Geen boxen meer van BuddyBites ontvangen? Je kunt je abonnement bij BuddyBites opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegeven in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Buddy Bites opzeggen

Als baasje van een hond wil je alleen het allerbeste voor je pluizige viervoeter, toch? Des te lastig als blijkt dat je hond een allergie heeft en dus niet al het voer kan verdragen. Je hebt waarschijnlijk stad en land al afgezocht naar het perfecte voer, maar het is niet makkelijk. Dat merkten de baasjes van Sheltie-hond Sky ook en met hun bevindingen willen ze nu ook andere hondeneigenaren helpen.

Hoe werkt BuddyBites?

BuddyBites is een Vlaams initiatief van twee hondeneigenaren die vonden dat elke hond de voeding moet krijgen die hij of zij verdient. Daarom kun je nu je eigen hondenvoeding laten samenstellen. In het begin moet je tien vragen beantwoorden over je hond. Op basis van de antwoorden die je geeft wordt het perfecte voer samengesteld en krijg je tegelijkertijd ook een voedingsadvies, zodat je hond niet te dik of te dun wordt. Het voer wordt maandelijks aan huis geleverd, zodat je nooit zonder zit en het is ook altijd vers!

Lees ook: Onnodige abonnementen zorgen voor ongemerkte kosten

Voordelen van BuddyBites

Het grootste voordeel van BuddyBites is natuurlijk dat je hond altijd de juiste voeding krijgt. Verdraagt je hond geen granen? Graanvrij voer! Kan je hond niet tegen heel weinig soorten voer? Hypoallergeen voer kan ook! Er is altijd een mogelijkheid voor je hond, waardoor je als baasje volledig ontzorgt wordt.

Daarbij hoef je je geen zorgen te maken over de voedingswaarden van het voer, omdat alles namelijk perfect afgestemd is op het ras en de behoeftes van je hond. Het mooie van dit alles is: je hoeft nooit meer langs de winkel! Al het voer (en koekjes!) worden gewoon thuis geleverd en je hebt nooit te weinig. Ideaal voor de vergeetachtige baasjes onder ons.

Buddy Bites koekjes

Zoals we hierboven al even vermeldden, heeft BuddyBites ook speciale koekjes voor je hond. Deze koekjes zijn helemaal gezond en vrij van granen, en ze zitten vol vitaminen! Perfect als je je honden snacks wil geven, maar ze niet helemaal vol wilt stoppen met ongezonde dingen. Eén rol koekjes bevat maar liefst 16 koekjes. Daar zullen je hondjes zeker van smullen!

Lees ook: Consumentenbond: 'Online opzeggen vaak te moeilijk'

BuddyBites opzeggen

Lust je hond het voer niet of wil je om een andere reden stoppen met BuddyBites? Je kunt je abonnement heel eenvoudig opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. De brief staat al bijna helemaal klaar, hij mist alleen jouw gegevens nog. Vul deze gegevens in en de brief is klaar voor verzending. Je kunt de brief zelf versturen naar BuddyBites, maar je kunt dit ook aan 123opzeggen overlaten. Doe je de verzending zelf, hou er dan wel rekening mee dat de opzegbrief naar België verzenden moet worden en je dus een internationale postzegel nodig hebt. Heb je die niet of wil je deze niet halen? Kies dan voor verzending door middel van de verzendservice van 123opzeggen. We zorgen ervoor dat de opzegbrief bij BuddyBites terechtkomt, zodat jij geen zendingen meer ontvangt. Wel zo handig!