Fit For Free opzeggen

5 / 5 (135 beoordelingen)

Wil je niet langer sporten bij Fit For Free, dan kun je sportschoolabonnement snel opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. Fit For Free opzeggen was niet eerder zo makkelijk!

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 2,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresFit For Free
Adres bedrijf
2353 EW Leiderdorp

, 09-08-2020

Betreft: Fit For Free opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:
Pasnummer:
Fit-for-free-vestiging:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

135 Beoordelingen Fit For Free

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Problemen met mijn knieen

Ik moet op dit moment veel werken, geen tijd

Ik ben inmiddels bijna 80

Ben super blij geweest met FIT FOR FREE ze zijn gastvrij ze begeleid mensen goed met resprct

Vridnelijk Groeten
Sefket Jasarov

Ik heb een klein budget...en kom nu niet meer rond in mijn budget.

I.v.m corona heb ik mijn bijbaan verloren, dus heb ik geen inkomen meer.

Ik kan heb geen tijd meer

Wegens ziekte kan ik niet meer fitnessen.

Door de corona geen geld meer voor helaas

Ik ben verhuisd. Geen F4F vestiging in de buurt(Opheusden)

Ik vind het niet verantwoord op dit moment om te gaan sporten in verband met corona

Ben 23-7-2020 wezen kijken op de Ceintuurbaan, totaal geen controle op inkomende leden, lopen gewoon door, zonder QR code !!!!

Wegens gezondheidsklachten

Groepslessen continue vokgeboekt

Ik heb te druk met de verzorging van mijn moeder

Gestopt met sporten

Ik ga bijna nooit

Mijn ervaring bij fit for free was goed! vanwege mijn gezondheids redenen kan ik voorlopig niet gaan sporten.

Ga er nooit naar toe

Vroeger was het beter

Fit For Free opzeggen

Fit For Free is na Basic-Fit de grootste fitnessketen van Nederland. Met 93 vestigingen door heel Nederland, zit er vaak wel een Fit For Free vestiging in de buurt. Vooral in de randstad is deze keten populair. Fit For Free hoopt mensen de ruimte te geven om hun eigen doelen te behalen op een prettige en laagdrempelige manier. Of je nu sterker wilt worden, af wilt vallen of fitter wilt worden, bij Fit For Free zou het allemaal kunnen.

Abonnementen Fit For Free

Je kunt, net als bij veel andere sportscholen, kiezen voor verschillende abonnementen. Zo heb je bij Fit For Free Fit Zelf, wat een abonnement is die zich richt op alleen sporten in een Fit For Free Sportschool. Met dit abonnement kun je onbeperkt fitnessen, maar kun je niet deelnemen aan de groepslessen die aangeboden worden in de sportschool. Als je liever groepslessen volgt in plaats van fitnest, kun je kiezen voor Fit Groep. Hierbij kun je onbeperkt gebruikmaken van de groepsfitness, maar niet van de fitnessapparaten. Nou zijn er altijd fanatiekelingen die zichzelf niet willen beperken en de optie voor alles open willen hebben. In dat geval kunnen die mensen kiezen voor het Fit Vrij abonnement. Bij dit abonnement kun je onbeperkt gebruikmaken van de fitnessapparatuur en de groepslessen. Bovendien kun je je abonnement eens in het jaar vier weken pauzeren, zodat je niet betaald voor diensten die je niet gebruikt. Dit kun je bijvoorbeeld doen als je op vakantie gaat. Ook hoef je bij het Fit Vrij abonnement niet alleen te sporten. Met de Bring a Friend optie kun je iedere keer dat je gaat sporten iemand meenemen. Hier zijn echter wel spelregels aan verbonden. Je mag twee keer per maand dezelfde persoon meenemen. Dit doen ze om te voorkomen dat je het abonnement gaat delen.

Extra’s

Bij Fit For Free bieden ze je ook graag een paar extra’s. Als je je abonnement aanzet, kun je ervoor kiezen om eenmalig persoonlijk trainingsadvies te krijgen. Dit advies is verdeeld over twee keer sporten en je krijgt een persoonlijk schema en uitleg over alle apparaten in de sportschool. Zo kun je het maximale uit je abonnement halen. Ook bieden ze Yanga Sports Water aan. Dit is een hydraterende en verfrissende sportdrank die verkrijgbaar is in allerlei verschillende smaken. Zo kun jij zorgen dat je goed gehydrateerd blijft tijdens het sporten bij Fit For Free.

Fit For Free klachten over opzeggen

Als je ondanks dit toch graag je Fit For Free abonnement wil opzeggen, kan het zijn dat je tegen een muur loopt. Opzeggen bij sportscholen is namelijk niet altijd even makkelijk. Vooral in het verleden is er veel geklaagd over de manier waarop ze leden aan zich willen blijven binden. Fit For Free is zelfs op haar vingers getikt door de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Ze vonden de manier van opzeggen van Fit For Free niet ‘sportief’ en onnodig moeilijk. Je kon alleen schriftelijk opzeggen via het hoofdkantoor en Fit For Free bleef 2,95 euro incasseren als je het pasje niet inleverde bij de vestiging. Hier kwamen toen zoveel klachten over binnen en Fit For Free heeft dit uiteindelijk moeten aanpassen. Deze zaken zijn niet prettig als je je abonnement toch echt wil opzeggen en daarom wil 123opzeggen.nl je graag een handje helpen.

Hoe kun je Fit For Free opzeggen?

Als je Fit For Free eenvoudig en gratis wilt opzeggen, kun je gebruikmaken van de volgende opties:

  • Stuur een opzegbrief naar het Fit For Free hoofdkantoor
  • Bel naar 085-3012400 (belkosten)
  • Vul het contactformulier in
  • Geef het door in je Mijn Fit For Free account

Als je er zeker van wilt zijn dat je opzegging goed doorkomt, kun je het beste gebruikmaken van een opzegbrief. Je hebt dan een verzendbevestiging, waarmee je kunt bewijzen dat je hebt opgezegd. Als je telefonisch, in je account of via het contactformulier opzegt, heb je dat niet. Tevens omzeil je lange telefonische wachttijden en verkopers. Met 123opzeggen kun je eenvoudig een opzegbrief maken. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen. Er wordt dan automatisch een opzegbrief gemaakt, waarna je die gratis kunt downloaden. Als je liever opzegt vanachter je computer, kun je er ook voor kiezen dat de opzegbrief door 123opzeggen verstuurd wordt. In dat geval kun je eenvoudig opzeggen vanachter je computer en ontvang je altijd een verzendbevestiging. Dat is opzeggen zonder zorgen via 123opzeggen.