Wil je Brokbox opzeggen? Je regelt dit heel eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je eigen gegevens in te vullen, de verzendoptie te kiezen en af te wachten. 123opzeggen regelt de rest!

Brokbox opzeggen

Als huisdierenbaasje wil je alleen het allerbeste voor je huisdieren. Logisch, de beestjes hebben alle liefde van de wereld nodig. De juiste voeding is ook een essentieel onderdeel van een goede verzorging. Honden en katten hebben allemaal hun eigen voedingsbehoefte. BrokBox wil baasjes helpen om de juiste keuze in voedsel te kunnen maken. Merk je dat dit toch niet de juiste keuze is voor jouw huisdier, dan kun je je abonnement op BrokBox opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen.

Brokbox kattenvoer

Kies je voor Brokbox, dan zul je kattenvoer krijgen die past bij de behoeftes en smaak van je kat. Je kunt zelfs de brokgrootte aan laten passen als je merkt dat je kat niet zo goed meer eet of last krijgt van geïrriteerd tandvlees. Niet elke kat houdt nu eenmaal van grote brokjes en BrokBox houdt hier rekening mee.

Brokbox hondenvoer

Voor eigenaren van honden, geldt eigenlijk hetzelfde. De hoeveelheid brokjes wordt volledig afgestemd op de behoeftes van de hond. Een Tibetaanse Mastiff eet nu eenmaal meer dan een Chihuahua. Bovendien bevat het voer van BrokBox geen graan. Hierdoor hoeven baasjes van honden met een allergie of gevoelige buik zich geen zorgen te maken over de samenstelling en weet je zeker dat je hond zorgeloos kan genieten van het bakje voer.

Kosten Brokbox

De prijs van BrokBox is helemaal afhankelijk van hoe groot jouw hond of kat is. Voor een Maine Coon betaal je meer dan voor een Europese Korthaar en een grote hond eet ook meer dan een kleiner formaat. Om goed te kunnen berekenen hoeveel jouw BrokBox gaat kosten, zul je dus eerst een vragenlijst moeten invullen. Zo weet je vooraf precies wat je gaat betalen.

BrokBox opzeggen

Je hond of kat kan de brokken van BrokBox niet lekker vinden. Mensen vinden ook weleens iets niet lekker en dat is in de dierenwereld niet anders. Merk je dat je hond of kat minder goed eet of zie je andere tekenen van ongenoegen? Je kunt BrokBox opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen, zodat je een andere soort brokken kunt proberen. Misschien is Tails of Schrokkebrok dan wel wat voor jou. Gebruikmaken van de opzegbrief is heel eenvoudig. Hij staat al bijna volledig klaar en mist alleen nog jouw gegevens. Deze vul je stap voor stap in, waarna je de brief gratis kunt downloaden. Wil je dat wij de brief voor je versturen, dan kun je kiezen voor onze verzendoptie. Wij zorgen er dan voor dat de opzegbrief op de juiste plek terechtkomt. Zo wordt opzeggen extra makkelijk!