Fit For Free opzeggen

5 / 5 (267 beoordelingen)

Wil je niet langer sporten bij Fit For Free, dan kun je sportschoolabonnement snel opzeggen met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. Fit For Free opzeggen was niet eerder zo makkelijk!

Schrijf een beoordeling over Fit For Free

Beoordeel je ervaring

267 Beoordelingen

Leuk om te sporten

kan niet sporten

Corona geen compensatie

Gezondheid

Ben mijn kilo's kwijt, dank daarvoor!

Ik zeg mijn abonnement op Fit For Free op omdat ik een Sportschool in Noordwijk heb gevonden.

Trainen in een andere sportschool

Vanwege m'n lange werkdagen heb ik geen tijd meer voor de sportschool

Ging goed bij de trainingen. organisatie idem en de dames waren altijd vriendelijk en behulpzaam

Corona geen compensatie

Geen zin meer

Andere sport

Ik heb in september al online opgezegd en kreeg ook direct de melding dat ik uitgeschreven was. Heel graag wil ik dat u al het geld voor de maanden oktober & november dat u van mijn rekening afgeschreven heeft, dan ook per direct aan mij teruggeeft.

Heb altijd heerlijk gesport bij jullie!
Maar helaas door de corona en verhuizing moet ik hiermee stoppen!

Ik sport niet meer

Ik heb me al vanaf 28 oktober afgemeld en kreeg daarna aanmaningen dat ik moest betalen. Ik vond het echt chanant voor worden om een klant zo te behandelen ik ben al 10 jaar met plezier lid.Dat dit zo moet beëindigen heelerg spijtig .
brief 28-10-20

Goed maar zoals ik bij de opzegging al vertelde vind ik het jammer.

Dit werkt prima

Fit For Free opzeggen

Fit For Free is na Basic-Fit de grootste fitnessketen van ons land. Met 93 vestigingen door heel Nederland zit er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Vooral in de Randstad is de keten erg populair. Leden van de sportschool krijgen er de ruimte om hun eigen sportieve doelen te behalen op een prettige en laagdrempelige manier. Of je nu sterker, fitter of slanker wilt worden, bij Fit For Free kan het allemaal. Wil je toch jouw abonnement bij Fit For Free opzeggen? Een opzegbrief is bij 123opzeggen zo opgesteld en verzonden.

Abonnementen Fit For Free

Je hebt bij Fit For Free de keuze uit twee abonnementen. Met een FITNESS abonnement (voorheen ‘Fit Zelf’) kun je onbeperkt sporten in alle clubs van Fit For Free. Voor nieuwe leden is bovendien een speciaal introductieprogramma in het leven geroepen. Als lid kun je gebruikmaken van de Fit For Free app, met daarin persoonlijke trainingsschema’s en work-outs voor in de sportschool, en voor thuis. Met dit abonnement kun je alleen niet deelnemen aan groepslessen. Daarvoor heb je een speciaal abonnement nodig.

Met het FITNESS & GROEPSTRAINING abonnement (voorheen ‘Fit Vrij’) kun je niet alleen onbeperkt sporten in alle clubs van Fit For Free. Je kunt ook meedoen aan alle groepstrainingen die worden aangeboden. Deze trainingen vinden zowel binnen als buiten plaats en zullen altijd onder live begeleiding van een goed opgeleide instructeur zijn. Je kunt ook toegang krijgen tot de Small Group Trainingen, zoals een CORE, Mobility of HIIT-training.

Bring a Friend

Bij deze abonnementen kun je kiezen voor een looptijd van 4 weken, 1 jaar of 2 jaar. Je kunt jouw lidmaatschap ook eens in het jaar vier weken pauzeren, zodat je niet betaalt voor diensten die je niet gebruikt. Dit kun je bijvoorbeeld doen als je op vakantie gaat. Ook hoef je bij het Fit Vrij abonnement niet alleen te sporten. Dankzij ‘Bring a Friend’ mag je iedere keer dat je gaat sporten iemand meenemen. Hier zijn echter wel spelregels aan verbonden. Om te voorkomen dat je het abonnement met iemand gaat delen, mag maximaal twee keer per maand dezelfde persoon meenemen.

Extra’s

Fit For Free biedt ook graag een aantal extra’s. Als je abonnee wordt, kun je ervoor kiezen om eenmalig persoonlijk trainingsadvies te krijgen. Dit advies is verdeeld over twee keer sporten en houdt in dat je een persoonlijk schema krijgt en uitleg over alle apparaten in de sportschool. Zo kun je het maximale uit je abonnement halen. Om goed gehydrateerd te blijven tijdens het sporten vind je Yanga Sports Water bij Fit For Free. Dit is een hydraterende, verfrissende sportdrank die verkrijgbaar is in allerlei verschillende smaken. Yanga bevat aantal essentiële vitaminen en mineralen en nog geen 5 calorieën per bidon.

Fit For Free klachten over opzeggen

Als je ondanks dit mooie aanbod toch graag je Fit For Free abonnement opzeggen wilt, kan het zijn dat je tegen een muur loopt. Opzeggen bij sportscholen is namelijk niet altijd even makkelijk. Vooral in het verleden is er veel geklaagd over de manier waarop ze leden aan zich willen blijven binden. Fit For Free is zelfs op haar vingers getikt door de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

Ze vonden de manier van opzeggen niet ‘sportief’ en onnodig moeilijk. Je kon alleen schriftelijk opzeggen via het hoofdkantoor en Fit For Free bleef 2,95 euro incasseren als je het pasje niet inleverde bij de vestiging. Hier kwamen toen zoveel klachten over binnen en Fit For Free heeft dit uiteindelijk moeten aanpassen. Deze zaken zijn niet prettig als je je abonnement toch echt wil opzeggen en daarom wil 123opzeggen.nl je graag een handje helpen.

Ook interessant: Sportschool vraagt medewerkers om te klagen over concurrent

Hoe kun je Fit For Free opzeggen?

Als je er zeker van wilt zijn dat je opzegging goed doorkomt, kun je het beste gebruikmaken van een opzegbrief. Je hebt dan een verzendbevestiging, waarmee je kunt bewijzen dat je hebt opgezegd. Als je telefonisch, in je account of via het contactformulier opzegt, heb je dat niet. Tevens omzeil je lange telefonische wachttijden en verkopers.

Met 123opzeggen kun je eenvoudig een opzegbrief maken. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen. Er wordt dan automatisch een opzegbrief gemaakt, waarna je die gratis kunt downloaden. Als je liever opzegt vanachter je computer, kun je er ook voor kiezen dat de opzegbrief door 123opzeggen verstuurd wordt. In dat geval kun je eenvoudig opzeggen vanuit je luie stoel en ontvang je altijd een verzendbevestiging. Dat is opzeggen zonder zorgen via 123opzeggen.

Meer lezen: Opzeggen om Corona: meer opzeggingen voor sportscholen