Wil je niet langer producten van Courlux ontvangen? Je kunt je abonnement eenvoudig bij Courlux opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Courlux opzeggen

Courlux is een Zwitsers bedrijf dat handelt in abonnementendiensten. Ze versturen elke dag 20.000 pakketten naar 11 verschillende landen. Het bedrijf is ontstaan vanuit het idee dat mensen minder tijd kwijt moeten zijn aan het uitzoeken van producten en meer tijd over moeten houden voor het gebruik van die producten. Vanuit die gedachte wil Courlux mensen iedere maand voorzien van producten die ze toch wel nodig hebben. Denk aan ondergoed, scheermesjes en dagcrème. De producten worden gemaakt onder toeziend oog van Courlux, zodat ze voldoen aan de hoogst haalbare kwaliteitsnorm, aldus Courlux zelf. Elk adres kan gebruikmaken van twee verschillende abonnementendiensten, zodat ze iedere maand weer producten op de mat vinden.

Soorten abonnementen Courlux

Het populairste abonnement is die op ondergoed. Net als bij On That Ass ontvang je iedere maand weer nieuw ondergoed op de mat, zodat je nooit zonder komt te zitten. Bij dit abonnement kun je kiezen uit drie verschillende modellen. Of je nu een strakke bokser, een slip of een losse bokser wilt, je kunt er zelf voor kiezen. Iedere maand weer ontvang je twee exemplaren van de door jou gekozen onderbroek. Voor iedere levering betaal je wel weer de 3,90 euro verzendkosten. Hierdoor kosten de onderbroeken iets meer dan je verwacht, omdat ze adverteren met een prijs van 15,30 per levering. Als je ondergoed liever zelf uitzoekt in de winkel, kun je ook nog kiezen voor een sokkenabonnement of voor sieraden. Bij deze abonnementen ontvang je ook iedere maand nieuwe producten en versies. Zo wordt je elke maand weer verrast. Toch zal je kast op den duur wel vol raken door al die producten. Het is daarom ook niet zo gek dat mensen na verloop van tijd hun abonnement weer stopzetten. Je kunt je abonnement altijd weer reactiveren als je nieuwe producten nodig hebt.

Het lijkt een mooi principe, maar er zijn veel klachten te vinden over het bedrijf. Zo zouden veel mensen onverwacht en ongewenst vastzitten aan een abonnement. Courlux biedt in eerste instantie een gratis proefpakketje aan, maar veel mensen zien over het hoofd dat hier een abonnementendienst achter schuilt die stilzwijgend ingaat na het verstrijken van de opzegtermijn. Hierdoor komen veel mensen in de problemen.

Courlux opzeggen

Heb jij een proefpakketje besteld via Courlux of zit je vast aan een abonnement, maar wil opzeggen? 123opzeggen kan je eenvoudig helpen met het opzeggen. Wij bieden een handige opzegservice, waardoor jij zelf niet op zoek hoeft te gaan naar een manier van opzeggen. Het adres hebben wij alvast voor je opgezegd en bovenaan de brief gezet. Om gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen hoef je alleen je gegevens in de invulvelden in te vullen. Die gegevens worden automatisch in de brief geladen, waarna jij die gratis kunt downloaden. Je hebt enkel nog een envelop en postzegel nodig om de verzending te voltooien. Toch weten wij bij 123opzeggen ook dat niet iedereen postzegels op de plank heeft liggen. Zo kan opzeggen toch nog vrij lastig worden. Om dat te voorkomen bieden wij ook een verzendservice aan. Wij nemen de verzending van de opzegging van je over, zodat jij de deur niet meer uit hoeft om van je abonnementen af te komen. Zodra de betaling van een kleine vergoeding bij ons binnen is, kunnen we overgaan op verzending en zul jij uiteindelijk een bevestiging krijgen van Courlux.

Op tijd opzeggen

Let er op dat je het abonnement tijdig opzegt als je geen nieuwe zending meer wilt ontvangen. Het verwerken van een opzegging kost wat tijd voor een bedrijf en als kort daarna een zending voor je gepland staat, kan het zijn dat je die nog ontvangt. Gelukkig kun je die zending altijd terugsturen naar het bedrijf.