Heb jij niet langer een student aan huis nodig die jou helpt met technische vraagstukken? Dan kun je studentaanhuis.nl opzeggen! Doe dit eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul vandaag nog je gegevens in de velden in en kies voor de verzendoptie, zodat 123opzeggen de opzegbrief voor je kan verzenden. 

Studentaanhuis opzeggen

Studentaanhuis.nl is ontwikkeld voor mensen die iets minder handig zijn met computers, tablets, printers en andere elektronica. Als er een vraagstuk is waar je zelf echt niet meer uitkomt, kun je een student inschakelen van studentaanhuis.nl. Deze studenten zijn gespecialiseerd in IT en kunnen vaak helpen om het probleem op te lossen en jou weer op weg te helpen met je computer of smartphone.

Ontstaan Studentaanhuis

Het bedrijf is in 2010 ontstaan toen de oprichter zelf problemen had met een vastgelopen computer. Niemand leek hem te kunnen helpen en hij had zijn pc toch echt hard nodig. Een IT-student schoot hem toen te helpen en toen kwam hij op het idee om anderen deze service ook te bieden. Inmiddels zijn er meer dan 1.000 studenten actief door Nederland. Bijna iedereen heeft dus ook een handige IT-student in de buurt. De studenten worden intern opgeleid en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat ze in staat zijn om alles snel op te lossen. Op dit moment kun je een student inschakelen voor problemen met:

Privéles

Ben jij niet zo handig met computers, maar wil je dit wel worden? Bij studentaanhuis.nl kun je je aanmelden om computerles te krijgen van een ervaren IT-student. Hij (of zij) zal je dan leren:

  • Hoe je e-mails verstuurt/ontvangt
  • Hoe je documenten kunt maken en printen
  • Hoe je veilig surft op het internet

Deze les is bedoeld voor mensen die net beginnen met de computers, zoals senioren en ouderen.

Hulp op afstand

Bij Studentaanhuis hoef je niet per se een student in huis te ontvangen. Tegenwoordig kun je ook hulp op afstand ontvangen. Dit is handig als je bijvoorbeeld een korte vraag hebt over de mail of als je even niet uit een bepaald computerprobleem komt. De IT-student kan dan op afstand (met jouw toestemming) inloggen op jouw computer en naar het probleem kijken. Dat scheelt een hoop tijd en het voordeel hiervan is dat je echt per minuut betaalt. Als je een student thuis ontvangt, moet je altijd 2 keer een kwartier afnemen wat toch best in de papieren kan lopen.

Abonnement studentaanhuis.nl

Als je gebruik wilt maken van een student aan huis, heb je hiervoor een abonnement nodig. Dit abonnement kost 12 euro per jaar en daar zitten de kosten van de student nog niet bij in. Je betaalt voor de student altijd een vaste 9 euro aan voorfietskosten en daarna 8 euro per kwartier. Je moet altijd minimaal twee keer een kwartier afnemen, dus een bezoekje van een student kost dan al snel 25 euro per keer.

Studentaanhuis opzeggen

Heb jij op dit moment de computer aardig onder de knie en heb jij studentaanhuis.nl niet meer nodig, dan kun je de dienst opzeggen. Uit de ervaring van 123opzeggen blijkt dat het opzeggen van abonnementen niet altijd even makkelijk is. Om die reden hebben wij ook onze opzegservice in het leven geroepen. Op die manier proberen wij mensen te helpen om hun abonnementen zo makkelijk mogelijk op te zeggen. Om studentaanhuis.nl op te zeggen, kun je gebruikmaken van de opzegbrief hierboven. Je hoeft alleen je gegevens in de invulvelden in te vullen, waarna die gegevens automatisch in de opzegbrief geladen worden. Die kun je nu zelf gratis downloaden en versturen naar Studentaanhuis. Wij snappen dat je misschien geen zin hebt om de brief zelf te verzenden en daarom hebben wij ook een verzendservice. Met die verzendservice wordt studentaanhuis opzeggen wel erg makkelijk. Je hoeft geen uitstapje te maken naar de brievenbus, maar alleen maar even de verzendoptie aan te klikken. Wij vragen voor de verzending wel een kleine vergoeding, maar wij zorgen dan ook dat de brief bij Studentaanhuis op de mat valt. Het is daarna aan het bedrijf zelf om de opzegging te verwerken en jou daarvan een bevestiging te sturen.