Heb je een oppas gevonden en wil je je Premium Account bij Oppasland stopzetten? Oppasland opzeggen regel je eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Opzeggen via 123opzeggen is gratis en je profiteert bovendien van een 100% opzeggarantie. 

Oppasland opzeggen

Iedere ouder is weleens op zoek naar een oppas. Je kunt nou eenmaal niet altijd zelf aanwezig zijn voor je kinderen. Soms komt er iets tussen en als je dan geen oppas achter de hand hebt, kan dat heel lastig zijn. Je kunt natuurlijk een briefje ophangen in de plaatselijke supermarkt, maar de kans is groot dat daar nooit een reactie op komt. Uit die gedachte zijn websites zoals Sitly en Oppasland geboren. Het is een soort prikbord waar ouders kunnen laten weten dat ze op zoek zijn naar een oppas voor hun kroost. Doordat zowel ouders als potentiële oppassers een account aanmaken op de website, kunnen ouders zelf ook op zoek gaan naar een geschikte oppas.Voor de oppassers geldt hetzelfde: zij kunnen ook een oproep plaatsen op de website. Oppaswerk is uitermate geschikt voor studenten of mensen die een extra zakcentje willen verdienen. Je kunt op je account gelijk vertellen op welke dagen je beschikbaar bent en welk uurtarief je hanteert. Dat is meer dan je kwijt kan op een briefje in de supermarkt.

Premium Account bij Oppasland

Als je een account op Oppasland hebt, kun je wachten tot iemand jou een berichtje stuurt. Reageren is namelijk altijd gratis bij deze oppassite. Als je niet wilt afwachten en zelf proactief op zoek wilt gaan dan heb je daarvoor een Oppasland Premium account nodig. Dit kost 9,95 euro per maand. Het gaat hierbij om een doorlopend abonnement, wat inhoudt dat het abonnement blijft totdat jij weer opzegt. Met een Oppasland Premium account kun je onbeperkt berichten sturen naar oppassers of ouders. Op die manier kun je veel sneller aan oppaswerk of een oppas komen. Tevens kun je als Premium-lid reviews schrijven over oppassers, waardoor andere gebruikers kunnen lezen wat de ervaringen zijn met die oppas.

Gratis Oppasland Opzeggen

Grote kans dat je snel een oppas of oppaswerk gevonden hebt via Oppasland. Je kunt je profiel behouden, maar een Premium Account is in dat geval misschien onnodig. Gelukkig kun je snel en eenvoudig opzeggen via de instellingen van je account op Oppasland. Soms kan het alleen wel prettig zijn als een ander dit voor je regelt. Kies in dat geval voor opzeggen via 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in de velden bij de opzegbrief in te vullen. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna je kunt kiezen voor onze gratis verzendoptie. 123opzeggen zal er dan voor zorgen dat de opzegging bij Oppasland terechtkomt, zodat zij jouw Premium Account kunnen stopzetten en jij verder kunt met een gratis Oppasland Account. 

100% opzeggarantie

Wanneer je een opzegging via 123opzeggen regelt, profiteer je automatisch van onze 100% opzeggarantie. Door deze garantie ben je verzekerd van een zorgeloze en succesvolle opzegging. 123opzeggen garandeert dat Oppasland je opzegging correct verwerkt en dat scheelt jou een hoop zorgen. Kies er daarom voor om op te zeggen via 123opzeggen en bespaar jezelf tijd. Het is helemaal gratis!