Wil je niet langer gebruikmaken van Junior Einstein? Je kunt je abonnement op Junior Einstein opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Junior Einstein opzeggen

Niet iedereen heeft een mini-Einstein thuis wonen. Soms kunnen kinderen dat beetje extra oefening gebruiken of vinden ze het gewoon erg leuk om te oefenen met de lesstof. Als ouder kun je hierbij helpen door gebruik te maken van leerplatformen, zoals Squla en Junior Einstein. Je kinderen kunnen hier spelenderwijs leren, zodat ze de lesstof eigen maken en makkelijker over kunnen naar het volgende leerjaar!

Voor wie is Junior Einstein?

Junior Einstein is bedoeld voor alle basisschoolkinderen vanaf groep 2. De opgaven worden elke keer aangepast op het niveau van het kind, waardoor oefenen altijd uitdagend is, maar niet te lastig. In totaal kunnen kinderen meer dan 520.000 oefenvragen maken en zijn er meer dan 18.000 uitlegvideo’s beschikbaar. Zo krijgen kinderen net dat beetje extra uitleg, waardoor ze op school beter mee kunnen komen en kunnen ze de geleerde stof op elk moment en overal oefenen.

Junior Einstein voor ouders

Zoals we eerder al zeiden, kunnen kinderen vooral veel doen op het platform, maar ook voor ouders is er genoeg te beleven. Zo krijgen ouders een gratis ouderaccount waarmee ze de voortgang van hun kind(eren) kunnen volgen. Zo zien ze precies wat er al goed gaat en wat nog meer aandacht verdient. Ook kunnen ze een weektaak invullen met opdrachten waarvan ze denken dat ze aansluiten bij de lesmethode en het niveau van het kind.

Vakken Junior Einstein

Bij Junior Einstein kunnen kinderen verschillende vakken oefenen. Je kunt als ouder zelf bepalen waar je kind het meest aan heeft en daarvan wat meer opdrachten in de weektaak te zetten. De vakken die je kinderen kunnen oefenen, zijn:

 • Aardrijkskunde
 • Begrijpend lezen
 • De tafels
 • Geschiedenis
 • Levensbeschouwing
 • Natuur en techniek
 • Rekenen
 • Taal
 • Topografie
 • Verkeer
 • Oefenen voor de Cito-toets
 • Oefenen voor de IEP toets

Gratis oefenen vs. oefenpakket

Je kunt bij Junior Einstein kiezen voor twee verschillende soorten account. Het gratis account en het betaalde oefenabonnement. Wanneer je kiest voor het gratis account, kunnen kinderen elke dag enkele oefeningen maken van de tafels, rekenen, taal, topografie en verkeer. Als je kiest voor het betaalde oefenabonnement, kun je onbeperkt oefenen voor alle genoemde vakken en kun je ook onbeperkt gebruikmaken van de uitlegvideo’s en artikelen. Het ouderaccount is ook alleen beschikbaar bij het betaalde account.

Junior Einstein opzeggen

Gaat je kind naar de middelbare school of wil je graag een ander leerplatform gaan gebruiken? Je kunt Junior Einstein opzeggen via je account of door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. De opzegbrief is zo gemaakt, dat alle benodigde informatie er al in staat. Je hoeft alleen nog maar je eigen gegevens in te vullen in de velden bij de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief gezet, waarna je deze gratis kunt downloaden.

Wil je ook graag dat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzendt, dan kun je kiezen voor onze verzendservice. Voor een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de opzegbrief bij Junior Einstein terechtkomt, zodat zij jouw abonnement kunnen opzeggen. Voor deze service vragen we een kleine vergoeding, maar weet je zeker dat je opzegbrief goed terechtkomt.