Wil je geen maaltijdboxen van Boerschappen meer ontvangen? Je kunt je abonnement op Boerschappen opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Boerschappen opzeggen

Je hebt waarschijnlijk al heel wat maatltijdboxen voorbij zijn komen in de loop der jaren. Van HelloFresh tot Marley Spoon en Dinnerly. Je zult dus onderscheidend moeten zijn als je wilt opvallen tussen deze grote bedrijven en Boerschappen denkt een manier gevonden te hebben om dit te doen. Ze proberen niet voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten, maar investeren in goed, duurzaam en vers voedsel, voor een eerlijke prijs. Toch kan ook zo’n goede maaltijdbox op een bepaald punt gaan vervelen en dan kan opzeggen gelukkig erg makkelijk met een gratis opzegbrief van 123opzeggen.

Boerschappen pakket

Bij Boerschappen willen ze voor iedereen een pakket boodschappen kunnen bieden die aansluit bij het gezin. Eten jullie geen vlees, dan wil je natuurlijk ook geen pakket waar dit in zit. Daarom kun je bij Boerschappen kiezen uit 6 soorten boxen. Twijfel je of wil je eens iets anders? Je kunt ook wisselen tussen de boxen. Zo zit je dus niet vast aan één bepaalde box. Je kunt bij Boerschappen kiezen uit:

  • Gemaksbox: alle ingrediënten voor 3 maaltijden (geen extra boodschappen)
  • Gemaksbox Vega: alle ingrediënten voor 3 vegetarische maaltijden (geen extra boodschappen)
  • Compleet Box: groenten, vlees en zuivel voor 3 maaltijden (extra boodschappen)
  • De Oogst Box: vegetarische box met 7-8 soorten groenten en 2 soorten fruit (extra boodschappen)
  • Vegan Box: 7-8 soorten groenten, bonen en fruit (extra boodschappen)
  • Vangst Box: Vlees, vis en zuivel voor 3 avonden koken (extra boodschappen)

Boerschappen nieuwsbrief

Soms krijg je in boxen zulke bijzondere ingrediënten dat je niet helemaal weet wat je ermee kunt. Om je een handje te helpen, krijg je bij elke box een aantal recepten in de nieuwsbrief. Daar kun je je aan houden, maar je kunt ze ook alleen gebruiken als inspiratiebron. Zo zet je elke dag wat lekkers op tafel en leer je nieuwe ingrediënten kennen.

Box van Boerschappen ophalen of bezorgen

Hoe je de box wilt ontvangen is helemaal aan jou. Je kunt de box ophalen op geselecteerde pick-up point of laten bezorgen. Boerschappen bezorgt door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Je kunt dus altijd gebruikmaken van de boxen. Woon je in of dicht bij Noord-Brabant dan kun je de box ook ophalen. Voor Noord-Nederland is deze optie vaak onmogelijk, maar er komen steeds meer pick-up point bij…

Gratis opzegbrief voor Boerschappen box

Wil je toch eens een andere box proberen, omdat Boerschappen niet helemaal bij je past? Je kunt je abonnementen pauzeren en opzeggen via Boerschappen zelf, maar ook met een gratis opzegbrief van 123opzeggen. Soms geeft dat net dat beetje meer gemak. De opzegbrief staat al bijna helemaal klaar, je hoeft alleen je eigen gegevens nog toe te voegen. Hierna kun je de opzegbrief gratis downloaden en versturen naar Boerschappen.

Verzendservice van 123opzeggen

Wil je graag dat 123opzeggen de opzegbrief voor je verstuurt? Geen probleem, dat doen we graag! Kies in dat geval voor onze verzendoptie en wij zullen ervoor zorgen dat de opzegbrief op de juiste plek terechtkomt. Zo wordt Boerschappen opzeggen extra gemakkelijk en kun jij je boodschappen elders doen.