Basic-Fit opzeggen

5 / 5 (468 beoordelingen)

Sport jij niet genoeg meer bij Basic-Fit of wil je overstappen naar een andere sportschool? Basic-Fit opzeggen doe je met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en 123opzeggen regelt de rest. Zodra Basic-Fit de opzegbrief ontvangen heeft, zullen ze je abonnement opzeggen. Dankzij onze 100% Opzeggarantie hoef jij je nergens zorgen over te maken!

Schrijf een beoordeling over Basic-Fit

Beoordeel je ervaring

468 Beoordelingen

het is een goeie sport school maar omdat het nu dicht is is het zonder van geld dat er af gaat
Mischien kom ik later terug

ik ga verhuizen

Omdat opzeggen via hun lastiger is.

Basic fit maakt het lastig om op te zeggen.

Corona angst

Geen tijd om trainer

Ik heb me ingeschreven echter nooit wezen sporten dus graag uitschrijven.

Kan niet echt een beoordeling geven. Ben het afgelopen jaar niet meer de sportschool in geweest.

Maak er geen gebruik meer van

geen zin meer

Bijna geen gebruik van gemaakt

Gaat niet, zonde geld.

Corona kan niet trainen zoals ik wil

Binnen 14 dagen bedacht na aanmelden via internet

heroepingsrecht

ik heb in de maand april al door gegeven dat ik voorlopig stop met fitnis daar ik bang ben besmet te raken door corona colvin -19 en dit heb ik door gegeven aan een van de dames bij u op kantoor na dat ik een rekening had betaalt van 11,99 ik heb toen gelijk gebeld en door gegeven dat deze rekening onder weg was en ik heb ook vermeld dat ik stopte met fitnis wegens colvin -19 maar nu krijg ik weer een nota van 55,48 en deze kan en ga ik dus niet betalen fouten maken oke maardit nee ik heb het toen door gegeven en heb ook niets meer gehoort van jullie dus dan denk je het is goed maar niet heus en dus betaal ik niets zoek het maar uit

Ik heb te weinig geldt om het te betalen

WAARDELOOS.
Abbo opzeggen is NIET MOGELIJK!
Contact of hulp ook NIET MOGELIJK!
Zijn gewoon vuile oplichters. Zelfs de afdeling debiteurenadministratie is WAARDELOOS.

Kan bijna geen gebruik ervan maken wegens corona

Geen tijd voor sport momenteel

Basic-Fit opzeggen

Basic-fit is de grootste sportschoolketen in Nederland. Met 154 vestigingen in Nederland en zelfs 565 sportscholen wereldwijd, is Basic-Fit ook op internationaal gebied een keten waar rekening mee gehouden moet worden. Het bedrijf ontstond toen oprichters René Moos en Eric Wilborts de door hun opgerichte sportscholen fuseerden. Dit waren onder andere FitnessFirst en Achmea Health Center.

Doelen Basic-Fit

Basic-Fit hoopt mensen met een abonnement wat fitter en gezonder te maken en te laten blijven. Om dat te bereiken, hebben ze de sportscholen zo laagdrempelig mogelijk gemaakt. Een van de dingen die het voor mensen makkelijker moet zijn om te sporten bij de sportschool is de aanwezige uitleg. Op elk apparaat zit een QR-code die je met je telefoon kunt scannen. Je krijgt dan een filmpje te zien met uitleg over het apparaat.

Sommige mensen vinden het ook lastig om de motivatie te vinden om elke keer naar de sportschool te gaan en deze motivatie vooral ook vol te houden. Bij Basic-Fit kun je jezelf een flinke steun in de rug geven door een personal trainer in te huren. Hij zal je begeleiden in het proces om je naar je doel te brengen. Of dit afvallen, sterker worden of fitter worden, maakt hierbij niet uit.

Een abonnement voor iedereen

Elk type sporter moet zich bij Basic-Fit welkom voelen, is de visie van de sportschoolketen. Daarom hebben ze ook verschillende soorten abonnementen. Voor mensen die graag zo goedkoop mogelijk sporten, is er het Smart abonnement. Je kunt ervoor kiezen om dat bedrag in een keer te betalen, zodat je er de rest van het jaar niks van voelt. Dit abonnement is na een jaar opzegbaar. Er zijn ook mensen die de vrijheid willen hebben om elke maand op te zeggen. Ze willen liever geen jaarabonnement en tegen een paar euro meer, biedt Basic-Fit die optie.

Om mensen nog meer tegemoet te komen is er ook een duo abonnement. Dit abonnement heet Basic-Fit Premium. Met dat abonnement kun je altijd iemand meenemen. Diegene registreer je als vriend en zo kun je altijd samen sporten. Hierdoor kun je het abonnement delen en kun je zelf ook goedkoper sporten. Je betaalt dus minder en je hebt altijd iemand die met je mee kan gaan sporten. Hiervan wordt het vele malen leuker om naar de sportschool te gaan.

Naast de standaard abonnementen kun je je abonnement ook nog aanvullen met andere extra’s. Tegen een extra bedrag kun je gebruik maken van Yanga sportwater, groepslessen en de Basic-Fit app. In deze app vind je alle informatie over de sportscholen en allemaal extra informatie. Denk hierbij aan extra oefeningen, voedingstips, een online coach en begeleiding bij het afvallen. Op deze manier hoopt Basic-Fit je zo goed mogelijk te begeleiden om je doelen te bereiken. Mocht dit toch niet voldoende zijn en wil je overstappen naar bijvoorbeeld Fit For Free of BigGym, dan kun je Basic Fit opzeggen. 

Hoe kun je Basic-Fit opzeggen? 

Basic-Fit opzeggen hoeft gelukkig helemaal niet moeilijk te zijn. Je kunt je abonnement op vier verschillende manieren opzeggen:

  1. Stuur een opzegbrief naar Basic-Fit
  2. Ga naar de receptie van jouw Basic-Fit vestiging 
  3. Vul het contactformulier van Basic-Fit in
  4. Per e-mail

Om er zeker van te zijn dat jouw opzegging ontvangen wordt, kun je het beste kiezen voor een opzegbrief. Je kunt daarbij een verzendbevestiging vragen, waardoor je altijd bewijs hebt dat je je opzegbrief verstuurd hebt. Je kunt op 123opzeggen gratis een opzegbrief downloaden die voldoet aan de opzegeisen van Basic-Fit. Als je het liefst opzegt vanachter je computer, kun je ook kiezen voor de verzendoptie. 123opzeggen zal de opzegbrief dan naar Basic-Fit versturen en je geniet tevens van onze 100% opzeggarantie. Mocht er iets mis gaan met de opzegging dan zorgen wij ervoor dat dat rechtgezet wordt. Zo hoef jij je dus nergens zorgen over te maken en lukt het opzeggen van Basic-Fit altijd als je opzegt met 123opzeggen.