Er zijn 3168 opzegbrieven in de categorie Sport

T

Tilburg Capitals

Tim Schraa Personal Training

Tim van der Meij

Timar's PT

Timeoutyoga

Timmers Sport en Fitness

Tinca-Tinca Boxing Gym

Tineke's bewegingsbanken

Tino Hoogendijk Sport & Fitness

Tino's Fitness

TJ Boxing Training Clubs

Tjalle

To The Max Gym

Tobias Personal Trainer

Tonnie Goes

Tony’s Football School

Top Balance Heerlen

Top Gym Fitnesscentrum CV

Top Judo Harderwijk

Top Judo Nijmegen

Top-Sport Alkmaar

Top Tai Chi Jan

Top Team Fitnesscenter

Top Tennis Training Brabant

Top Trainer Coach Academie B.V.

TopBody

Topfit 4 All

Topfit Maastricht

Topfitdrunen

Tophockey HCM

Topjudo Leusden

Topvorm Fitness-Centrum

Toradoshi

Total Balance

Total Health Sport

Total Self

Total Spirit Sport & Wellness

Total Sports Academy

Total Work Out

TotalBody Health centre

Totalbody Performance

TotalFit Fitnesscentrum

Totally-Fit

Toucan Health Club

Toussaint Karateschool G

TPC Sports

Traction Sport & Fitnesscentrum

Train 2 Train

Train 4 Less Schagen

Train & Go Krommenie B.V.

Train met David

Train2bFit

Trainer & Coach Edwin Schreuder

Training Center Twente

Training-Factory

Training in Balance

Trainingcentrum Weesp

Trainings-/Buitensportcentrum De Voshaar

Trainingsbureau Bouten

Trainingsbureau Robert van Barneveld

Trainingscentrum Bleekveld

Trainingscentrum De Haven

Trainingscentrum Teun & Paul

Trainmore

TrainStation 073

Transforma-Pilates Training

Trias Vitaal

Tribe Fit

Trifora

Trim-Slim Fitness

Triple (D)iving

Trisport Rhenen

Trisport Rijssen

Trivium Sport

True Pilates

Truemethodpilatesstudio

TRX Training Leeuwarden

Tsubo

Tsunami Alblasserwaard

Tulen Training & Coaching

Tung Jen Judo

Turnschool Rijssen

Twentse Golf Academy

Twenty4You

Twizst Sport

U

Staat het bedrijf er niet tussen, gebruik de algemene opzegbrief!

Hoe zeg ik mijn sportabonnement op?

Er zijn zoveel redenen te verzinnen waarom jij je sportabonnement wilt opzeggen. Misschien ben je wel verhuisd en maakt je logischerwijs dus geen gebruik meer van je oude sportschool. Of je hebt je ooit aangemeld tijdens een kortingsactie die nu verlopen is. Wat jou reden ook is, 123Opzeggen.nl maakt het je nu wel heel erg makkelijk om je fitness abonnement op te zeggen.

Easy Fit abonnement opzeggen

Easy Fit is een erg populaire sportschool die op veel plaatsen in Nederland te vinden is. Hier sport je voor een goed betaalbaar bedrag per maand. Toch kan het zijn dat je besluit dat je je sportabonnement op wilt zeggen bij Easy Fit. In dat geval zijn er meerdere mogelijkheden. Je kunt natuurlijk nog een laatste keer langs gaan en gebruik maken van de faciliteiten, proberen iemand van de administratie te spreken, en zodoende je abonnement op te zeggen. Hoogstwaarschijnlijk zal je echter naar buiten lopen met je abonnement nog steeds op zak, omdat Easy Fit je uiteraard liever niet ziet vertrekken als klant. Grote kans dat ze je met een mooi marketing verhaaltje over weten te halen om het toch nog één maandje te proberen. Daar is natuurlijk helemaal niets verkeerds aan, maar het kost je onnodig geld terwijl je dat liever aan iets anders besteedt. Veel sneller en eenvoudiger is het om gebruik te maken van 123Opzeggen.nl. Of je nu je standaard EasyFit of EasyFit premium abonnement wilt stopzetten, binnen luttele minuten heb je de gegevens ingevuld en betaald voor het aanmaken en bezorgen van je opzegbrief. Geen omkijken meer naar.

Basic-Fit abonnement opzeggen

Basic-Fit is een Fitnessmerk wat sportscholen heeft in heel Europa. Hierdoor kun je met je Basic-Fit abonnement bijna altijd wel een plek vinden om te sporten. Handig als je vaak onderweg bent voor werk bijvoorbeeld. Toch kan het gebeuren dat je jou Basic-Fit abonnement wilt stopzetten. Maak hiervoor gebruik van onze service en voorkom dat je teveel betaalt voor je niet meer gebruikte sportschoolabonnement

Gemakkelijk Sport & Fitness lidmaatschappen opzeggen

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om je fitness of sport abonnement stop te zetten. Selecteer de sportschool of andere aan sport gerelateerde dienst binnen de categorie waar je niet meer gebruik van wilt maken. Vul vervolgens je gegevens in en kies voor de gewenste verzendmethode. Hierna betaal je met iDeal of Paypal en wordt de opzegbrief verzonden. Het gehele proces kost je nog geen vijf minuten maar levert je uiteindelijk geld én tijd op. Er zijn geen andere methodes voor het stoppen van een abonnement die zo weinig tijd en moeite kosten. Je hoeft er de deur niet eens voor uit.

Fit For Free stopzetten

Binnen de categorie sport & fitness zijn verschillende soorten bedrijven te vinden waar wij voor je een opzegbrief naar toe kunnen sturen. Fit For Free is een van die bedrijven. Deze sportschool waar je, in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, voor een laag bedrag per maand kunt sporten, is te vinden in bijna heel Nederland. Toch zijn er ook gemeenten waar Fit For Free niet te vinden is of waar je voor een beter bedrag kunt sporten. In dat geval is het verstandig om je Fit For Free abonnement stop te zetten. Hiermee helpen wij je uiteraard graag. Sporten in een sportschool is fijn, maar soms ben je immers op zoek naar iets nieuws. Zeg dan vandaag nog je Fit For Free abonnement op en voorkom dat je betaalt voor een service waar je geen gebruik van maakt. Voor het opzeggen van Fit For Free via de website van het bedrijf moet je een uitgebreid formulier invullen en redenen geven waarom je wilt stoppen. Dat kost je zeeën van tijd en onnodige moeite. Het is veel eenvoudiger om een speciale opzegbrief te laten sturen die precies is opgesteld volgens de wettelijke richtlijnen. De gegevens hiervoor vul je in nog geen halve minuut in op 123Opzeggen.nl waarna je betaalt. Dan ben je ook gelijk klaar en hoef je zich nergens meer zorgen over te maken. Wel zo makkelijk!

Snel en gemakkelijk je sportabonnement beëindigen

Of je nu je abonnement bij je sportschool wilt stoppen of je lidmaatschap van Stichting Golfsport wilt beëindigen, je regelt dit razendsnel voor een hele kleine vergoeding op 123Opzeggen.nl. Bekijk alle bedrijven waarvoor wij je opzegging regelen zonder dat je de deur uit hoeft of lang aan de telefoon hoeft te hangen regelmatig, want wij breiden onze dienstverlening in deze categorie met een hoge frequentie uit. Stop met het betalen voor je ongebruikte sportschoolabonnement en zeg vandaag nog op via 123Opzeggen.nl