Wil jij niet langer gebruikmaken van de Collalux? Je kunt je abonnement op Collalux opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat ons de opzegbrief voor je verzenden. Wel zo makkelijk!

Collalux opzeggen

Je huid is je visitekaartje en daarom zijn vrouwen (en ook steeds meer mannen) op zoek naar dé manier om een stralende rimpelvrije huid te krijgen. Collalux, van de makers van Kukuma Optima en Keto Burner Formula, is zo’n antirimpelformule die belooft je daarbij te helpen. Je kunt ervoor kiezen om eenmalig een bestelling te doen, maar toch kiezen veel mensen voor het herhaalgemak van Collalux. Is dit toch niet helemaal wat je zoekt, dan kun je je abonnement eenvoudig opzeggen met behulp van een opzegbrief van 123opzeggen.

Wat is Collalux?

Collalux is een antirimpelformule die bestaat uit een mengsel van Hyaluronzuur, Elastine en Collageen. Door deze drie stoffen te combineren zou de huid er gezonder van moeten worden en minder snel verouderen. Niet gek dus dat veel mensen dit maar te graag willen uitproberen. Je kunt een proefpakket bestellen voor een lagere prijs, maar juist daar gaat het vaak mis.

Collalux proefpakket

Een proefpakket voor alleen de verzendkosten, klinkt natuurlijk als een hele goede deal. Je krijgt een flesje thuis gestuurd en denkt dat het daarna stopt. Helaas is dit niet het geval. Bij Collalux staat namelijk in de voorwaarden dat je gelijk aan een abonnement vastzit als je het proefpakket bestelt. Om dit abonnement te annuleren zul je het flesje crème moeten terugsturen, anders betaal je de volle prijs á € 59,95. Dit weten veel mensen niet en dan zitten ze opnieuw vast aan een flesje die ze misschien helemaal niet willen.

Ongewenste nazending

De Consumentenbond waarschuwt al langer tegen ongewenste nazendingen. Of Collalux hier ook onder valt is nog onduidelijk. Het is goed om na te gaan of je uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven voor deze vervolgzendingen. Is dat niet zo, dan hoef je de nazendingen ook niet te betalen en de pakketjes ook niet terug te sturen. De (soms agressieve) aanmaning kun je dan negeren, omdat je in je recht staat. Twijfel je? Informeer dan bij het bedrijf en dwing af dat ze aan je bewijzen dat je akkoord bent gegaan met de nazending.

Collalux opzeggen

Wil je Collalux graag opzeggen, dan regel je dit snel met een opzegbrief van 123opzeggen. De opzegbrief staat al bijna klaar. Hij mist alleen nog jouw gegevens. Je kunt deze gegevens invullen in de velden bij de opzegbrief. Ze worden dan automatisch in de opzegbrief gezet, waarna je deze gratis kunt downloaden en versturen naar Collalux. Wil je dat 123opzeggen deze opzegbrief voor je verstuurt, dan kan dit ook. Voor een kleine vergoeding zorgen wij er dan voor dat de opzegbrief bij Collalux terechtkomt, zodat zij jouw abonnement kunnen opzeggen. Het fijne van de 123opzeggen verzendservice is dat je van ons altijd een verzendbevestiging krijgt, zodat we kunnen aantonen dat je opzegbrief ook echt verstuurd is. Dat geeft een stukje extra zekerheid.

Meer abonnementen opzeggen

Heb je na het opzeggen van Collalux de smaak te pakken? Je kunt nog veel meer abonnementen opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Zoek boven in de zoekbalk op het abonnement waar jij graag vanaf wilt, zodat je bij de juiste opzegbrief terechtkomt. Wanneer je al eens eerder via ons een abonnement hebt opgezegd, zullen je gegevens alvast ingevuld staan. Zo kun je opzeggen in een paar muisklikken en ben je binnen no-time verlost van lastige abonnementen.