Wil je niet langer voedingssupplementen ontvangen? Je abonnement op Viteezy opzeggen doe je snel en eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. 

Viteezy opzeggen

Ieder mens is anders en niet iedereen heeft dezelfde leefwijze. Viteezy speelt hier op een handige manier op in, omdat dit namelijk betekent dat ook voedingssupplementen voor iedereen verschillend zijn. De één komt nauwelijks buiten en heeft dus wat extra vitamine D nodig, terwijl de ander geen vis lust, maar wel visolie nodig heeft. Viteezy hoopt door hun aanpak iedereen de juiste supplementen te geven voor gezond en fit leven. Na onderbroeken, beautyproducten en scheermesjes, kun je nu dus ook je voedingssupplementen maandelijks in de brievenbus ontvangen!

Vitamine test

Voordat Viteezy je de juiste supplementen kan aanraden, zul je eerst een test moeten afleggen. In die test worden verschillende vragen gesteld over je leefstijl, voedingswijze en je persoonlijke gezondheids- en fitheidsdoelen. Na het invullen van deze vragen krijg je een persoonlijke aanbeveling voor je vitaminebehoefte. Verfrissend aan Viteezy is dat je niet eerst al je gegevens hoeft op te geven, voordat je de uitslag van deze test kunt bekijken. Je krijgt de uitslag gelijk te zien en kunt dan besluiten of je de vitamine zelf wilt gaan regelen of dat je Viteezy dit voor je laat doen.

Lees ook: Onnodige abonnementen zorgen voor ongemerkte kosten

Viteezy abonnement

Zodra je je Viteezy aanbeveling krijgt, kun je deze nog naar wens aanpassen. Je kunt vitamines toevoegen of juist weghalen. Zo krijg je altijd precies het pakket dat goed bij jouw persoonlijke situatie en wensen past. Bij Viteezy kun je kiezen uit de volgende supplementen

Vitamine C

Cranberry

Omega 3 (vegan)

Groene thee-extract

IJzer

Vitamine B12

Magnesium

Zink

Kurkuma

Wei-eiwitten (vegan)

Peptide Collageen

Vitamine D

Viteezy pauzeren

Viteezy raadt aan om de vitamines gedurende 90 dagen te proberen, zodat je lichaam kan wennen aan de nieuwe voedingsstoffen en ze op een juiste manier kan gebruiken. Toch kan het zijn dat je niet elke dag de vitamines neemt en dat je komt te zitten met een overschot. Je krijgt elke maand nieuwe pillen en als je nog een hoop zakjes op voorraad hebt liggen, dan is dat natuurlijk niet handig. Daarom is het slim om je abonnement af en toe even te pauzeren als je merkt dat de voorraadkast vol pillen komt te liggen.

Viteezy opzeggen

Wil je helemaal geen vitaminepillen meer ontvangen, dan kun je er ook voor kiezen om je abonnement op te zeggen. Je kunt dit regelen via Viteezy zelf, maar als je er niet goed uitkomt dan kan een opzegbrief van 123opzeggen uitkomst bieden. De opzegbrief is helemaal afgestemd op Viteezy en hoeft alleen nog maar aangevuld te worden met jouw gegevens. Zodra je deze gegevens invult, worden ze automatisch in de opzegbrief gezet, waarna deze klaar is voor verzending. Je kunt de opzegbrief helemaal gratis printen en versturen naar Viteezy, maar je kunt dit ook aan ons overlaten. Voor een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de opzegbrief bij Viteezy terechtkomt, zodat jij geen vitamines meer ontvangt. Wel zo makkelijk!

Als je de opzegbrief via 123opzeggen verstuurt, ontvang je van ons altijd een verzendbevestiging. Deze bevestiging kun je altijd gebruiken als bewijs dat je opgezegd hebt. Handig als Viteezy eens beweert dat ze nooit een opzegging van je ontvangen hebt! Let op: deze bevestiging ontvang je alleen als je gebruikmaakt van onze verzendservice.