Heb je geen hulp meer nodig van de juristen van Rocket Lawyer? Je abonnement op deze dienst zeg je snel en makkelijk op met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in de velden in, kies voor de verzendoptie naast de brief en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. 

Rocket Lawyer opzeggen gaat eenvoudig met 123opzeggen

Rocket Lawyer is er om iedereen te helpen aan goedkope juridische hulp. De wet is vaak ingewikkeld en hierdoor halen gezinnen, ondernemers en particulieren niet alles eruit wat erin zit. Ze kunnen het normaal gewoonweg niet te betalen. Rocket Lawyer vond dat dat anders moest. Iedereen zou toegang moeten hebben tot betaalbaar recht en voor 39,95 euro per maand is dit nu mogelijk dankzij juridische platformen zoals HelloLaw en Rocket Lawyer.

Hoe werkt Rocket Lawyer?

Bij Rocket Lawyer kun je altijd eerst beginnen met een gratis proeflidmaatschap. Je kunt dan binnen 7 dagen één juridisch document opstellen. Zodra je de zevendagengrens gepasseerd bent, word je proeflidmaatschap automatisch omgezet naar een Premium lidmaatschap. Met zo’n account kun je eenvoudig zelf rechtsgeldige documenten opstellen voor je bedrijf en familie. Het kan hierbij gaan om scheidingspapieren, schenkingsdocumenten en arbeidscontracten. Tevens kun je je juridische vragen stellen aan advocaten van Rocket Lawyer. Een advocaat zal dan 30 minuten besteden aan je vraag en je vervolgens een antwoord geven. Om je nog wat houvast te bieden, biedt Rocket Lawyer ook wegwijzers die je door lastige juridische procedures moeten helpen. Op die manier heb je allemaal jurdische hulp onder een druk op de knop.

Abonnement of losse verkoop?

Het abonnement van Rocket Lawyer is alleen interessant als je veel documenten moet opstellen en vaak vragen hebt op het juridische vlak. Als dit niet het geval is en je zo af en toe een document nodig hebt, kun je er ook voor kiezen om het document los te bestellen. Dit kost dan 19,90 euro per document en dat is een stuk goedkoper dan het lidmaatschap. Je kunt dan echter geen vragen stellen aan de advocaten. Als je dat dus liever gebruikt, kun je je abonnement beter opzeggen.

Rocket Lawyer opzeggen

Bij 123opzeggen weten we hoe lastig het doorgaans kan zijn om je abonnement op te zeggen. Om die reden hebben we ook onze opzegservice opgericht. We willen mensen graag helpen om laagdrempelig en makkelijk van hun abonnementen af te komen. Of het nu gaat om de Postcode Loterij, je sportschoolabonnement of in dit geval je juridische abonnement. Elk abonnement is eenvoudig op te zeggen via 123opzeggen. Je kunt altijd gebruikmaken van een op maat gemaakte opzegbrief. Mocht het bedrijf dat jij wil opzeggen nog niet in ons systeem staan, dan kun je ook altijd gebruikmaken van onze algemene opzegbrief. Wij zorgen dan dat de brief op de juiste plek terechtkomt.

Rocket Lawyer opzeggen is ook heel eenvoudig te regelen met de opzegbrief van 123opzeggen. Je kunt gebruikmaken van de bovenstaande opzegbrief. Je hoeft alleen je gegevens in de invulvelden in te vullen, waarna die gegevens automatisch in de opzegbrief geladen worden. De brief is vervolgens klaar om te downloaden. Dit is helemaal gratis. Je kunt ervoor kiezen om de brief zelf te verzenden naar Rocket Lawyer of dit door ons te laten doen. Als je voor dat laatste kiest, vragen wij wel een kleine vergoeding. Wij zorgen er dan voor dat de brief bij Rocket Lawyer op de mat valt. Jij hoeft je dan dus geen zorgen te maken over de verzending. Nadat de brief bij Rocket Lawyer terecht gekomen is, is het aan hun om de opzegging te verwerken en jou een bevestiging te sturen.