Oppasland opzeggen

5 / 5 (32 beoordelingen)

Wil je het abonnement van Oppasland opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Oppasland als je gebruik maakt van de online verzenddienst.

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 0,00
Het verzenden van deze opzegging is gratis
Opzeggarantie
AdresOppasland
t.a.v. Oppasland Premium
Adres bedrijf
9703 LM Groningen

, 22-02-2020

Betreft: Oppasland opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

32 Beoordelingen Oppasland

Schrijf een beoordeling over Oppasland

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Ben voorzien

Reeds opgezegd tijdens proefperiode ten onrechte maandtermijn geincasseerd op 19 jan. Teruggeboekt

Heb al oppas

Ik heb al opas gevonden

Geen intresse meer

Oppas(werk) gevonden? Oppasland opzeggen is gratis bij 123opzeggen.nl

Iedere ouder is weleens op zoek naar een oppas. Je kunt nou eenmaal niet altijd zelf aanwezig zijn voor je kinderen. Soms komt er iets tussen en als je dan geen oppas achter de hand hebt, kan dat heel lastig zijn. Je kunt natuurlijk een briefje ophangen in de plaatselijke supermarkt, maar de kans is groot dat daar nooit een reactie op komt. Uit die gedachte is Oppasland geboren. Het is een soort prikbord waar ouders kunnen laten weten dat ze op zoek zijn naar een oppas voor hun kroost. Doordat zowel ouders als potentiële oppassers een account aanmaken op de website, kunnen ouders zelf ook op zoek gaan naar een geschikte oppas.

Voor de oppassers geldt hetzelfde: zij kunnen ook een oproep plaatsen op de website. Oppaswerk is uitermate geschikt voor studenten of mensen die een extra zakcentje willen verdienen. Je kunt op je account gelijk vertellen op welke dagen je beschikbaar bent en welk uurtarief je hanteert. Dat is meer dan je kwijt kan op een briefje in de supermarkt.

Opzeggen Oppasland Premium

Als je een account op Oppasland hebt, kun je wachten tot iemand jou een berichtje stuurt. Reageren is namelijk altijd gratis bij deze oppassite. Als je niet wilt afwachten en zelf proactief op zoek wilt gaan dan heb je daarvoor een Oppasland Premium account nodig. Dit kost 9,95 euro per maand. Het gaat hierbij om een doorlopend abonnement, wat inhoudt dat het abonnement blijft totdat jij weer opzegt. Met een Oppasland Premium account kun je onbeperkt berichten sturen naar oppassers of ouders. Op die manier kun je veel sneller aan oppaswerk of een oppas komen. Tevens kun je als Premium-lid reviews schrijven over oppassers, waardoor andere gebruikers kunnen lezen wat de ervaringen zijn met die oppas.

Verzending is gratis

Grote kans dat je snel een oppas of oppaswerk gevonden hebt via Oppasland. Heel mooi natuurlijk, maar het is dan wel onnodig om je account aan te houden. Opzeggen kan gelukkig heel eenvoudig, maar je kunt 123opzeggen ook laten helpen. Door je gegevens hierboven in te vullen, maak je heel eenvoudig een opzegbrief aan. Bij deze brief hebben we ervoor gekozen om de verzending helemaal gratis te maken. De verzending kost je dus helemaal niets!