Lebara opzeggen

5 / 5 (167 beoordelingen)

Wil je overstappen naar een andere telecomprovider? Lebara opzeggen doe je snel met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Zo kun jij snel een ander abonnement afsluiten. 

Opzeggarantie

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul minimaal 10 en maximaal 255 tekens in

Stap 2: Kies je verzendmethode

€ 2,95
Op werkdagen voor 16.30 uur, vandaag verstuurd! Je ontvangt een verzendbevestiging van de opzegbrief per e-mail.

Als ik mijn opzegging verstuur dan ga ik akkoord met een eenmalige afschrijving van € 2,95 van mijn bankrekeningnummer

Opzeggarantie
AdresLebara
Adres bedrijf
1110 AG Diemen

, 09-07-2020

Betreft: Lebara opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn abonnement per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggenper opzegdatum opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Voor- en achternaam:
Adres: Adres
Postcode + Woonplaats:

Ook verzoek ik u de incassomachtiging per direct te beëindigen.

Ik zie een bevestiging van mijn opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per e-mail versturen naar of per post.

Met vriendelijke groet,
Handtekening
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

167 Beoordelingen Lebara

Waardering voor deze opzegservice
(wordt niet getoond)

Beoordelingen

Niet meer nodig

Mobiel netwerk doet het niet

Verhuizing

Andere abbonnement

Slechte service!! Vind erg jammer!!

Te duur, kan het niet betalen

telefoon kwijt

PRIMA BEDRIJF ,CORRECTE BEHANDELING

Internet is te snel op

Ik heb te weinig gb’s en wil een andere abonnement

Verhuizen buitenland

Verhuizen buitenland

Een andere provider

heb dit abonnement niet meer nodig. Verder goede provider.

Ander abonnement

Niet meer nodig.

Niet meer nodig

Nieuwe abbonoment

Andere abonnement

Lebara opzeggen

Lebara is opgericht, omdat de oprichters vonden dat er nog te weinig betaalbare mogelijkheden waren om in contact te komen met buitenlandse familieleden en vrienden als ze zelf in een ander land woonden. Het bedrijf begon in het Verenigd Koninkrijk en in 2004 bood Lebara haar diensten ook in Nederland aan. Lebara biedt haar diensten via het netwerk van KPN.

Lebara Sim Only

Je kunt bij Lebara kiezen voor een Prepaid of een Sim Only Abonnement. Bij Sim Only abonnementen heb je een vaste bundel per maand. Als de maand over is, dan zal het tegoed van de oude bundel verloren gaan en start de teller weer op nul. Je hebt dus altijd elke maand hetzelfde tegoed. Bij Lebara kun je een bundel van 2GB internet tot 10GB internet krijgen. Vanaf 5GB kun je daarbij ook onbeperkt bellen en sms’en. Als je een kleinere bundel kiest dan zit hier wel een maximum aan verbonden.

Als je een maand verwacht minder data nodig te hebben, dan kun je je bundel gratis aanpassen naar je behoefte. Zo betaal je nooit te veel voor je abonnement. Daarbij kun je met een Sim Only abonnement ook voordelig bellen naar het buitenland. Zo kun je met een aanvullende Buitenland bundel onbeperkt bellen naar 44 landen.

Lebara Prepaid

Als je weinig belt of niet aan een vast contract wilt vastzitten, dan kun je kiezen voor Lebara prepaid. Je kunt kiezen tussen normaal beltegoed en zogeheten 30 dagen bundels. Bij beltegoed kun je een bepaald bedrag op je Lebara Simkaart zetten. De bedragen gaan van €5,- tot €50,- euro. Je krijgt vaak bonusbeltegoed als je je beltegoed opwaardeert. Zo kun je €50,- inleggen en hiervoor krijg je dan in totaal €110,- beltegoed. Heb je aan het eind van de maand beltegoed over? Geen zorgen, dat beltegoed neem je gewoon mee naar de volgende maand.

Als je kiest voor een 30 dagen bundel neem je je beltegoed niet mee naar de volgende maand. Die bundel zal gewoon ophouden als de maand stopt. Als je die maand daarna geen bundel nodig hebt, dan vraag je geen nieuwe aan en heb je ook geen kosten. Wel zo makkelijk als je de ene maand wel een bundel nodig hebt en de andere maand niet.

Lebara opzeggen

Als je niet vaak naar het buitenland meer belt of wil overstappen naar een andere telecomprovider, dan kun je Lebara opzeggen. Dit doe je eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen, waarna er automatisch een opzegbrief voor je gemaakt wordt. Die opzegbrief kun je zelf gratis downloaden en versturen naar Lebara. Uiteraard willen we je dit werk ook wel uit handen nemen en daarom bieden we onze 123opzeggen verzendservice aan. Kies hiervoor een verzendoptie en laat ons de rest voor je regelen. Wij zorgen ervoor dat de opzegbrief bij Lebara terechtkomt, zodat zij je abonnement kunnen opzeggen. Geen lastige vragen via een telefonische klantenservice of ingewikkelde formulieren. 

100% opzeggarantie

Het fijne aan opzeggen met de verzendservice van 123opzeggen is dat je kunt profiteren van onze 100% opzeggarantie. Dankzij deze garantie weet jij zeker dat je opzegging goed verwerkt zal worden bij Lebara. Mocht er onverhoopt toch nog iets misgaan, dan zullen wij uitzoeken waar het probleem zit en waar mogelijk lossen we dit voor je op. Zo ben jij verzekerd van een zorgeloze opzegging.