Wil geen gebruik meer maken van NordVPN? Je kunt jouw abonnement op NordVPN opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen.

NordVPN opzeggen

NordVPN biedt internetbeveiliging die voor iedereen eenvoudig toegankelijk is. Het bedrijf is de meest vertrouwde aanbieder, met meer dan 15 miljoen wereldwijde gebruikers, en streeft ernaar om het internet beter te maken. Vrij van online bedreigingen, vrij van censuur en bewaking. Je bent vaak kwetsbaarder voor cyberbedreigingen dan je denkt. Dankzij VPN kun je je verbinding versleutelen, zodat je veilig en zonder beperkingen gebruik kunt maken van het internet. Wil je toch jouw abonnement op NordVPN opzeggen? Maak hier jouw persoonlijke opzegbrief aan en laat ‘m door ons opsturen.

De voordelen van internetbeveiliging

Het belangrijkste voordeel van NordVPN: de dienst helpt om al je online activiteiten veilig en privé te houden, door je verbinding te versleutelen en je IP-adres te verbergen. Het geeft je ook veilige toegang tot inhoud en beschermt je tegen censuur door providers, ongeacht waar je bent.

Een aantal voordelen van internetbeveiliging via NordVPN:

  • Veilig internet: al jouw internetgegevens veilig achter een muur van versleuteling.
  • No-log-beleid: jouw privégegevens worden niet getrackt, verzameld of gedeeld.
  • Op elk apparaat: ook op mobiele apparaten volledig online beschermd zijn.
  • Bescherm je gegevens: door je IP-adres te maskeren houd je je browsegedrag voor jezelf.
  • Snelle verbinding: zonder onderbrekingen overal en altijd surfen en streamen.

Waarom een VPN?

Natuurlijk wordt niemand graag in de gaten gehouden of gevolgd, zelfs wanneer je helemaal niets te verbergen hebt. Toch gebeurt dit online meer dan je denkt. Daarom zul je je privacy moeten verbeteren, en dat is precies wat een VPN voor je kan betekenen. Waarom je precies een VPN nodig hebt, lees je hieronder.

Gebruik maken van openbare wifi
Wil je in volledige privacy browsen? Dan heb je een VPN nodig om je verbinding te beveiligen. Helemaal als je regelmatig gebruikmaakt van openbare wifinetwerken is VPN is je beste vriend. Hackers hebben vaak juist deze openbare hotspots als doelwit om gegevens van je te stelen. Als je een VPN gebruikt, heb je daar geen omkijken meer naar.

Tracking en bewaking tegengaan
Op het web word je constant in de gaten gehouden, onder andere door de overheid en websitebeheerders. Niet prettig, als daar mensen met slechte bedoelingen bij zitten. Jouw internetactiviteiten, sociale en privéberichten en andere persoonlijke gegevens kunnen worden bekeken en verzameld. Daar beschermt een VPN je tegen, door het dataverkeer te versleutelen en je IP-adres te verbergen.

Je locatie verbergen
Voor sommige landen geldt dat bepaalde informatie op het internet geblokkeerd wordt. Daarmee wordt de vrijheid van meningsuiting beperkt. Inwoners van zulke landen leggen hun vertrouwen in een veilige internetverbinding op hun werk. Met een VPN wordt het IP-adres, en dus hun locatie, verborgen en kunnen gevoelige berichten niet openbaar worden gemaakt.

Toegang krijgen tot geblokkeerde inhoud
Websites kiezen er soms voor om hun inhoud alleen beschikbaar te stellen voor een beperkt aantal landen. VPN wordt dan ook vaak gebruikt om toegang tot deze inhoud te krijgen, als je in een ander land woont. Is het bijvoorbeeld van belang dat jij een streamingdienst uit het buitenland kunt raadplegen? Dan is VPN dé oplossing.

Onbeperkt gamen
Als je van gamen houdt, heb je vast wel eens van DDoS-aanvallen gehoord. Maar ook bewuste beperkingen op bandbreedte en inhoud kunnen jouw game-ervaring negatief beïnvloeden. Deze problemen zijn verleden tijd dankzij een veilige verbinding. Helemaal als gamen voor jou meer is dan een hobby, en je de meest stabiele verbinding nodig hebt, moet je een VPN hebben.

Niet tevreden over NordVPN?

Ben je niet tevreden over NordVPN? Dan bestaat de kans dat je je geld terug kunt krijgen. Er wordt namelijk een terugbetalingsbeleid gehanteerd door het bedrijf. Let er wel op dat het hier alleen om je eerste betaling gaat. Deze betaling moet binnen 30 dagen voor jouw verzoek tot terugbetaling zijn gedaan. Oudere verzoeken worden niet in behandeling genomen. Neem na opzegging contact op met de klantenservice van NordVPN om je account stop te zetten en terugbetaling aan te vragen. Dat kan via e-mail of live chat.

NordVPN opzeggen

Jouw NordVPN abonnement opzeggen kan eenvoudig via 123opzeggen. Daarvoor hoef je alleen maar je gegevens in te vullen, zodat de opzegbrief aan kan worden gemaakt. Alle verdere benodigde informatie voor het opzeggen staat er al in. Heb je alles ingevuld? Dan kun je de brief meteen downloaden. Print deze gerust uit en voorzie ‘m van een envelop en postzegel. Wil je dat wij de opzegbrief versturen? Dat doen we graag voor je. Voor een kleine vergoeding kun je dit volledig aan ons overlaten. Kies een verzendmethode, druk op ‘Verstuur mijn opzegging’ en leun rustig achterover. 123opzeggen zorgt ervoor dat jouw abonnement op NordVPN zo snel mogelijk wordt opgezegd.