Er zijn 3177 opzegbrieven in de categorie Sport

V

W

W-Boxing & Fitness

W2 Sports

Waalsport

Wako

Waltman Gym

Wannasports

Warner's Physical

Warren's Sportinstituut

Warren Stevelmans

Wassink-van Schalkwijk Marianne

Water & KO

Water Works

Waterland Sports

Waterpolo Opleidingscentrum

Waterskischool Venlo

Watson Sports

WattCycling Roosendaal

Wav-e studios Beuningen

Wav-E studios Born

Wav-e Studios Helmond

Way of Life

We-Fit, Fitness & Healthclub

Wecue

Weening WZG

Weerbaarheids Academie The Colosseum

WeFitness

Weidevennesports

Well Centrum Tai Chi

WellActief Beweeg en Adviescentrum

Wellfit Deventer

Wellnes Center Maassluis

Wellness Center Bosch

Wellness Center Zwartewater

Wellness Centre Ameide

Wellness Centre Borger

Wellness Centre Putten

Wellness Centrum De Harder

Wellness Profi Center

Wellness Program

Wellnesscenter Havelte

Wellnesselande Barendrecht

Wells Club Bunnik

Wellsports

Wendy Dirickx Zumba-Pilates

WengChun- Koeiman

Wenters Sportsclub

Werk

Werkenhoven Fitness

Wessels Education

West Coast Gym

Westerndressuur

Westvliet

WeTennis

What We Women Want

Wiegman Megafitness Delft

Willemsen Sport

Williams Vitaliteitscentrum

Wilma Franken Topsportbegeleiding

Wind4Water

Windsurfing Rotterdam

Windsurfingclub Stroombroek

Wing Chun Delft

Wing Chun Kung Fu Rotterdam

WINNR healthclub

WLC Trainingen

Wognumse Gymnastiekclub

Wojtek Van Barneveld Fencing & Coaching

Wolkers Health Center

Woman's Health & Fitness

Woman's World Fitness & Health Centre

Women Sport Center

Women Sports Only

Women Sports Only Nederland

Women Sports Only Zaandam

Womens Health Club Delphis

Womens's Joy

Staat het bedrijf er niet tussen, gebruik de algemene opzegbrief!

Hoe zeg ik mijn sportabonnement op?

Er zijn zoveel redenen te verzinnen waarom jij je sportabonnement wilt opzeggen. Misschien ben je wel verhuisd en maakt je logischerwijs dus geen gebruik meer van je oude sportschool. Of je hebt je ooit aangemeld tijdens een kortingsactie die nu verlopen is. Wat jou reden ook is, 123Opzeggen.nl maakt het je nu wel heel erg makkelijk om je fitness abonnement op te zeggen.

Easy Fit abonnement opzeggen

Easy Fit is een erg populaire sportschool die op veel plaatsen in Nederland te vinden is. Hier sport je voor een goed betaalbaar bedrag per maand. Toch kan het zijn dat je besluit dat je je sportabonnement op wilt zeggen bij Easy Fit. In dat geval zijn er meerdere mogelijkheden. Je kunt natuurlijk nog een laatste keer langs gaan en gebruik maken van de faciliteiten, proberen iemand van de administratie te spreken, en zodoende je abonnement op te zeggen. Hoogstwaarschijnlijk zal je echter naar buiten lopen met je abonnement nog steeds op zak, omdat Easy Fit je uiteraard liever niet ziet vertrekken als klant. Grote kans dat ze je met een mooi marketing verhaaltje over weten te halen om het toch nog één maandje te proberen. Daar is natuurlijk helemaal niets verkeerds aan, maar het kost je onnodig geld terwijl je dat liever aan iets anders besteedt. Veel sneller en eenvoudiger is het om gebruik te maken van 123Opzeggen.nl. Of je nu je standaard EasyFit of EasyFit premium abonnement wilt stopzetten, binnen luttele minuten heb je de gegevens ingevuld en betaald voor het aanmaken en bezorgen van je opzegbrief. Geen omkijken meer naar.

Basic-Fit abonnement opzeggen

Basic-Fit is een Fitnessmerk wat sportscholen heeft in heel Europa. Hierdoor kun je met je Basic-Fit abonnement bijna altijd wel een plek vinden om te sporten. Handig als je vaak onderweg bent voor werk bijvoorbeeld. Toch kan het gebeuren dat je jou Basic-Fit abonnement wilt stopzetten. Maak hiervoor gebruik van onze service en voorkom dat je teveel betaalt voor je niet meer gebruikte sportschoolabonnement

Gemakkelijk Sport & Fitness lidmaatschappen opzeggen

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om je fitness of sport abonnement stop te zetten. Selecteer de sportschool of andere aan sport gerelateerde dienst binnen de categorie waar je niet meer gebruik van wilt maken. Vul vervolgens je gegevens in en kies voor de gewenste verzendmethode. Hierna betaal je met iDeal of Paypal en wordt de opzegbrief verzonden. Het gehele proces kost je nog geen vijf minuten maar levert je uiteindelijk geld én tijd op. Er zijn geen andere methodes voor het stoppen van een abonnement die zo weinig tijd en moeite kosten. Je hoeft er de deur niet eens voor uit.

Fit For Free stopzetten

Binnen de categorie sport & fitness zijn verschillende soorten bedrijven te vinden waar wij voor je een opzegbrief naar toe kunnen sturen. Fit For Free is een van die bedrijven. Deze sportschool waar je, in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, voor een laag bedrag per maand kunt sporten, is te vinden in bijna heel Nederland. Toch zijn er ook gemeenten waar Fit For Free niet te vinden is of waar je voor een beter bedrag kunt sporten. In dat geval is het verstandig om je Fit For Free abonnement stop te zetten. Hiermee helpen wij je uiteraard graag. Sporten in een sportschool is fijn, maar soms ben je immers op zoek naar iets nieuws. Zeg dan vandaag nog je Fit For Free abonnement op en voorkom dat je betaalt voor een service waar je geen gebruik van maakt. Voor het opzeggen van Fit For Free via de website van het bedrijf moet je een uitgebreid formulier invullen en redenen geven waarom je wilt stoppen. Dat kost je zeeën van tijd en onnodige moeite. Het is veel eenvoudiger om een speciale opzegbrief te laten sturen die precies is opgesteld volgens de wettelijke richtlijnen. De gegevens hiervoor vul je in nog geen halve minuut in op 123Opzeggen.nl waarna je betaalt. Dan ben je ook gelijk klaar en hoef je zich nergens meer zorgen over te maken. Wel zo makkelijk!

Snel en gemakkelijk je sportabonnement beëindigen

Of je nu je abonnement bij je sportschool wilt stoppen of je lidmaatschap van Stichting Golfsport wilt beëindigen, je regelt dit razendsnel voor een hele kleine vergoeding op 123Opzeggen.nl. Bekijk alle bedrijven waarvoor wij je opzegging regelen zonder dat je de deur uit hoeft of lang aan de telefoon hoeft te hangen regelmatig, want wij breiden onze dienstverlening in deze categorie met een hoge frequentie uit. Stop met het betalen voor je ongebruikte sportschoolabonnement en zeg vandaag nog op via 123Opzeggen.nl