zodra het opzeggen is gelukt, sturen ze je daar een bevestiging van per mail of brief.