Wil je niet langer gebruikmaken van de rekening bij Bunq? Je kunt Bunq opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Dankzij onze 100% opzeggarantie hoef je je nergens zorgen over te maken. 

Bunq opzeggen

Bunq is een Nederlandse bank die wereldwijd gebruikt wordt voor diverse bankzaken. Bij Bunq kun je een rekening openen en eenvoudig met de app jouw bankzaken regelen. De dienst maakt bankzaken makkelijk en modern en staat bekend als heel gebruiksvriendelijk. Natuurlijk zijn er veel andere banken waar je ook jouw bankzaken kunt regelen dus het kan voorkomen dat je op een bepaald moment besluit om jouw rekening bij Bunq op te zeggen. Maar hoe regel je zo’n opzegging bij Bunq?

Belangrijke informatie voor opzeggen Bunq

Een andere dienstverlener, een gunstiger rentetarief, uitgebreidere bankpakketten: er zijn diverse redenen waarom je zou kunnen besluiten om van bank over te stappen of jouw rekening bij Bunq op te zeggen. Wat de reden ook is, het opzeggen van jouw bankrekening is altijd mogelijk, bij welke bank dan ook.

Om jouw bankrekening bij Bunq op te zeggen, is het belangrijk dat er geen lopende of geplande betalingen zijn. Controleer het betalingsverkeer, ingeplande betalingen en eventueel terugkerende incasso’s. Zorg er ook voor dat het saldo op jouw rekening precies € 0,00 is. Bunq bewaart, na opzegging, het account van hun klanten nog 60 dagen na de opzegging van de rekening. Dit is specifiek gedaan om twijfelaars tegemoet te komen.  Mocht je de overstap naar bijvoorbeeld ING of ABN-AMRO gemaakt hebben, maar spijt hebben dan kun je nog terug. Houd hier dus wel rekening mee als je jouw rekening gaat opzeggen.

Bunq opzeggen via 123opzeggen

Om de rekening definitief stop te zetten, kun je zelf contact opnemen met de klantenservice van Bunq, maar je kunt het jezelf ook makkelijker maken en een opzegbrief gebruiken van 123opzeggen. Op 123opzeggen vind je opzegbrieven voor diverse diensten en abonnementen, en ook voor Bunq. Je kunt deze brief personaliseren door eenvoudig jouw persoonlijke gegevens en de gegevens van de rekening in te voeren. Vervolgens kun je via de website jouw opzegging, tegen een kleine vergoeding, verzenden. De opzegging wordt door de bank in behandeling genomen en jij hebt er geen omkijken meer naar. Verstuur je de opzegbrief liever zelf? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk! Na het invullen van jouw persoonlijke gegevens kun je de brief gratis downloaden en zelf versturen naar Bunq.

Voor Bunq geldt op 123opzeggen bovendien een 100% opzeggarantie. Dit houdt in dat de opzegging via onze website altijd goed wordt afgehandeld. Mocht het proces toch niet helemaal soepel verlopen, dan zal 123opzeggen ingrijpen en de zaken alsnog goed regelen. Zo leveren wij de beste service, zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken om de opzegging van jouw bankrekening bij Bunq.