Boldking opzeggen

5 / 5 (15 beoordelingen)

Wil jij niet langer gebruikmaken van de scheermesjes van Boldking? Je kunt je abonnement op Boldking opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. Zodra Boldking de opzegbrief ontvangt, zullen zij jouw abonnement opzeggen. Zo makkelijk kan het zijn!

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 3,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 3,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresBoldking
Adres bedrijf
1059 CL Amsterdam

, 15-08-2020

Betreft: Boldking opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

15 Beoordelingen Boldking

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

heb parkison kan me handen niet meer goed bewegen bibber te veel

Scheer met andere merk voortaan

Niet meer nodig

Ergens anders gekocht

Als het opzeggen via deze weg werkt ging het erg gemakkelijk en snel door enkel wat gegevens in te vullen.

Enorme voorraad !

Nooit bewust afgesloten

mesjes vielen tegen, gingen niet soepel over je huid

Scheer voortaan electrisch

Eerste pakket op proef daarna zou ik beslissen om verder te gaan

Opzeggen is toch wat onduidelijk,

Boldking opzeggen

Boldking is een scheermesjesfabrikant die het, net als Courlux,  aandurfde om de concurrentie aan te gaan met Gillette en Wilkinson. Gillette heeft al 100 jaar de scheermessenmarkt in handen en ondernemer Rochdi Darrazi vond dat het tijd was voor verandering. Hij kwam met een hele nieuwe scheerbeleving en dat heeft succes. Toch kan het zijn dat jij liever teruggaat naar Gillette en Boldking wil opzeggen. Dat kan gelukkig ook eenvoudig. Alle informatie over Boldking en het opzeggen van Boldking vind je hieronder.

Ontstaan Boldking

De oprichter van Boldking verloor op jonge leeftijd al haar en merkte dat de huidige scheermessen niet toereikend waren. Hij besloot daarom een nieuw scheermes te ontwikkelen. Daarbij vond hij dat scheren weer makkelijk gemaakt moest worden. Je moet niet naar de winkel hoeven om je scheermesjes te halen. Scheren is een noodzakelijk kwaad en je moet er vooral zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn, vond de oprichter. Bij Boldking kun je daarom BoldkingRepeat kiezen. Je ontvangt dan mesjes wanneer je oude op dreigen te raken, waardoor je nooit zonder komt te zitten. Hierdoor wordt scheren makkelijk gemaakt.

Recycling

Niet alleen met mesjes probeert Boldking zich te onderscheiden. De scheermessenfabrikant vindt het belangrijk om duurzaam te werken en daarom kun je oude, botte scheermesjes terugsturen. Een Boldking medewerker zal de mesjes dan scheiden en van het oude materiaal zullen dan nieuwe dingen gemaakt worden.

BoldkingRepeat

Om het jou gemakkelijk te maken biedt Boldking niet alleen scheermesjes aan. Je kunt tegenwoordig ook scheergel en after shave crème op ‘repeat’ krijgen. Je krijgt dan elke keer een nieuwe voorraad als je oude dreigt op te raken. Doordat je kiest voor repeat, krijg je ook korting op deze producten. Soms tot wel twee euro per verpakking.

Boldking opzeggen

Ondanks de innovatieve mesjes, kan het zijn dat jij liever scheert met andere mesjes of wellicht wil je wel een baard laten staan. Wat de reden ook is, je kunt Boldking eenvoudig opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens snel in, bij de opzegbrief hierboven. Er wordt dan automatisch een opzegbrief voor je gemaakt, waarna je ervoor kunt kiezen dat 123opzeggen de verzending voor je regelt. Je hoeft de deur nu niet meer uit om je abonnement op te zeggen. Je kunt de opzegbrief natuurlijk ook zelf verzenden. Klik in dat geval op de downloadknop. De opzegbrief wordt dan kosteloos gedownload, waarna je hem zelf kunt verzenden. Zo wordt opzeggen net zo makkelijk als scheren!