Heb jij SeniorWeb niet langer nodig en kun jij inmiddels goed overweg met computers, smartphones en tablets, dan kun je je lidmaatschap op Seniorweb opzeggen. Dit doe je gelukkig heel eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden. Je hoeft de deur nooit meer uit voor een opzegging. 

SeniorWeb opzeggen

SeniorWeb is een vereniging die zich inzet om ouderen te leren functioneren in deze digitaliserende wereld. Met ruim 2.900 vrijwilligers, 415 leslocaties en 150.000 leden is SeniorWeb uitgegroeid tot een grote vereniging die ouderen veel kan bieden. Voor iedereen is er informatie te vinden en de hulp kun je krijgen op allerlei verschillende manieren. Net wat bij jou past. Als jij je weg goed kan vinden op het internet en je de hulp van SeniorWeb niet meer nodig hebt, kun je je lidmaatschap op SeniorWeb opzeggen met behulp van 123opzeggen.

Voordelen lidmaatschap SeniorWeb

Als je lid bent van SeniorWeb, kun je ongelimiteerd gebruikmaken van de helpdesk als je vragen hebt. Je krijgt dan binnen enkele werkdagen antwoord op jouw vragen. Als je liever wat eerder antwoord krijgt, kun je gebruikmaken van de telefonische computerhulp of hulp aan huis. Je betaalt voor deze services wel een toeslag op het normale lidmaatschapsgeld.

Naast deze services krijg je vier keer per jaar het tijdschrift Enter op de mat. In dat blad staan de nieuwste ontwikkelingen, tips en trucs en nuttige artikelen voor iedereen die wegwijs gemaakt wil worden in een digitale wereld. Je kunt je bovendien ook inschrijven voor digitale cursussen, wekelijkse nieuwsbrieven en je krijgt toegang tot deskundige controle van verdachte mail. Zo loop jij op het web minder risico en kun jij ook onbezorgd genieten van de wondere wereld van het internet.

SeniorWeb opzeggen

Als jij niet langer gebruik hoeft te maken van SeniorWeb, dan kun je je lidmaatschap eenvoudig opzeggen met behulp van een opzegbrief van 123opzeggen. Bij 123opzeggen kun je allerlei abonnementen en lidmaatschappen opzeggen. Of het nu gaat om een donatie voor Oxfam Novib of het abonnement bij je plaatselijke sportschool, 123opzeggen heeft voor alle periodieke incasso’s een opzegbrief. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen in de velden naast de opzegbrief. Die gegevens worden automatisch in de opzegbrief geladen, waarna je die gratis kunt downloaden door op de pdf-knop. Je hebt in dat geval alleen nog een envelop en een postzegel nodig om de opzegging te versturen naar SeniorWeb.

Als je liever gebruikmaakt van de verzendservice van 123opzeggen, dan kun je kiezen voor de verzendoptie. In dat geval hoef je niet naar de brievenbus en hoef je je ook geen zorgen te maken over de aflevering van de brief. 123opzeggen zorgt ervoor dat de opzegbrief bij SeniorWeb terechtkomt, zodat zij jouw opzegging kunnen verwerken. Zodra zij dit gedaan hebben, krijg jij een bevestiging van opzegging en zo weet je dus precies waar je aan toe bent als je opzegt met 123opzeggen.