Wil jij niet langer gebruikmaken van de scheermesjes van Boldking? Je kunt je abonnement op Boldking opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. Zodra Boldking de opzegbrief ontvangt, zullen zij jouw abonnement opzeggen. Zo makkelijk kan het zijn!

Boldking opzeggen

Boldking is een scheermesjesfabrikant die het, net als Courlux,  aandurfde om de concurrentie aan te gaan met Gillette en Wilkinson. Gillette heeft al 100 jaar de scheermessenmarkt in handen en ondernemer Rochdi Darrazi vond dat het tijd was voor verandering. Hij kwam met een hele nieuwe scheerbeleving en dat heeft succes. Toch kan het zijn dat jij liever teruggaat naar Gillette en Boldking wil opzeggen. Dat kan gelukkig ook eenvoudig. Alle informatie over Boldking en het opzeggen van Boldking vind je hieronder.

Ontstaan Boldking

De oprichter van Boldking verloor op jonge leeftijd al haar en merkte dat de huidige scheermessen niet toereikend waren. Hij besloot daarom een nieuw scheermes te ontwikkelen. Daarbij vond hij dat scheren weer makkelijk gemaakt moest worden. Je moet niet naar de winkel hoeven om je scheermesjes te halen. Scheren is een noodzakelijk kwaad en je moet er vooral zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn, vond de oprichter. Bij Boldking kun je daarom BoldkingRepeat kiezen. Je ontvangt dan mesjes wanneer je oude op dreigen te raken, waardoor je nooit zonder komt te zitten. Hierdoor wordt scheren makkelijk gemaakt.

Recycling

Niet alleen met mesjes probeert Boldking zich te onderscheiden. De scheermessenfabrikant vindt het belangrijk om duurzaam te werken en daarom kun je oude, botte scheermesjes terugsturen. Een Boldking medewerker zal de mesjes dan scheiden en van het oude materiaal zullen dan nieuwe dingen gemaakt worden.

BoldkingRepeat

Om het jou gemakkelijk te maken biedt Boldking niet alleen scheermesjes aan. Je kunt tegenwoordig ook scheergel en after shave crème op ‘repeat’ krijgen. Je krijgt dan elke keer een nieuwe voorraad als je oude dreigt op te raken. Doordat je kiest voor repeat, krijg je ook korting op deze producten. Soms tot wel twee euro per verpakking.

Boldking opzeggen

Ondanks de innovatieve mesjes, kan het zijn dat jij liever scheert met andere mesjes of wellicht wil je wel een baard laten staan. Wat de reden ook is, je kunt Boldking eenvoudig opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens snel in, bij de opzegbrief hierboven. Er wordt dan automatisch een opzegbrief voor je gemaakt, waarna je ervoor kunt kiezen dat 123opzeggen de verzending voor je regelt. Je hoeft de deur nu niet meer uit om je abonnement op te zeggen. Je kunt de opzegbrief natuurlijk ook zelf verzenden. Klik in dat geval op de downloadknop. De opzegbrief wordt dan kosteloos gedownload, waarna je hem zelf kunt verzenden. Zo wordt opzeggen net zo makkelijk als scheren!