Heb jij een onderhoudscontract bij Bonarius en wil je die opzeggen? Kies voor een opzegbrief van 123opzeggen en zeg zorgeloos je contract op. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de verzending voor je regelen. 

Bonarius opzeggen

Bonarius is verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud van ruim 180.000 cv-installaties in de Randstad en Midden-Nederland.  Dit doen ze niet alleen voor particulieren, maar ook voor commerciële vastgoedbeheerders en woningcorporaties. Door het bieden van handige onderhoudsmogelijkheden, is het onderhoud van jouw cv-ketel goed geregeld. Dit ontzorgt en dat is prettig.

Servicecontracten

Als jij geen expert bent op het gebied van cv-ketels kan het prettig zijn om een servicecontract af te sluiten bij bijvoorbeeld Bonarius, Energiewacht of GEAS. Bij Bonarius bieden ze twee soorten servicecontracten aan. Bonarius BASIS en Bonarius TOP. Welk servicecontract geschikt is voor jou is afhankelijk van twee factoren, namelijk: jouw persoonlijke voorkeur én de leeftijd van jouw cv-ketel. Bonarius is van mening dat de onderhoudskosten van een cv-ketel flink oplopen nadat de ketel de 12 jaar gepasseerd is. Om deze reden is het niet mogelijk om dan een TOP service contract aan te gaan en als je deze al hebt, wordt deze automatisch omgezet in een BASIS-contract.

Bonarius BASIS

Het BASIS contract is voor iedereen. Welke ketel je ook hebt, Bonarius kan je helpen bij het onderhoud. Ieder jaar komt er dan een monteur langs die alles controleert. Tevens kun je bij een storing altijd contact opnemen. Dit kan op elk moment van de dag én nacht en je betaalt hiervoor geen voorrijkosten. Je betaalt dan alleen de arbeidskosten, materialen en onderdelen die nodig zijn om de storing te verhelpen. Dit abonnement is uit te breiden voor mechanische ventilatie en warmtepompen.

Bonarius TOP

Als jij een cv-ketel hebt van het merk Remeha, Intergas, Nefit, AWB of ATAG en deze is jonger dan 12 jaar, dan kun je ervoor kiezen om een TOP-contract af te sluiten. In tegenstelling tot het BASIS-contract betaal je bij storing geen arbeidsloon en materialen. Dit zit allemaal bij de prijs in. Je betaalt bij dit contract dus alleen de jaarlijkse kosten en voor de rest helemaal niets.

Bonarius op afstand

Als je gebruikmaakt van een nieuwe ketel, dan kun je bovendien profiteren van Bonarius op Afstand (BOA). Nieuwe cv-ketels zijn voorzien van handige software, waardoor Bonarius in de gaten kan houden hoe het met de ketel gaat. Dankzij BOA kunnen storingen dus al snel worden vastgesteld. Dit kan zelfs zijn voordat jij er zelf last van hebt. In dat geval neemt Bonarius contact met jou op om de storing te verhelpen, zodat jij van je cv-ketel kunt blijven genieten.

Bonarius opzeggen

Als je gaat verhuizen en je buiten het servicegebied van Bonarius valt of als je liever gebruikmaakt van ander bedrijf, kun je Bonarius opzeggen. Bij 123opzeggen weten we hoe lastig het kan zijn om een servicecontract op te zeggen en om die reden kun je bij ons gebruikmaken van een opzegbrief. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen, waarna je de opzegbrief kunt downloaden en verzenden naar Bonarius. Dit scheelt jou een hoop zoekwerk naar het juiste adres. Het downloaden van de opzegbrief is volledig gratis.

100% opzeggarantie

Als je liever vanachter je computer opzegt kan dat uiteraard ook. In dat geval kun je kiezen voor de verzendoptie. 123opzeggen zorgt er dan voor dat de opzegbrief bij Bonarius terechtkomt, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de verzending. Zodra Bonarius de opzegging verwerkt heeft, krijg jij een bevestiging van opzegging, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Bij Bonarius zijn we er zelfs zo zeker van dat je abonnement goed wordt opgezegd, dat we nu een 100% opzeggarantie kunnen bieden. Deze garantie houdt in dat je opzegging goed verloopt en mocht dat niet het geval zijn dan nemen wij contact op met Bonarius om te kijken waar het mis gaat. Zo ben jij altijd verzekert van een goede opzegging en kost Bonarius opzeggen jou geen enkele moeite.