Ben jij lid bij WeightWatchers, maar heb je geen motivatie of heb je je streefgewicht al behaald? Je kunt je WW abonnement opzeggen door gebruik te maken van een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Dankzij onze 100% opzeggarantie weet je zeker dat je abonnement goed wordt opgezegd. 

Weightwatchers opzeggen

WeightWatchers heeft de naam veranderd in WW, wat staat voor Welness that Works™. Dit heeft het bedrijf gedaan, omdat WeightWatchers na verloop van tijd de lading niet meer dekte. Ze willen een gezonde levensstijl promoten en dat is meer dan alleen voeding. Ze willen zich nu ook richten op het promoten van meer beweging en het hebben van een positieve mindset. De app is op deze doelen aangepast. Voortaan kun je al je voortgang bijhouden en is WW veel meer dan alleen een dieetprogramma. Je kunt bij WW nu ook gebruikmaken van het WellnessWins™ programma. Als je hieraan mee doet, kun je leuke producten en ervaringen verdienen, die vervolgens gratis bij jou worden afgeleverd. Dat is nog eens een motivator om goed je best te doen.

Hoe werkt WW?

Bij WeightWatchers werk je met voeding dat je juist wel mag eten en ligt de focus niet bij de voedingsmiddelen die je moet vermijden. In principe ben je namelijk vrij om alles te eten wat je wilt. Je hoeft je alleen te houden aan de hoeveelheid Smartpoints die persoonlijk aan jou worden toegekend. De gezonde producten hebben hierbij minder smartpoints dan ongezonde producten. Als voorbeeld: een ei heeft 0 smartpoint, waardoor je die ‘gratis’ kunt eten. Een plakje serranoham heeft 3 smartpoint, waardoor die wat ‘duurder’ zijn om te eten. Gebruik je niet al je smartpoint, kun je ze sparen voor een smokkeldag. Zo blijft diëten haalbaar en voel je je minder gelimiteerd in je doen en laten. Dat is ook precies de reden dat Weight Watchers het meestgebruikte en volgens U.S. News het beste dieet is.

Abonnementen WW

Je kunt bij WW kiezen voor verschillende abonnementen. Allereerst zul je een keuze moeten maken of je alleen gebruik wilt maken van digitale begeleiding, of dat je ook fysieke hulp wilt in de WW studio. In de studio krijg je elke week een Wellness Workshop en je krijgt een eigen Welness Coach. Zij zijn ook afgevallen dankzij WW en daarom kunnen ze je goed begeleiden. Als je hebt gekozen hoe je lid wilt worden, moet je nog kiezen voor de periode. Als je een jaarabonnement afneemt krijg je 1 maand extra helemaal gratis. Bij een halfjaarabonnement krijg je 50 procent korting op een maand. Ook kun je kiezen voor een maandabonnement, maar daarbij krijg je geen korting. Let op dat elk abonnement automatisch verlengd wordt, totdat jij opzegt.

Opzeggen met 123opzeggen

Als je je abonnement bij WW op wilt zeggen, kun je dat doen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Het gebruik van de opzegbrief is geheel kosteloos en eenvoudig. Je hoeft hierboven alleen je gegevens in te vullen. Je gegevens worden vervolgens geheel automatisch in de opzegbrief geladen. Je kunt de brief nu gratis downloaden en printen. Bovenaan de brief hebben we alvast het adres van WW gezet, zodat jij die niet meer hoeft op te zoeken. Jij hoeft nu alleen nog maar een postzegel te kopen en de brief te posten. Als je geen postzegels in huis hebt, willen we je graag helpen. Voor een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de brief op de juiste mat valt en dat jij er geen omkijken meer naar hebt. WW zal de brief verwerken en zodra dat gedaan is, zullen ze je een bevestiging sturen per mail of per post. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent en dat is wel zo prettig.

Andere abonnementen opzeggen?

Heb je ook nog andere abonnementen die je graag wilt opzeggen? Bij 123opzeggen vind je brieven voor onder andere sportscholen, goede doelen en dating. Welk abonnement je ook wilt opzeggen, bij 123opzeggen kan het. Mocht het abonnement dat je wilt opzeggen er niet tussen staan, dan kun je gebruikmaken van onze algemene opzegbrief. Hier vul je zelf de gegevens in, die wij daarna zullen verwerken. Bij 123opzeggen is elk abonnement opzegbaar.