Is jouw kind te oud geworden voor Squla en wil je er niet langer gebruik van maken? Squla opzeggen doe je eenvoudig met 123opzeggen. Je kunt gebruikmaken van onze handige opzegbrieven, die het opzeggen kinderspel maken. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Dankzij onze 100% opzeggarantie hoef je je nergens zorgen over te maken. 

Squla opzeggen 

Squla, net als Junior Einstein, is een platform waar kinderen spelenderwijs thuis kunnen leren. Squla biedt dezelfde vakken die ieder kind ook op school krijgt, waardoor het dient als toevoeging. Vooral kinderen die moeite hebben met leren, hebben baat bij het programma. Zij kunnen een achterstand inhalen om zo toch nog mee te komen met de rest van de kinderen. Ook biedt Squla een goede voorbereiding op de Cito-toets die ieder kind in groep acht moet maken.

Dankzij de spelletjes en puzzels in de online leermethode hebben kinderen vaak niet door dat ze bezig zijn met school, waardoor het leren makkelijker gaat en leuker is. Ook scholen maken dankbaar gebruik van de lesmethode van Squla. Ruim 4.000 scholen maken gebruik van het online platform. Ze gebruiken het vaak als aanvulling op de bestaande lesmethode. Ook proberen ze moeilijk lerende kinderen of kinderen die moeite hebben met een bepaald vak te helpen door ze te laten spelen met het online leerprogramma.

Met een abonnement op Squla krijg je toegang tot leerzame video’s, 100.000 quizvragen en spelletjes. Voor ieder kind is er een aansluitend programma, waardoor leren altijd kan op het eigen niveau. Doordat basisscholen het gebruik van Squla stimuleren, overwegen veel ouders om een abonnement af te sluiten. In 2013 had 30.000 kinderen een abonnement op Squla. In 2018 zijn dat er ruim 130.000.

Abonnementen Squla

Naast het standaard abonnement op Squla kunnen ouders er ook voor kiezen om een TaalExtra abonnement af te sluiten. Dit abonnement is vooral gericht op kinderen die moeite hebben met taal of dyslexie hebben. Hierdoor is het normale schoolsysteem vaak lastig en met wat hulp van Squla kunnen deze kinderen vaak wel meekomen. TaalExtra begint met een instaptoets, waarna ieder kind een persoonlijk advies en leerroute krijgt. Dit programma is ontwikkeld samen met ZIEN in de Klas, Marant en RID. Het is gebaseerd op de behandeling die kinderen normaal krijgen met dyslexie, waardoor het ook gebruikt kan worden als overbrugging als je in afwachting bent van het behandeltraject. Zo zorg je dat het kind nog verder achterop raakt en dat is waardevol voor de verdere schoolloopbaan.

Squla tijdens corona

Tijdens corona zijn de achterstanden bij basisschoolkinderen flink opgelopen. Ze konden lang niet naar school door de lockdown waarin Nederland zich bevond. Squla wilde haar steentje bijdragen door het leerplatform open te stellen voor iedereen. Squla voor in de klas was nu gratis voor alle kinderen in Nederland en het maakte niet meer uit of de school een contract met Squla had of niet.

Squla opzeggen

Veel ouders houden Squla aan tot hun kind naar de middelbare school gaat. Vanaf de brugklas heeft Squla geen bijpassende leermethodes meer en daarom is het niet toereikend. Gaat jouw kind naar de middelbare school en wil je Squla graag opzeggen? 123opzeggen biedt zowel een gratis opzegservice als een verzendservice. Als je gebruik wilt maken van de gratis service, kun je je gegevens invullen in de velden naast de brief. Die gegevens worden automatisch geladen in de brief, waarna je die kosteloos kunt downloaden. Het adres waar de brief heen moet staat al bovenaan de brief, waardoor we je een hoop zoekwerk besparen. Je hebt alleen nog een postzegel en envelop nodig.

Als je geen printer in huis hebt, snappen we dat de bovenstaande manier lastig kan zijn. Ook postzegels behoren niet meer tot de standaard uitrusting van veel mensen. Om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk moeite hoeft te doen voor het opzeggen van Squla, bieden we onze verzendservice. Tegen een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat je de deur niet uit hoeft om je abonnement op te zeggen. Of het nu gaat om een abonnement op Squla of een sportabonnement of verzekering; wij verzenden het voor je! Wij zorgen ervoor dat de opzegbrief bij Squla op de mat valt en zodra deze verwerkt is, krijg jij van Squla een bevestiging per mail of per post. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.