Wil jij geen nieuwe zending van Wellvita ontvangen en je abonnement ontbinden? Wellvita opzeggen gaat eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Kies na het invullen van je gegevens voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief naar Wellvita verzenden. Zo wordt Wellvita opzeggen wel heel eenvoudig!

Wellvita opzeggen 

Wellvita is een bedrijf dat zich specialiseert in natuurgeneesmiddelen. Ze willen mensen op die manier helpen om hun gezondheid te verbeteren, af te vallen en mooier te worden van binnenuit. Het bedrijf is in 2009 opgericht door Claus Toft Gleerup. Zijn vader was eigenaar van een groot natuurgeneesmiddelenbedrijf is Scandinavië en hij treedt op deze wijze in zijn voetsporen. Inmiddels werkt hij al ruim 35 jaar met natuurgeneesmiddelen. Wellvita claimt dat ze al meer dan 450.000 tevreden klanten hebben in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, Duitsland en Nederland.

Movizin Complex

Bij 123opzeggen merken we dat vooral Movizin Complex een veel gekocht product is van Wellvita. Dit product helpt oudere mensen om een actief leven te kunnen blijven leven. Movizin Complex is namelijk ontwikkelt om het gewrichtskraakbeen en de spieren soepel te houden. Op die manier krijgen knieën, heupen, vingers, schouders, rug en nek ondersteund tijdens het ouder worden en zul je minder stijf aanvoelen. Uiteraard erkent Wellvita ook dat training en gezond eten van belang zijn, maar een beetje extra door heilzame planten toe te voegen aan het dieet is nóg beter, aldus het bedrijf. De heilzame ingrediënten in Wellvita zijn wierrookboom, gember en rozenbottel. In Denemarken werd het product tot product van het jaar uitgeroepen in 2013.

Supplementen Wellvita

Naast Movizin Complex heeft Wellvita nog supplementen. Zo kun je supplementen bestellen voor een soepele overgang (menopauze) en voor een comfortabele menstruatie. Daarbij heeft Wellvita ook supplementen die gericht zijn op het bevorderen van:

 • Huid en haar
 • Ogen
 • Maag
 • Weerstand
 • Energie
 • Gemoedstoestand
 • Cholesterol
 • Slaap
 • Bloedomloop en geheugen
 • Zware & vermoede benen
 • Urinewegen
 • Gewichtsverlies

Ook zijn er altijd losse vitamines te bestellen bij de voedingssupplementenfabrikant.

Herhaalgemak Wellvita

Bij Wellvita betaal je de losse verkoop het volle bedrag. Ze bieden echter ook een manier om korting te krijgen op de voedingssupplementen. Je kunt namelijk kiezen voor de optie herhaalgemak. Je ontvangt hierbij elke twee maanden een nieuwe verpakking van het supplement naar keuze. Je betaalt dan maar de helft van de normale prijs voor de supplementen. Als je van plan bent om voor een langere tijd gebruik te maken van het product, is dit een voordelige keuze.

Wellvita opzeggen

Als je inderdaad gekozen hebt voor het herhaalgemak van Wellvita, kan het zijn dat je op den duur te veel hebt van een bepaald supplement of je het niet meer gebruikt. In deze gevallen is Wellvita opzeggen een logische keuze. Je kunt uiteraard zelf uitzoeken hoe je dit moet doen, maar je kunt ook gebruikmaken van de gratis opzegservice van 123opzeggen. Je kunt bij ons eenvoudig een opzegbrief generen voor alle soorten abonnementen. Of het nu gaat om een sportschoolabonnement of een verzekering. Alle doorlopende incasso’s kunnen eenvoudig opgezegd worden. Je maakt gebruik van deze service door je gegevens in de invulvelden in te vullen. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna je die gratis kunt downloaden en verzenden. Je hebt dus alleen een postzegel en envelop nodig om de opzegging goed te laten verwerken.

Verzendservice 123opzeggen

Als je geen postzegels in huis hebt, kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze verzendservice. Voor deze service betaal je een kleine vergoeding, maar in ruil daarvoor hoef je zelf de deur niet uit om Wellvita op te zeggen. Wij zorgen ervoor dat de opzegbrief bij Wellvita op de mat valt, zodat jij rustig achterover kunt leunen terwijl wij de brief voor je afleveren. Zodra Wellvita de brief heeft ontvangen, zullen ze de opzegging verwerken en jou een bevestiging per mail of per post sturen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en dat is natuurlijk wel zo prettig.