Maak je weinig of geen gebruik meer van je Cinevillepas? Je kunt Cineville opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

Cineville opzeggen

Cineville is te vinden in 20 steden door het hele land. De keten heeft 44 bioscopen en filmtheaters waar je kunt genieten van een grote diversiteit aan films en documentaires. Van komedies van eigen bodem tot internationale horrorklassiekers. Van feel good films tot oorlogsdocumentaires. De missie van Cineville: de hele wereld minimaal twee films per maand laten zien. Je vindt zalen in onder andere De Lieve Vrouw in Amersfoort, Forum Groningen, Cinerama in Rotterdam en Louis Hartlooper Complex in Utrecht.

Cinevillepas

Als lid van Cineville word je trotse eigenaar van een Cinevillepas. Daarmee kun je, voor een vast bedrag per maand onbeperkt naar de film in alle Cineville-filmtheaters en -bioscopen. Je kunt het vergelijken met de Pathé Unlimited pas. Met een lidmaatschap krijg je toegang tot alle nieuwe films, voorpremières, klassiekers, specials en filmfestivals. En je steunt ook nog eens filmmakers en onafhankelijke filmtheaters, omdat 90 procent van jouw bijdrage daar naartoe gaat. Meer dan 50.000 filmliefhebbers hebben de pas al. Ben je 29 jaar of jonger? Dan betaal je 17,50 euro per maand. Ben je 30 jaar of ouder? Dan kost de pas maandelijks 21 euro.

Cineville.nl

In de filmtheaters van Cineville zijn wekelijks wel 100 verschillende films te bekijken. Om het overzicht te bewaren vind je online een handige agenda en krijg je tips van de allerbeste voorstellingen. Op cineville.nl vind je bovendien interviews met je favoriete regisseurs, unieke tips van de redactie en columns en filmpjes van eigen makelij. In de filmagenda staat een uitgebreid overzicht van alle Cineville-bioscopen en welke filmfestivals en evenementen je kunt bezoeken met je Cinevillepas. Ook kun je er eenvoudig zien welke films je nog wilt zien, welke eraan zitten te komen welke en je al hebt gehad.

Cineville opzeggen

Een lidmaatschap sluit je af voor vier maanden. Daarna is jouw Cinevillepas maandelijks opzegbaar. Wil je dit snel afgehandeld hebben? Stel dan hierboven je persoonlijke opzegbrief op. Vul een aantal gegevens in en kies uit twee opties: zelf versturen of dat door ons laten doen. Als je ‘m zelf op de post wilt doen, heb je daarvoor een envelop en postzegel nodig. De brief kun je gratis downloaden. Druk ‘m af en verzend ‘m naar het adres dat bovenaan de brief staat. Zit je printer zonder inkt? Of heb je helemaal geen postzegels in huis? Laat ons die opzegbrief verzenden! Voor een klein bedrag zorgen wij ervoor dat jouw brief zo snel mogelijk bij Cineville op de mat ligt. Zodra je opzegging verwerkt is, sturen ze je daar een schriftelijke bevestiging (per mail of post) van.